- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
- Konu Sahibi enteldantell
-
Oh oh maşallahAkşam namazı hemen kıldım yatsıyı da şimdi kılacağım
Bugün 5 te 5 olmayacak öğle eksikOh oh maşallah
Tühh, neyse geçen geçti artıkBugün 5 te 5 olmayacak öğle eksik
Yok bunda kendime ödül koyamam çünkü öğle vaktini boş yere kılmadan geçirdimTühh, neyse geçen geçti artık
Bence sen 5te 4 yaptığında kendini birşeyle ödüllendir:)
5te 5 yazacaktım :) yanlış olmuş:)Yok bunda kendime ödül koyamam çünkü öğle vaktini boş yere kılmadan geçirdim
Bence ye çünkü uzun zamandır yememişsin5te 5 yazacaktım :) yanlış olmuş:)
Ayy uuzn zamandır makarna yemedim, diyetteyim acayip yiyesim var:)
Napıcam krize girdim :)
Yersem zaten iyice ağırlık da çöker kolayca uyurum :) dizim de var, haftada bir tane dizim var, onu da heyecanlı iken izlemek istiyorum :)Bence ye çünkü uzun zamandır yememişsin
Yaa ne güzel ismi nedir? Ben hiç dizi veya TV izlememYersem zaten iyice ağırlık da çöker kolayca uyurum :) dizim de var, haftada bir tane dizim var, onu da heyecanlı iken izlemek istiyorum :)
Aa tvsiz ne güzel:) bambaşka biri dizisi. Acayip bir konusu var farklı ı konusu olan dizileri çok seviyorumYaa ne güzel ismi nedir? Ben hiç dizi veya TV izlemembizimkiler TV yi açar ancak ben kapatmak için kumandayı alırım elime belli aralıklarla sinema filmi izlerim veya belgesel
Anladım canım iyi seyirler keyif alan için güzelAa tvsiz ne güzel:) bambaşka biri dizisi. Acayip bir konusu var farklı ı konusu olan dizileri çok seviyorum
Amin canım olsun yaz sen, az kaldı teheccüde de başlarım :) tşkler, bu kırmızı ne işe yarıyor:)enteldantell canım hayırlı olsun kırmızı yakışmış Ben her vakit gelip yazamıyorum, ama vaktinde namazlarımı kılıyorum
Dün; 5/5 namaz kılındı, her vakit arkasına kaza namazı kılındı, gece teheccüd namazı kılındı
Bugün; 5/5 namaz kılındı, her vakit arkasına kaza namazı kılındı
RABBİM cümlemizin ibadetlerini kabul eylesin aminnnnnn
İnşaallah başlamak nasip olsunAmin canım olsun yaz sen, az kaldı teheccüde de başlarım :) tşkler, bu kırmızı ne işe yarıyor:)
Tşk ederimAnladım canım iyi seyirler keyif alan için güzel
Oh maşallahBen de siteye giremiyodum ya nedense uyarı veriyordu. Yatsı namazım kaldı, gece yatmadan inşallah kılacağım yoğun bi gündü bugün
Aman çok da özenli bişey değilmiş :)İnşaallah başlamak nasip olsun
Sayfada kaç ziyaretçi ve kimler var görüyorsun. Mesaj yazdın diyelim gönderdin belli bir süre içinde o mesajını düzenleyebiliyorsun.
Daha vardır özellikleri de, ben bu kadar biliyorumAman çok da özenli bişey değilmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?