- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
- Konu Sahibi enteldantell
-
HEM HAmiş,hem çalışıyor hem namazını aksatmıyorEvet ablacım çalışıyorum
Allah rahmet eylesin babacığının mekanı cennet olsun ben katılırım inşallah Allah kabul etsin
oh süper ALLAH RAZI olsun canımYok reglim yeni bitti 20. cüzü alıyorum Allah babacığının ruhunu haberdar etsin mekanını kabrini aydınlatsın okunanlarla canım
CANIM SEN EVDESİN dimi hazır boş iken öğrensene canım ,yanımda olsan valla sana öğretirdim.ben Kuran okumayı bilmiyorum
Tamam canım sana açıyorumNiloyatospikk canım özel mesaj atmak istiyoruz sana bi a çar mısın özel mesajını:)
ok canımTamam canım sana açıyorumherkese açmıyorum inan bazı kişiler fazlaca rahatsızlık veriyor bu durum beni yoruyor
Aleyküm selam Allah kabul etsinSelamünaleyküm kızlar ben öğle namazımı kıldım, şimdi sirkeli suyla evi silicem hem maddi hem manevi temizlik olsun diye
oh oh maşallah ,bak isteyince oluyor demekki.Ben de öğle namazımı okulun camisinde kıldım biraz da Kuran okudum şükürler olsun Mevlama
Sabah namazi ve oglen kilindi kuşumHayırlı sabahlar kızlar
Sabah namazı kılındı mı?
Niloyatospikk F fbyht zeyno genc @gunduzcicek aysen- L Limonimi
Allah razı olsun ablacımm güzel düşüncelerin için teşekkür ederimHEM HAmiş,hem çalışıyor hem namazını aksatmıyor
eşin çok şanslı canım maşallah sanatamam o zaman 21.cüzü sana versem olurmu?
oh süper ALLAH RAZI olsun canım
Ben de kıldım şimdi öğleni hamdolsun Sabahı da kılmıştım
Sabah namazi ve oglen kilindi kuşum
İkindi namazımı da kıldım Allah kabul etsin inşallah herkesin namazını
İkindiyi kıldım şimdi hızlıca bir çorba yapacağım akşam için. Allah kabul etsin cümlemizin namazını insaallah
Oh oh maşallah.Kızlar ben akşamı da kıldım
Evet kıldım yatsı var şuan
İlahiyat mezunuyum ben daha çok öğretmenlik alanında ilerledim formasyon dersleriyleMerhabalar,yakınınızda vaize hanımlar var mi acaba?19 yaşındayım ve aklımda 2 bölüm var biri ilahiyat diğeri psikoloji.Ilahiyat okursam Allahin izniyle vaize olmak istiyorum.Aklimda soru işaretleri var bu mesleğe uygun muyum diye.Kimler iyi vaize olabilir?Hangi özelliklere sahip olmam gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?