- 23 Ocak 2016
- 32.959
- 49.353
- 598
- Konu Sahibi enteldantell
-
10 dk dan bir şey olmaz ayda birkaç kez geç kalma hakkı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam çok uzağım şuan o kurallaraevet 10 dakika geciktim :) bizde kart basma sistemi var.
evet canım ,abdestimi alıp tutacaktım öğlen sorun yaşamamak için ama olmadı
evet ama yine de huzursuz oluyor insan geç kalınca.ben bir de başak burcuyum tipik,yükselenim de başak, double yani,hiç sevmem geç kalmayı ,oldukça dakik biriyim:)10 dk dan bir şey olmaz ayda birkaç kez geç kalma hakkı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam çok uzağım şuan o kurallara
Benim geç kalmalarım vardırevet ama yine de huzursuz oluyor insan geç kalınca.ben bir de başak burcuyum tipik,yükselenim de başak, double yani,hiç sevmem geç kalmayı ,oldukça dakik biriyim:)
benim ufağın öğretmeni bazen uyuyakalıyoruz,ufağa hep geç kalıyorsun diyormuş:) sanki ne var ,insanlık hali olabilir yani.Benim geç kalmalarım vardırmaşallah diyeyim okula geç kalmadık hiç şükürler olsun
Aslında geç kalmamak lazım da iştebenim ufağın öğretmeni bazen uyuyakalıyoruz,ufağa hep geç kalıyorsun diyormuş:) sanki ne var ,insanlık hali olabilir yani.
biz geç kalmıyoruz,sadece uyuyoruz:)Aslında geç kalmamak lazım da iştebenim hayatım geç kalmalarla dolu kızıma çok titizim ama
Hmm uyuyup gitmiyorsunuz yanibiz geç kalmıyoruz,sadece uyuyoruz:)
yok 4.sınıf. ama ilk ders geç kalıyor ,ikinciye yetişiyor,o da ayda 1 kere anca oluyor ,sanki hiç geç kalan yok :)))Hmm uyuyup gitmiyorsunuz yanio da iyiymiş anaokulu ise olsun ya boşver uyusun çocuk geçen sene ben kızı yazdırırken öğlenci olacaksa yazdıracağım yoksa size yazdırmayacağım demiştim valla yazdı yapacak bir şey yok
Çok özeniyorum size hayatnıızı ona göre planlıyorsunuzkızlar RABBİM gönlüme göre verdi, dernek işi ertelendi,şükür namazım kaçmayacak :)
ah canım çok sağol ,elimdn geleni yapmaya çabalıyorum. RABBİM hepmizin çabalarını kabul etsin inş. birine örnek olabilmek de güzel bir duyguÇok özeniyorum size hayatnıızı ona göre planlıyorsunuz
canım nerde çalışıyorsunBende şimdi mescite doğru ufaktan gideyim
maşallh canım amin inşallah. ben de eve gittim ,evi süpürdüm ,viledayla sldim ,abdest alıp çıktım ,işe geldim hemen mescite gittim ,şimdi içim huzur dolu şükür.evet mübarek cuma gününde namazımı kıldım
Müslüman olarak bu dünyaya geldiğimiz için binlerce kez şükürler olsun, Allah müslüman olarak ölmeyi nasip etsin.
UNUTULMUŞ BİR SÜNNET PEYGAMBER EFENDİMİZ TIRNAKLARINI CUMA GÜNÜ KESERMİŞ....
ohh mis..Rabbim kabul etsin inş.Ben birazdan kılacağım çokkk yoruldum şu iş yapma aşkı hep Cuma günü geliyor Allahım sen beni affet
gel canım hoşgeldin .Çok güzel bir grupmuş, ben de dahil olmaya çalışacağım. Rabbim rızası yolunda çalışanlardan eylesin inşallah gruptaki herkesi
BEN HASTANEDE CALISIYORUM CANIM MUHENDİSİM SEN?ah canım çok sağol ,elimdn geleni yapmaya çabalıyorum. RABBİM hepmizin çabalarını kabul etsin inş. birine örnek olabilmek de güzel bir duygubirbirimize destek olmak sanırım böyle birşey,çok mutlu oldum.
canım nerde çalışıyorsun
maşallh canım amin inşallah. ben de eve gittim ,evi süpürdüm ,viledayla sldim ,abdest alıp çıktım ,işe geldim hemen mescite gittim ,şimdi içim huzur dolu şükür.
evet yaa bencede :))gel canım hoşgeldin .
amin canım inşallah.
kızlar bi tanışsak dimi,o kısmı atladık mı ne :)
kimler neci, nereden katılıyor :)
cuma sohbeti olsun :)
Yaa ne güzel eline sağlık ben camı da sileyim derken namaz çocuğu okuldan alıp eve dönünce kılacağım inşallahohh mis..Rabbim kabul etsin inş.
valla ben de yarın filistin mitingine gidicem,pazar da pikniğe inş.
bugün cuma olduğundan öğle aramız uzun ,cuma namazı var, 2 saate yakın öğle aramız ,öyle olunca ben de haftasonu birikmesin diye tüm evi süpürdüm sildim toz aldım banyoyu temizledim . iyi oldu haftasonuna derli toplu girmek iyi oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?