- 17 Ekim 2023
- 271
- 265
- 23
- 32
- Konu Sahibi enteldantell
-
Kesinlikle öyle, çok şükür..oo işte aradığım insan profili:)
islam her türlü şifa bence .
Kuran okumak ,namaz kılmak ,tefekkür etmek ,hepsi ama hepsi ruha en büyük şifa.
tşk ederim. valla ortaokul yıllarında başladı yazma sevdam :)
neredeyse 30 yıl olacak:)
EvetMerkez mi?
her namz vakit kıldım diye yazmayı unutma canım ,başarılar dilerim.Ben de abdest alıp namaza gidiyorumm. Sonra da ders çalışmaya devam. Lgs bebelerinin tadına çok baktığım için okul öncesine yöneldim 2.sınıfım şu an. Haftaya sınavlarım var. O yüzden bu haftayı namaz, ders, namaz, ders olarak planladım
oh mis. olsun canım niyet önemli olan öyle deme.RABBİM in merhameti çok. ama sen yine de son ana bırakma:)İkindiye 10 dk kala kıldım yetişti ama hani namazı geç kılanlar tam cehenneme atılacak iken ateşe yaklaştığı anda kurtarılacak mı öyle olacağım bu gidişle
okuyalım canım .ikindi kılındı .Cuma günü ikindi namazından sonra 17 ayetel kürsi okuyalım
okuyalım canım .ikindi kılındı .
kılanlar parmak kaldırsın:)
ezan okunur okunmaz kılmak da bnm zevkim:)
sanki birinci olmuş gibi:)
Oh mis.ALLAH kabul etsin.bende kıldımmm
ben diyetteyim canım, akşamları yemiyorum.çocuklar ton balıklı sandviç istediler bugün yemek derdim yok:)Akşama yemek düşünüyorum yahu
Ay ne güzelOh mis.ALLAH kabul etsin.
ben diyetteyim canım, akşamları yemiyorum.çocuklar ton balıklı sandviç istediler bugün yemek derdim yok:)
ben bir kaç günü belirleyip alışverişi yaparım ona göre :)Ay ne güzel
HarikaBende kıldımm ayetel kürsileri okudum hepinize dua ettimKızlar bu aralar içimden hep namaz odası yapmak geçiyor keşke yerim olsa da şöyle bir şey yapabilsemm oradan hiç çıkmazdım
Evett ikindi kılındı dua edildi ayetel kursiler okundu
Ah canım ben de istiyorum ama nasip olmadı hiç.Bende kıldımm ayetel kürsileri okudum hepinize dua ettimKızlar bu aralar içimden hep namaz odası yapmak geçiyor keşke yerim olsa da şöyle bir şey yapabilsemm oradan hiç çıkmazdım
Oh oh maşallah ben de akşamı kıldım yatsıya geçtim şimdi.Akşam namazı kılındı, Allah kabul etsin inşallah
Yaa şimdi yatsı namazına durcam akşama çay yanı kek yaptım kızlar benim kekim kayınvalidemin gününe yaptığım kekten sonra hiç kabarmamaya başladı kafayı yicemben bir kaç günü belirleyip alışverişi yaparım ona göre :)
her gün tek tek düşünmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?