- Konu Sahibi enteldantell
Günaydınnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı Sabahlar kızlaaar ben ezanı bekliyorum dün de yatsı namazı kılıp öyle gittim misafirliğe
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Teheccüd namazına kalktım, yatmadım şimdi sabah namazını bekliyorum.
Eki Görüntüle 3328626
Hayırlı sabahlaaar kötü bir rüyayla uyandım hayrolsun ben de kıldım şimdi zikir çekeyim biraz. Hayırlı cumalar
Oh oh oh maşallah.Şimdi kendimi yataktan spatula yardımıyla kazıyıp namazımı kılıcam
Kıldım kıldım şimdi yatağa yeni girdimOh oh oh maşallah.
Niloyatospikk sen nerdesin?
Hayırlı sabahlar canlarım.
Ben de zor kalktım son dakika
Şimdi kendimi yataktan spatula yardımıyla kazıyıp namazımı kılıcam
Allah kabul etsinnnnn
Kızlar zoru başarıyoruz gerçekten zor aslında şiimdi iş için hazırlanıcam hemen
Bende hazırlandım evden çıkıyorum çarşıya gideceğim kuaföre öncesinde bim gezmesi yapacağım tabiOh oh oh maşallah.
Niloyatospikk sen nerdesin?
Hayırlı sabahlar canlarım.
Ben de zor kalktım son dakika
günaydın can kızlar benim şöyle bir sorunum var iş yerinden kalma bi kötü alışkanlık , oturuyorum ve sadece farzları kılıp kalkıyorum (((
kalkıp abdest almışken hazır abdestim var diye her şeyi yapasım geliyor benimgünaydın can kızlar benim şöyle bir sorunum var iş yerinden kalma bi kötü alışkanlık , oturuyorum ve sadece farzları kılıp kalkıyorum (((
aynen canım zor ubaşarmak en güzeli hem de beraberce.Allah kabul etsinnnnn
Kızlar zoru başarıyoruz gerçekten zor aslında şiimdi iş için hazırlanıcam hemen
kız hemen kılıp yatağa girme huyu bende de var o yüzden işe geciktim :)Kıldım kıldım şimdi yatağa yeni girdim
oh oh sefan olsun canım benim, benim yerime de gezBende hazırlandım evden çıkıyorum çarşıya gideceğim kuaföre öncesinde bim gezmesi yapacağım tabi
hoşgeldin canım, neden ki?günaydın can kızlar benim şöyle bir sorunum var iş yerinden kalma bi kötü alışkanlık , oturuyorum ve sadece farzları kılıp kalkıyorum (((
Ee bizi kaldırdın sen kılmadın mı şimdicanlarım kerahat vakti uyuyakalmışım ,sersem gibiyim..
Oy oy misssBende hazırlandım evden çıkıyorum çarşıya gideceğim kuaföre öncesinde bim gezmesi yapacağım tabi
Bi ara ben de öyleydimgünaydın can kızlar benim şöyle bir sorunum var iş yerinden kalma bi kötü alışkanlık , oturuyorum ve sadece farzları kılıp kalkıyorum (((
kıldım canım sonra uyudum, güneş doğduktan sonra oluyorya .Ee bizi kaldırdın sen kılmadın mı şimdi
İşe mi geç kaldınkıldım canım sonra uyudum, güneş doğduktan sonra oluyorya .
Abdestli mi çıkmaya özen gösteriyorsun canım?abdest alamadım uyuyakalınca abdest gitti, acele çıkınca da abdest alamadım , derneğe gidecektim demiştimya
şimdi kara kara onu düşünüyorum,gitmesem mi diye?
evet 10 dakika geciktim :) bizde kart basma sistemi var.İşe mi geç kaldın
evet canım ,abdestimi alıp tutacaktım öğlen sorun yaşamamak için ama olmadıAbdestli mi çıkmaya özen gösteriyorsun canım?