- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Evet cnm reglneden yarın canim regl falan mı yoksa kendi isteği n mi? bence direkt vakit namazdan basla
herkese de nasip olmaz. Maşallah RABBİM daim etsinAllah yardımcınız olsun bn mesela kapalıydm ama modern kapalı hiç güzel deildi. Sonrasında namaza başladm sonra içim rahat etmedi etek giymeye başladm yine rahat edemedm ferace giydim, sonra başörtümü belime kadar büyük olanını taktm yok yine olmadı dedm çarşafa girdm =) o kadar huzurluyumki anlatamam bu anlattklarm 1.5 yıl içinde oldu
Allah kabup etsin. Bunlari her gün mü okuyorsunuz? Namazdan sonra mi? Farkli bir zamanda mi? Niyet ederek mi basliyorsunuz? Etkisini gördünüz mü? Örneklerle aciklarsaniz cok minnettar kalirim.Yıldız yükseltme için her birinden 71 er kere
Fatiha, Ayet-el Kürsi, İhlas, Felak ve Nas surelerini okudum.
Allah kabup etsin. Bunlari her gün mü okuyorsunuz? Namazdan sonra mi? Farkli bir zamanda mi? Niyet ederek mi basliyorsunuz? Etkisini gördünüz mü? Örneklerle aciklarsaniz cok minnettar kalirim.
Cok tesekkur ederimAşağıdaki linkte görmüştüm konuyu.. Ben de 3 gün peşpeşe gün içinde abdestli şekilde peyderpey okudum sureleri. Çabuk bitiyor. En eftali gece yarısı okumakmış.Ben gündüzleri elimde tesbihle okudum fırsat buldukça. Daha dün tamamladım. Etkisini görenleri deneyimleyenleri okumuştum evet...Sonuçta okunan sureler, tesirli ve faziletli sureler...
Yıldız yükseltmek ve çakraları açmak için dua/ayet-sure/esma önerileri🌸
Merhabalar, Yıldız yükseltmek, dişil-eril enerji dengesini sağlamak ve çakraların açılması için bildiğiniz, duyduğunuz, uyguladığınız dualar, ayetler, sureler veya esmalar var mı? Bilgi sahibi olanlar paylaşım yapabilir mi?🙏💜www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?