Etrafındakiler anca fitne fesat dolu bunlardan kurtulmam lazım kendileri yetmezmiş gibi benide çekiyorlar rabbim hidayet versin benide uzak tuttsn insallah önerilerin çok güzel dikkate alacağım bir ara hicbir vaktimi geçirmezdi.m heleki gece teheccüd namazı bile kılardım offf şimdi nerde o günleri özledim ya her namazdan sonra 2 sayfa kuran okurdm yine yapacağım insallahHoşgeldin canım sürekli videolar izle kitap oku cennet analarımızın hayatlarınıu oku bu konuda nurdan damla hz. hatıce hz.fatıma hz. Aişe bu kitapları öneririm sana ben okumayı bırakınca imanım zayıflıyor birde güzel ortamlarda bulun konuştuğun kelimeye bulunduğun ortama yediğine içtiğine dikkat et bunlar bozulunca iman zayıflıyor namazda kalıyor. Sürekli kitap oku sohbet videoları izle kalp gözünü açık tut zikir çek bunlar olunca namaz vaktini heycanla bekliyorsun zaten
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
ne güzel canım bismillah de ve başla 1 saat sonra nefes almaya garantinmi var tövbeni et ve yavaş yavaş herşeyi değiştir Rabbim yardımcın olsun. İçindeki sesi dinleme o sen deilsin nefs bizim en büyük düşmanımız o ses hiç bi zaman susmayacak sen sakın onu dinleme onunla mücadele et oku sürekli oku okumayı bırakma bende dahil inşallah bu sefer başaracağız...Etrafındakiler anca fitne fesat dolu bunlardan kurtulmam lazım kendileri yetmezmiş gibi benide çekiyorlar rabbim hidayet versin benide uzak tuttsn insallah önerilerin çok güzel dikkate alacağım bir ara hicbir vaktimi geçirmezdi.m heleki gece teheccüd namazı bile kılardım offf şimdi nerde o günleri özledim ya her namazdan sonra 2 sayfa kuran okurdm yine yapacağım insallah
Inşallah canm benim allah senden razı olsn ne güzelne güzel canım bismillah de ve başla 1 saat sonra nefes almaya garantinmi var tövbeni et ve yavaş yavaş herşeyi değiştir Rabbim yardımcın olsun. İçindeki sesi dinleme o sen deilsin nefs bizim en büyük düşmanımız o ses hiç bi zaman susmayacak sen sakın onu dinleme onunla mücadele et oku sürekli oku okumayı bırakma bende dahil inşallah bu sefer başaracağız...
kızlar Günaydın hayırlı günlerr
dün akşam namazımı kıldım
yatsı namazımı kıldım
Ama gece geç yattığım için sabah ne ezanı ne alarmı duymamışım 2. günden daha böyle olması çok üzücü ve dün sohbet videosunda hocanın herşey sabah namazıyla başlar sabah namazını kılmayan insana gün doğmaz dediğini duyduktan sonra bugun çok vicdan azabı içindeyim
hayırlı sabahlar canımm
rabbim kıldığın namazları kabul etsin
nacizane fikrim akşamlar yatarken sabah namazına kalkıcam diye içten niyet edersen eğer ezanla birlikte uyanırsın allahın izni ile
arkadaş bir video önermiş bende izleyecem fırsat bulursan eğer uğur akkafa vidolarını da izleee
Hoşgeldin canım sürekli videolar izle kitap oku cennet analarımızın hayatlarınıu oku bu konuda nurdan damla hz. hatıce hz.fatıma hz. Aişe bu kitapları öneririm sana ben okumayı bırakınca imanım zayıflıyor birde güzel ortamlarda bulun konuştuğun kelimeye bulunduğun ortama yediğine içtiğine dikkat et bunlar bozulunca iman zayıflıyor namazda kalıyor. Sürekli kitap oku sohbet videoları izle kalp gözünü açık tut zikir çek bunlar olunca namaz vaktini heycanla bekliyorsun zaten
bende bu kıtapları en kısa zamanda alıcamm
- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
hayırlı sabahlar canımm
rabbim kıldığın namazları kabul etsin
nacizane fikrim akşamlar yatarken sabah namazına kalkıcam diye içten niyet edersen eğer ezanla birlikte uyanırsın allahın izni ile
arkadaş bir video önermiş bende izleyecem fırsat bulursan eğer uğur akkafa vidolarını da izleee
canımm çok teşekkür ederim amin inşallah dün bayaa izledim uğur hocanın videolarını birde hayalhanım diye bi kanal var youtubede onlarında sohbetleri çok güzel Allahın izni ile
- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
canım önce 'ene sus ey nefsim' bu kitabı şiddetler tavsiye ediyorumbende bu kıtapları en kısa zamanda alıcamm
- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
canımm çok teşekkür ederim amin inşallah dün bayaa izledim uğur hocanın videolarını birde hayalhanım diye bi kanal var youtubede onlarında sohbetleri çok güzel Allah böyle insanların sayısını arttıtrsın çünkü böyle bir zamanda temiz kalabilmek çok zor nefse mücadele çok zor duayı zikri elden bırakmamak lazım
- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
hoşgeldin canım gel gel biz seni teşvik ederiz :)Merhaba bende katılmak isterim şuanda hiç kılamıyoru namazlarımı
belki takip edip teşvik olursam bende başlayabilirim
- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
Allah sendende razı olsun canımInşallah canm benim allah senden razı olsn ne güzel
- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
Abdulkadir Geylani Hazretleri ne güzel söylemiş; "Dua ederken, dilenci gibi isteyin. Siz ağa gibi istiyorsunuz.. "Kapan şimdi secdeye! Sen Rabb'inin kölesi ve dilencisisin. Sen sadece Rabb'e kulsun. Ne muhteşem özgürlük değil mi! O halde iste isteyebildiğin kadar ve sonra bekle hayrını. Zira her duanın bir hayrı vardır. Allah sizin hayrınızı versin emi...
Son düzenleme:
hoşgeldin canım gel gel biz seni teşvik ederiz :)
hoşbuldum evet en güzel şey :)
önceden hiç kaçırmadan 5 vakit kılıyordum ama ne yazık ki çalışmaya başlayınca çok zorlaştı benim için işlerim çok yoğun o yüzden bırakmış oldum istemeyerek
- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
Bende öyleydim işe başladım bıraktım sonra farkına vardım hemen başladım sonra çocuğum oldu bıraktım sonra yine başladım.. Makyaj yapayım abdest alamıyorum dedim bıraktım (Bunu yazarken çok utanıyorum ama gerçek bu nekdar dünyaya kaptırmışım kendimi)hoşbuldum evet en güzel şey :)
önceden hiç kaçırmadan 5 vakit kılıyordum ama ne yazık ki çalışmaya başlayınca çok zorlaştı benim için işlerim çok yoğun o yüzden bırakmış oldum istemeyerek
Sonra kendime şunu sordum bugun ölmüş olsam Allahın hzuurunda ne diyeceğim yedim içtim gezdim geldim dünyaya geliş amacımız bumu yani? Hemen kitapalrıma sarıldım oku pembesu oku okumayı bırakma dünyayı boş yaşıyrosun bir evladın var ona kendi yapmadığın ibadeti öğretemzsin. Önce kendin yap sonra çocuğuna öğret bu dünya geçici kendine gel boş yaşıyorsun diye kendime çok kızdım
canım önce 'ene sus ey nefsim' bu kitabı şiddetler tavsiye ediyorum
hımm az önce baktım kitapyurdundan
en kısa zamanda temin edicem inş.
canımm çok teşekkür ederim amin inşallah dün bayaa izledim uğur hocanın videolarını birde hayalhanım diye bi kanal var youtubede onlarında sohbetleri çok güzel Allahın izni ile
bunu bende izlicemmm
- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
kesinlikle temin et Rabbim bizi ve elecek neslimizi sapkınlardan eylemesin :hımm az önce baktım kitapyurdundan
en kısa zamanda temin edicem inş.
bunu bende izlicemmm
kesinlikle temin et Rabbim bizi ve elecek neslimizi sapkınlardan eylemesin :
amin canım
Hayatımda düğünüm dışında yüzüne makyaj sürmedim şükürki haram olan şeyi surmemisim kaslarımı 2 kere arkadaşa uyup aldirmistim ama tövbe ettim ve dahada dokunmadim hayatta dar giyinmem bol ve göze hitap etmem dışarda bunlara çok dikkat ediyorm namazlarimaadaokadr dikkatli olucam insalalhBende öyleydim işe başladım bıraktım sonra farkına vardım hemen başladım sonra çocuğum oldu bıraktım sonra yine başladım.. Makyaj yapayım abdest alamıyorum dedim bıraktım (Bunu yazarken çok utanıyorum ama gerçek bu nekdar dünyaya kaptırmışım kendimi)
Sonra kendime şunu sordum bugun ölmüş olsam Allahın hzuurunda ne diyeceğim yedim içtim gezdim geldim dünyaya geliş amacımız bumu yani? Hemen kitapalrıma sarıldım oku pembesu oku okumayı bırakma dünyayı boş yaşıyrosun bir evladın var ona kendi yapmadığın ibadeti öğretemzsin. Önce kendin yap sonra çocuğuna öğret bu dünya geçici kendine gel boş yaşıyorsun diye kendime çok kızdım
Bende öyleydim işe başladım bıraktım sonra farkına vardım hemen başladım sonra çocuğum oldu bıraktım sonra yine başladım.. Makyaj yapayım abdest alamıyorum dedim bıraktım (Bunu yazarken çok utanıyorum ama gerçek bu nekdar dünyaya kaptırmışım kendimi)
çok çok haklısın . çalışmaya karşı değilim ama çalıştığımız zaman hayatımızdan ve yapmamız gereken şeyleri feda etmiş oluyoruz.
bende kasım ayında çalışmayı bırakıyorum niyetim o zaman başlamaktı ama ruhen namaz kılmadığım için kendimi çok kötü hissediyorum.
aynı zamanda bebek tedavisi görüyorum bu da çok etkiliyor o yüzden biran önce başlamak istiyorum