- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 30
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Uygulama çok iyi gerçekten. Böyle olduğunu bilsem daha önce başlardım belkihayırli sahurlar cnm videonun faydası olmuştur insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uygulama çok iyi gerçekten. Böyle olduğunu bilsem daha önce başlardım belkihayırli sahurlar cnm videonun faydası olmuştur insallah
Allah kabul etsinSabah namazında buluşuyor muyuz kızlar ? Eki Görüntüle 2833304
Kahve __Kokusu
Cemoos
Magnifiaque
Carinanebulasi
cevizli tarcinli kek
MssPARE
M MaviMabellee
Ayca_06
Niloyatospikk
Z Zerre
Aktif Lora
Hifaa
Minnosprenses
memurhanim
NilMeSeKer
H hanimpazari
Drderdimderin
Keira-
clara
i p e k
Migrenben
Nasip bu güneymis canim. dua ezberlemek İcin de var tekralı onlardan da faydalanabilirsinUygulama çok iyi gerçekten. Böyle olduğunu bilsem daha önce başlardım belki
Günaydın kuzum erkencisinkızlar günaydın
Uyuyamadim sabah bir gürültü kalktımGünaydın kuzum erkencisin
Vitrin varmı hala ya düsmüs te kurtulmuş ev sahibiUyuyamadim sabah bir gürültü kalktım
Komşunun salonda vitrini var köşeli koymuştu arkasında halısı vardı sabah halıyı çıkarmak için vitrini cekiyim derken vitrin takılmış
Nasıl olduysa yerle bir olmuş deprem oldu sandık
Diğer komşularda çıktık meğer komşu
Herkesi uyandırdı bugün
Şu köşede durur ya gümüşlük yada vitrin adı neyse aynen herkes.kurtulduVitrin varmı hala ya düsmüs te kurtulmuş ev sahibi
Aminn inşallahhHislerime tercüman olmuşsun canım Allah razı olsun. kimin yaptığı hiç önemli değil önemli olan birbirimizi harekete geçirelim. burada ezen yeni okundu namazımı kılmaya gidiyorum Allah cümlemizin oruçlarını namazlarını dualarını kabul etsin inşallah
Tünaydın cnmTünaydın kızlar
Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- clara Cookiie Migrenben i p e k
Arkadaşlar kildigimiz vakit namazlarını buraya elimizden geldiğince girebilirsek öğleni kıldım gibi mesala başka arkadaşlarımızı da teşvik edebiliriz.. farklı önerileriniz varsa onlarada açığım maksat birbirimizi teşvik etmek
Allah kabul etsin canımBen sbaah öğlen kıldım. İkindi şimdi okundu onuda kılıcam
çok sükür"Benim mümin kullarıma söyle, namazlarını kılsınlar."
(İbrahim suresi,31)
Yoklama alıyoruz kızlar, akşam namazları kılındımı ?
Kahve __Kokusu
Cemoos
Magnifiaque
Carinanebulasi
cevizli tarcinli kek
MssPARE
M MaviMabellee
Ayca_06
Niloyatospikk
Z Zerre
Aktif Lora
Hifaa