Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Günaydın kuzum erkencisin ♥️:nazar::KK54:
Uyuyamadim sabah bir gürültü kalktım
Komşunun salonda vitrini var köşeli koymuştu arkasında halısı vardı sabah halıyı çıkarmak için vitrini cekiyim derken vitrin takılmış
Nasıl olduysa yerle bir olmuş deprem oldu sandık
Diğer komşularda çıktık meğer komşu
Herkesi uyandırdı bugün 😅😅

Uyuyamadim sabah bir gürültü kalktım
Komşunun salonda vitrini var köşeli koymuştu arkasında halısı vardı sabah halıyı çıkarmak için vitrini cekiyim derken vitrin takılmış
Nasıl olduysa yerle bir olmuş deprem oldu sandık
Diğer komşularda çıktık meğer komşu
Herkesi uyandırdı bugün 😅😅
Vitrin varmı hala ya 😀 düsmüs te kurtulmuş ev sahibi

Screenshot_20210424-000659~2.jpeg

Hislerime tercüman olmuşsun canım Allah razı olsun. kimin yaptığı hiç önemli değil önemli olan birbirimizi harekete geçirelim. burada ezen yeni okundu namazımı kılmaya gidiyorum Allah cümlemizin oruçlarını namazlarını dualarını kabul etsin inşallah 🌸😘😘
Aminn inşallahh🤗

Cemoos Cemoos Magnifiaque Magnifiaque Carinanebulasi Carinanebulasi cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek MssPARE MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Ayca_06 Niloyatospikk Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Aktif Lora Hifaa Hifaa Minnosprenses Minnosprenses memurhanim memurhanim NilMeSeKer NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Drderdimderin Keira- Keira- clara clara Cookiie Cookiie Migrenben Migrenben i p e k i p e k
Arkadaşlar kildigimiz vakit namazlarını buraya elimizden geldiğince girebilirsek öğleni kıldım gibi mesala başka arkadaşlarımızı da teşvik edebiliriz.. farklı önerileriniz varsa onlarada açığım maksat birbirimizi teşvik etmek 🤗🤗♥️♥️♥️

X