Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Gözlerim doldu.
Ne güzel demişsin Allah im sevindirelim
İnşallah bizi huzurunda görünce mutlu oluyordur Rabbim.
Düşünsene biz insanlar biribirimize bir kötülük yapsak tekrar birbirimizin huzuruna çıkmak istemeyiz onlar da kabul etmek istemez.
Ama onca günahlara rağmen Rabbim

Gel kulum arin temizlen abdest suyuyla yikan ki dökülsün günahların diyor.
Namaz öyle bir şey ki
İnsana kul olduğunu hatırlatıyor.
Bir daha günah islemeyelim diye etrafımızda zırh oluyor.

Rabbim bizim kurtulmamizi istiyor bizim ibadetimize ihtiyacı yokki ..bizim onun merhametine ihtiyacımız var .kafamızı secdeden kaldırmamız lazım verdiklerini düşününce ,iki gözümüzün bile hakkını odeyemeyiz omrumuzce ibadet etsek bunun bilincinde olmayı nasip etsin Allah bir ömür inşaallah

İnşallah canim .bende su içmekten tutmuyor benim abdest ezan okunun ca alıyorum
Abdest almaya gittim bur düşündüm hic su icmemisim. Abdest aldıktan sonra baktım ezana 6 dakika kalmış hemen 3 bardak iciverdim.
Iftardan sonra 5 bardak icebildim
Iyice düştü sayı.
Neyse ramazan diye kendimi çok zorlamiyorum .
Ama ramazandan sonra hem kendime hem arkadaşlara sıkı bir teftiş yapicam
Neyse gidim de namazımı kılayım

2 goz hakkını bile odeyememek.
O hikayeyi de biliyorsun değil mi?
Allah im hepimizi merhametiyle yargilasin inşallah yoksa başka türlüsü nereye gideceğimiz belli

Bekliyorum sabırsızlıkla su ve 5 kilo topigini
2 goz hakkını bile odeyememek.
O hikayeyi de biliyorsun değil mi?
Allah im hepimizi merhametiyle yargilasin inşallah yoksa başka türlüsü nereye gideceğimiz belli
Evet canım biliyorum bildiğim için yaptığımız hiç bir ibadete güvenmiyorum Allah'ım merhametine sığınıyorum

8 bardak hic de fena degil kuzum

Kızlar günaydın gece geç yattım uyumuş kalmışım
Sahura kalkamadım şimdiden susadim
Saat kurmudanmi canım çok yorucu hareket yapmamaya çalış sıcağada çıkma.. bugün benim işlerim var eşimin doğum günü pasta yapicam tapik sende namaz saatleri Musayit olursam yine arada girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…