- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.401
Aralıklı olmuyormuAslinda kefaret orucu tutmak istiyorum2 bayram arasi 61 gun ama guvenemiyorum kendime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aralıklı olmuyormuAslinda kefaret orucu tutmak istiyorum2 bayram arasi 61 gun ama guvenemiyorum kendime
Gözlerim doldu.Eki Görüntüle 2841748
Sahurumuz bereketli olsun , sabah namazlarımızı mutlaka kılalım Canlar .hem Rabbimizi hem Peygamberimizi sevindirelim
@Mimariye @Zerre @Cemoos @28mn @dut agaci @Magnifiaque i p e k @Hifaa @Nalin73 catlak-kurabiye @Assos32 MssPARE @ASSOSyal @Asaletanne @COLIN @Niloyatospikk @Aktif Lora @Minnosmeliss m@sevgitek @memurhanim @NilMeSeKer @hanimpazari @Drderdimderin @Musekkin. @nightingale62 clara @L O L @Jacbss @Amazing family @Bidar Sultan. @Ayca_06
@renksizgokkusagi @Kzbnylmz
İnşallah canim .bende su içmekten tutmuyor benim abdest ezan okunun ca alıyorumAdana ezan vakti .
Abdestli bekliyorum.
Namaz kılıp az da Kuran okuyup yatacağım inşallah
Rabbim bizim kurtulmamizi istiyor bizim ibadetimize ihtiyacı yokki ..bizim onun merhametine ihtiyacımız var .kafamızı secdeden kaldırmamız lazım verdiklerini düşününce ,iki gözümüzün bile hakkını odeyemeyiz omrumuzce ibadet etsek bunun bilincinde olmayı nasip etsin Allah bir ömür inşaallahGözlerim doldu.
Ne güzel demişsin Allah im sevindirelim
İnşallah bizi huzurunda görünce mutlu oluyordur Rabbim.
Düşünsene biz insanlar biribirimize bir kötülük yapsak tekrar birbirimizin huzuruna çıkmak istemeyiz onlar da kabul etmek istemez.
Ama onca günahlara rağmen Rabbim
Gel kulum arin temizlen abdest suyuyla yikan ki dökülsün günahların diyor.
Namaz öyle bir şey ki
İnsana kul olduğunu hatırlatıyor.
Bir daha günah islemeyelim diye etrafımızda zırh oluyor.
Abdest almaya gittim bur düşündüm hic su icmemisim. Abdest aldıktan sonra baktım ezana 6 dakika kalmış hemen 3 bardak iciverdim.İnşallah canim .bende su içmekten tutmuyor benim abdest ezan okunun ca alıyorum
2 goz hakkını bile odeyememek.Rabbim bizim kurtulmamizi istiyor bizim ibadetimize ihtiyacı yokki ..bizim onun merhametine ihtiyacımız var .kafamızı secdeden kaldırmamız lazım verdiklerini düşününce ,iki gözümüzün bile hakkını odeyemeyiz omrumuzce ibadet etsek bunun bilincinde olmayı nasip etsin Allah bir ömür inşaallah
Bekliyorum sabırsızlıkla su ve 5 kilo topiginiAbdest almaya gittim bur düşündüm hic su icmemisim. Abdest aldıktan sonra baktım ezana 6 dakika kalmış hemen 3 bardak iciverdim.
Iftardan sonra 5 bardak icebildim
Iyice düştü sayı.
Neyse ramazan diye kendimi çok zorlamiyorum .
Ama ramazandan sonra hem kendime hem arkadaşlara sıkı bir teftiş yapicam
Neyse gidim de namazımı kılayım
Evet canım biliyorum bildiğim için yaptığımız hiç bir ibadete güvenmiyorum Allah'ım merhametine sığınıyorum2 goz hakkını bile odeyememek.
O hikayeyi de biliyorsun değil mi?
Allah im hepimizi merhametiyle yargilasin inşallah yoksa başka türlüsü nereye gideceğimiz belli
Senin plaka neresi canımSahur bitti
8 bardak hic de fena degil kuzumAbdest almaya gittim bur düşündüm hic su icmemisim. Abdest aldıktan sonra baktım ezana 6 dakika kalmış hemen 3 bardak iciverdim.
Iftardan sonra 5 bardak icebildim
Iyice düştü sayı.
Neyse ramazan diye kendimi çok zorlamiyorum .
Ama ramazandan sonra hem kendime hem arkadaşlara sıkı bir teftiş yapicam
Neyse gidim de namazımı kılayım
42 :)Senin plaka neresi canım
Allah kabul etsin canımSabah namazı kılındı
Aminn canım cümlemizinkini inşallahAllah kabul etsin canım
Aaaa msspare ile aynı memlekette iki sevdigim insan ne güzel
öğrencilik yıllarımda satış danışmanlığı yapmıştımAynen kesinlikle canım farkındayız ama sonuçta aklımızla oynamasinlar dimi
Demee ne diyosunnn, hemen detaylı bi muhabbet kurayim Pare ileAaaa msspare ile aynı memlekette iki sevdigim insan ne güzel
Çok güzel bir şehirde yaşıyorsunuz Mevlana şehri kur canım uyuyamamis. yorumları okuyunca uzulucek kacirdidiginaDemee ne diyosunnn, hemen detaylı bi muhabbet kurayim Pare ile
Saat kurmudanmi canım çok yorucu hareket yapmamaya çalış sıcağada çıkma.. bugün benim işlerim var eşimin doğum günü pasta yapicam tapik sende namaz saatleri Musayit olursam yine arada girerimKızlar günaydın gece geç yattım uyumuş kalmışım
Sahura kalkamadım şimdiden susadim