- 27 Mart 2019
- 29.742
- 108.401
- 598
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #1.421
Saat kurdum çaldı uyandım dur dedim iki dk daha uyumuş kalmışım bi uyandım sabah 8 olmuşSaat kurmudanmi canımçok yorucu hareket yapmamaya çalış sıcağada çıkma.. bugün benim işlerim var eşimin doğum günü pasta yapicam tapik sende namaz saatleri Musayit olursam yine arada girerim
Tüh ya zor uyandık geçecek bugün desene. Rabbim kolaylığını versin inşallahKızlar günaydın gece geç yattım uyumuş kalmışım
Sahura kalkamadım şimdiden susadim
Amin canimcim arasındaTüh ya zor uyandık geçecek bugün desene. Rabbim kolaylığını versin inşallah
Evet yakınız da birbirimizeAaaa msspare ile aynı memlekette iki sevdigim insan ne güzel
Konuştunuz muEvet yakınız da birbirimize
Özelden iki mesaj yazdık yakınmışız birbirimizeKonuştunuz mu
Şimdi okunmaya başladıEki Görüntüle 2842003 Eki Görüntüle 2842004 Eki Görüntüle 2842005 Eki Görüntüle 2842006 Eki Görüntüle 2842007 Eki Görüntüle 2842008 Eki Görüntüle 2842009 Eki Görüntüle 2842010
Allah'ım hakkıyla kılmayı nasip etsin. Namaz vakti canlarrrrr
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee D u t Magnifiaque i p e k Hifaa cevizli tarcinli kek catlak-kurabiye Meybuz MssPARE ASSOSyal A Asaletanne COLIN Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses m@sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8
Bir algı vardı eskiden yaşlanınca hacca giderimEki Görüntüle 2842003 Eki Görüntüle 2842004 Eki Görüntüle 2842005 Eki Görüntüle 2842006 Eki Görüntüle 2842007 Eki Görüntüle 2842008 Eki Görüntüle 2842009 Eki Görüntüle 2842010
Allah'ım hakkıyla kılmayı nasip etsin. Namaz vakti canlarrrrr
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee D u t Magnifiaque i p e k Hifaa cevizli tarcinli kek catlak-kurabiye Meybuz MssPARE ASSOSyal A Asaletanne COLIN Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses m@sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8
Plaka kaç canımŞimdi okunmaya başladı❤
SenBir algı vardı eskiden yaşlanınca hacca giderim
2 yıldır belli bir yaşın üstündeki yaşlılar hacca kabul edilmedi malum onlar hacci istedi ama hac onları istemedi malum korana.
Namazı da böyle oteleye oteleye bir bakmışız biz Namazı istesek de namaz bizi istemez.
Her şeyi kendi keyfimize bıraka bıraka bu hale geldik.
Halbuki Allah cani isteyen kılsın diye buyurmamisti ki
Namazi dosdoğru kılın ki kurtuluşa eresiniz buyurmuştu.
Namazın vücudumuza olan faydasını bilmedigimizden okunan duaların iki cihanı huzura erdirdigini bilmediğimizden
Allah in değil bizim kendimize zulmettigimizi bilmedigimizden başımıza gelmedik felaket kalmıyor zaten
10 yaşlarda çocuksun büyüyünce kılarsin 20 yaşlarda geçsin okul var evlenince kılarsin, 30 40 li yaslarda çocuk var büyüyünce kılarsin , insan ömrü 60 70 yıl zaten ömür bitti ne zaman kılıcaz biz bu namazı şeytanın elinde oyuncak olmuşuz ALLAH affetsinBir algı vardı eskiden yaşlanınca hacca giderim
2 yıldır belli bir yaşın üstündeki yaşlılar hacca kabul edilmedi malum onlar hacci istedi ama hac onları istemedi malum korana.
Namazı da böyle oteleye oteleye bir bakmışız biz Namazı istesek de namaz bizi istemez.
Her şeyi kendi keyfimize bıraka bıraka bu hale geldik.
Halbuki Allah cani isteyen kılsın diye buyurmamisti ki
Namazi dosdoğru kılın ki kurtuluşa eresiniz buyurmuştu.
Namazın vücudumuza olan faydasını bilmedigimizden okunan duaların iki cihanı huzura erdirdigini bilmediğimizden
Allah in değil bizim kendimize zulmettigimizi bilmedigimizden başımıza gelmedik felaket kalmıyor zaten
70 yil aslinda o kadar az kiSen
10 yaşlarda çocuksun büyüyünce kılarsin 20 yaşlarda geçsin okul var evlenince kılarsin, 30 40 li yaslarda çocuk var büyüyünce kılarsin , insan ömrü 60 70 yıl zaten ömür bitti ne zaman kılıcaz biz bu namazı şeytanın elinde oyuncak olmuşuz ALLAH affetsin
27Plaka kaç canım
Canım benim tesbihler den haberim yoktuKızlar tesbihler nasıl gidiyor
2500 salavat
4000 tevhit halen duruyor ne kadar çektiniz yazın ki net olsun yavru kuşlar
@Bidar Sultan
Keira-
Cookiie
Z Zerre
clara
Begonya2
H hanimpazari
sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06
Drderdimderin
@Bidar Sultan
memurhanim
@sumeyye07
Hifaa
Aktif Lora
Minnosprenses
Cemoos
M MaviMabellee
NilMeSeKer
A Asaletanne
i p e k
MssPARE
Kahve __Kokusu
@Magnifiague
Meybuz
COLIN
Amazing family
D DuT ağacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?