Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Saat kurmudanmi canım çok yorucu hareket yapmamaya çalış sıcağada çıkma.. bugün benim işlerim var eşimin doğum günü pasta yapicam tapik sende namaz saatleri Musayit olursam yine arada girerim
Saat kurdum çaldı uyandım dur dedim iki dk daha uyumuş kalmışım bi uyandım sabah 8 olmuş

Bir algı vardı eskiden yaşlanınca hacca giderim
2 yıldır belli bir yaşın üstündeki yaşlılar hacca kabul edilmedi malum onlar hacci istedi ama hac onları istemedi malum korana.
Namazı da böyle oteleye oteleye bir bakmışız biz Namazı istesek de namaz bizi istemez.
Her şeyi kendi keyfimize bıraka bıraka bu hale geldik.
Halbuki Allah cani isteyen kılsın diye buyurmamisti ki
Namazi dosdoğru kılın ki kurtuluşa eresiniz buyurmuştu.
Namazın vücudumuza olan faydasını bilmedigimizden okunan duaların iki cihanı huzura erdirdigini bilmediğimizden
Allah in değil bizim kendimize zulmettigimizi bilmedigimizden başımıza gelmedik felaket kalmıyor zaten

Sen
10 yaşlarda çocuksun büyüyünce kılarsin 20 yaşlarda geçsin okul var evlenince kılarsin, 30 40 li yaslarda çocuk var büyüyünce kılarsin , insan ömrü 60 70 yıl zaten ömür bitti ne zaman kılıcaz biz bu namazı şeytanın elinde oyuncak olmuşuz ALLAH affetsin

70 yil aslinda o kadar az ki
Bu kadarcık ömürde kendimizi evlere arabalara lükse adiyoruz da bize tüm bu nimetleri vereni arka plana atıyoruz.
Ne acı ama gerçek

Canım benim tesbihler den haberim yoktu
Kendime kelime-i tevhid çekiyorum ama burada ne çekiyoruz.
Basliyayim aksama bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…