- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.361
Sabahdan beri seni etiket yapmaya çalışıyorum olmadı ..beni engelledi galiba dedim sonunda biktirdimCanım bana etiket gelmiyor nick değiştim galiba ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabahdan beri seni etiket yapmaya çalışıyorum olmadı ..beni engelledi galiba dedim sonunda biktirdimCanım bana etiket gelmiyor nick değiştim galiba ondan
Olmayanı oldururum diyon yani
Yok kız yok nick değiştiSabahdan beri seni etiket yapmaya çalışıyorum olmadı ..beni engelledi galiba dedim sonunda biktirdim
Tabiki deOlmayanı oldururum diyon yani
Ben selayı ezan sanıp kılmıştım halbuki erkenden kılam dedim bayaa baya erken kılmışımTabiki de
Ben yeni görüyorum seni ekliyelim ama bu işi kahvem daha iyi yapıyorBen yokummm beni neden etiket yapmıyonuz ağlim mi
Ben vardım zaten canım ama nick değişti ondan etiket yapamamış kahvemBen yeni görüyorum seni ekliyelim ama bu işi kahvem daha iyi yapıyor
Hahaaajjj onu bende yaptım Ramazan'ın basında tekrar kılmıştim söylene söylene kendimeBen selayı ezan sanıp kılmıştım halbuki erkenden kılam dedim bayaa baya erken kılmışım
Nafile ya da kazaya sayılır boşa gitmez merak etme.Ben selayı ezan sanıp kılmıştım halbuki erkenden kılam dedim bayaa baya erken kılmışım
şimdi tekrar abdest alıp geri kılıcam . Ama bi mutluyum ki erken kıldım oh diye bi baktım ezan okunuyoHahaaajjj onu bende yaptım Ramazan'ın basında tekrar kılmıştim söylene söylene kendime
Tamam canım dürtün beni dürtükleyin yoksa kalkamıyomNafile ya da kazaya sayılır boşa gitmez merak etme.
Hadi gidelim artık. Baska msj yok once namaz by
İyi geceler cnm sabah namazına uyanmaya çalış ben uyanık oluyorum görüşürüz inşaallah sabah ezanı iyi geceler bebitoyla sanaÖğle ikindi ve akşamı kıldım
Yatsı ve sabah yok
Çok uzgunumşimdilik böyle
Çoook uykum var
Kahve __Kokusu
İyi geceler
Hahaa biliyorum o mutluluğu ezan sesiyle birlikte aptal kahve demisligim var kendime şimdi saata bakmadan kilmiyorumşimdi tekrar abdest alıp geri kılıcam . Ama bi mutluyum ki erken kıldım oh diye bi baktım ezan okunuyo
Allah aşkına şu yazdığım türkçeye bakın allahtan burası bdv değil yoksa hunharca beni kursuna dizmişlerdiKıldıkça afiflersin afidledikce kolasın gelir
Sen sakin pes etme
Duydum canım duydum geldimSahur yoklaması.. kimler uyanık ? dovulun sesini duyan varmi
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee D u t Magnifiaque i p e k Hifaa cevizli tarcinli kek Catlak-kurabiye Meybuz MssPARE ASSOSyal A Asaletanne COLIN Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses m@sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8
Uyumadım kiiii davulda geçer gibi oldu uçarak hayırlı sahurlar cümletenSahur yoklaması.. kimler uyanık ? dovulun sesini duyan varmi
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee D u t Magnifiaque i p e k Hifaa cevizli tarcinli kek Catlak-kurabiye Meybuz MssPARE ASSOSyal A Asaletanne COLIN Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses m@sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8