- 19 Kasım 2020
- 22.005
- 48.081
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #1.381
Fiziksel olarak uyanmışSahur yoklaması..
kimler uyanık ? dovulun sesini duyan varmi
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee D u t Magnifiaque i p e k Hifaa cevizli tarcinli kek Catlak-kurabiye Meybuz MssPARE ASSOSyal A Asaletanne COLIN Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses m@sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8
Hahaa eşim gibisin. gözü kapalı yemek yiyor karşımdaFiziksel olarak uyanmış
Ruhen de uyunacakk inşallah
Hayırlı ramazanlar canımBu arada hayirli ramazanlar
Keşke ama namazı kilamiyoruz ki orucu tutalım nefis bırakmıyorAyda 1 hafta oruc tutulsa namaz aksamasi azalir bence
Hoş geldin canım benim site uştu anca girebildimDuydum canım duydum geldim
Bu sene bahşiş toplamak yok davulu ucundan koklatiyor lar gostermiyorlarUyumadım kiiii davulda geçer gibi oldu uçarakhayırlı sahurlar cümleten
Ben ramazandan 1 hafta once tuttumKeşke ama namazı kilamiyoruz ki orucu tutalım nefis bırakmıyor
Sahurda arabayla uçarak geçiyorlar ama iftarda her akşam zil kopacak neredeyse bahşiş isterken canimBu sene bahşiş toplamak yok davulu ucundan koklatiyor lar gostermiyorlar
Bir keresinde üst komşu dövüyordu dovulcuyu, kapıyı caldigi için sürekli. Adamda davulu bu kadar calmassin diye söyleniyordu kibarca diyim sen anlaSahurda arabayla uçarak geçiyorlar ama iftarda her akşam zil kopacak neredeyse bahşiş isterken canim
Ne güzel Allah kabul etsin bizede nasip etsin inşaallah. Şevval orucu tutmayı istiyorum bakalım nasip olur inşaallahBen ramazandan 1 hafta once tuttum
Gülücük işareti yanlış oldu bu olucaktiNe güzel Allah kabul etsin bizede nasip etsin inşaallah. Şevval orucu tutmayı istiyorum bakalım nasip olur inşaallah
Ya benim sinir olduğum sahurda niye aynı özeni göstermiyorsunuz da iftarda tek tek üşenmeyip zilleri çalıyorsunuzBir keresinde üst komşu dövüyordu dovulcuyu, kapıyı caldigi için sürekli. Adamda davulu bu kadar calmassin diye söyleniyordu kibarca diyim sen anla
Aslinda kefaret orucu tutmak istiyorum2 bayram arasi 61 gun ama guvenemiyorum kendimeNe güzel Allah kabul etsin bizede nasip etsin inşaallah. Şevval orucu tutmayı istiyorum bakalım nasip olur inşaallah
Satış psikolejisi kuzum. çünkü o an senden alacağı birşey yok sahurda. ama iftarda var. mağazayi düşün gittiğinde kızlar nasil ilgilenir dört döner alman için çünkü prim alicak . iade yapacağın zaman kimse yüzüne bakmaz çünkü beklentisi yokYa benim sinir olduğum sahurda niye aynı özeni göstermiyorsunuz da iftarda tek tek üşenmeyip zilleri çalıyorsunuz
Aynen kesinlikle canımSatış psikolejisi kuzum. çünkü o an senden alacağı birşey yok sahurda. ama iftarda var. mağazayi düşün gittiğinde kızlar nasil ilgilenir dört döner alman için çünkü prim alicak . iade yapacağın zaman kimse yüzüne bakmaz çünkü beklentisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?