- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.341
Komşuluk nereden kızzzzCanim cemoss yapmışım cemoos muş hemen düzeltiyorum komşum canimcim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komşuluk nereden kızzzzCanim cemoss yapmışım cemoos muş hemen düzeltiyorum komşum canimcim
Olsun canım senin canın sağolsun hemen fark ettim bendeCanim cemoss yapmışım cemoos muş hemen düzeltiyorum komşum canimcim
Ay kahvem biz karşılıklı komşuyuzKomşuluk nereden kızzzz
Komşularımız ortak canımKomşuluk nereden kızzzz
Kahvem bitanem bir konuda öyle tesadüf şeyler oldu ben ona o bana karşı komşun sesin galiba dedik öyle kaldı canımKomşuluk nereden kızzzz
Beni neden hep başka kahve kokusuyla etiketliyon aşkım@Bidar Sultan
Keira-
Cookiie
Z Zerre
clara
Begonya2
H hanimpazari
sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06
Drderdimderin
@Bidar Sultan
memurhanim
@sumeyye07
Hifaa
Aktif Lora
Minnosprenses
Cemoos
M MaviMabellee
NilMeSeKer
A Asaletanne
i p e k
MssPARE
kahve_kokusu
@Magnifiague
Meybuz
COLIN
Amazing family
Kızlar yatsı namazı yaklaştı
Canım ya duzelttim ama yine olmadıBeni neden hep başka kahve kokusuyla etiketliyon aşkım
❤❤❤Eki Görüntüle 2841524
Namaz vakti canlar
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee D dud agaci Magnifiaque i p e k Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE A Asaletanne COLIN Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 F Flower__ Amazing family
En son kısma beni koy. elle düzeltme yap bari canım ben öyle yapıyorum beceremeyinceOlmadı kahvem ama aynısı yazıyorum güzelim ya off
Tek etiketle bakayım beni nerede hata yaptığını anlarsın belkiEn son kısma beni koy. elle düzeltme yap bari canım ben öyle yapıyorum beceremeyince
Bugün bir plaka alayım diyorum
Öyle yapayım başkası gelicek şimdi sen kimsin ne istiyorm benden diyecek hahhaEn son kısma beni koy. elle düzeltme yap bari canım ben öyle yapıyorum beceremeyince
Ay ne Gülerim zati vukaatlisinÖyle yapayım başkası gelicek şimdi sen kimsin ne istiyorm benden diyecek hahha
Ben yokummm beni neden etiket yapmıyonuz ağlim mi@Bidar Sultan
Keira-
Cookiie
Z Zerre
clara
Begonya2
H hanimpazari
sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06
Drderdimderin
@Bidar Sultan