- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #1.321
Sen iftara da bizden önce giriyondurBurda 16:28 de ezan okunuyor.
Namaz kılıyorum uzun zamandır ama 5 vakit tam şekilde kılamadıgım çok oluyor malesef.Sabah namazı konusunda ve yatsı konusunda devamlılıgımı sağlamak istiyorum insallahAmin canım inşaallah ..ne zamandan beri kilmiyon yada ara aramı kılıyon
Orası neresi acabaBurda 16:28 de ezan okunuyor.
O İzmirlide benim bir tanesiOrası neresi acaba
Bundan 5 6 yil evvel vanda ramazan ayında denk gelmişti biz orucu açıyorduk namaz kılıyor çay faslına geçiyorduk annemgiki arıyordum onlar daha yeni oruç açıyordu ailemde konyada sonra abimleri arıyorduk onlar izmirde onlar daha iftara 20 dk var diyorlardı
Etiketlememi istermisin seni ?buradaki paylaşımlarda belki yardımcı olur vesile oluruz birbirimizeNamaz kılıyorum uzun zamandır ama 5 vakit tam şekilde kılamadıgım çok oluyor malesef.Sabah namazı konusunda ve yatsı konusunda devamlılıgımı sağlamak istiyorum insallah
Sağol slmdl okudum - bu telle zor yazıyorum da imla kuralları olmadi- sırf farz da denemiş bırakmıştımnightingale62 Burayı okudun mu canım? Arkadas cok hos yazmis. Ben de bu yöntemi tavsiye etmeye calismistim:))
Dun kıldım- telimde sorun var zor yazıyorum giremedim! Bugun de kıldım şükür ama yatsi namazı sön rekat ta bozuldu - tekrar kilamadim-ikindi ve aksami da kıldım dun- bugün de öğle ve ikindiye kildim- ama sevinemiyorunm kesin gecicı! Öyle bi zor kildim ki oflaya puflaya tovbe- ! Hantallasmisim ruh ve beden olarak - nasıl zorlandim anlatamam zor hareket ediyorumHaydi canlar ben namaz kılmaya gidiyorum sizlerde kilmadisaniz hep beraber kılalım
Evdeysen kılalım kuzu iştemisin hala ?
Kıldıkça afiflersin afidledikce kolasın gelirDun kıldım- telimde sorun var zor yazıyorum giremedim! Bugun de kıldım şükür ama yatsi namazı sön rekat ta bozuldu - tekrar kilamadim-ikindi ve aksami da kıldım dun- bugün de öğle ve ikindiye kildim- ama sevinemiyorunm kesin gecicı! Öyle bi zor kildim ki oflaya puflaya tovbe- ! Hantallasmisim ruh ve beden olarak - nasıl zorlandim anlatamam zor hareket ediyorum
İnşaallah ya sagol- namaz dışında da cok hareketsiximKıldıkça afiflersin afidledikce kolasın gelir
Sen sakin pes etme
Neden bozuldu kuzum. hamilesin diyemi kustunmu ? Çok ön yargılısin belki kalıcı olucak bende bıraktım tekrar başladım yarın aynı hazzı alirmiyim bilmiyorum ama anı yaşıyorum. şuan kılıyorum önemli olan bu şeytanın vesvesesi bunlar tıka kulaklarını kıl namazını.bırakırım yine diye düşünmeden yarına çıkacağımızın garantisimi var ? belki bu gece kilacagimiz namaz son namazimiz olacak böyle düşün. şuana odaklan istiyorsun ve kılıyorsun önemli olan o.Dun kıldım- telimde sorun var zor yazıyorum giremedim! Bugun de kıldım şükür ama yatsi namazı sön rekat ta bozuldu - tekrar kilamadim-ikindi ve aksami da kıldım dun- bugün de öğle ve ikindiye kildim- ama sevinemiyorunm kesin gecicı! Öyle bi zor kildim ki oflaya puflaya tovbe- ! Hantallasmisim ruh ve beden olarak - nasıl zorlandim anlatamam zor hareket ediyorum
Beni nasıl almazsın komsummmmm
Bu akşam duzenleyecegim kuzummm eksikler var farkettim buralarduuutluda yokBeni nasıl almazsın komsummmmm
Bende diyorum neden bana bildirim gelmiyor
Silmissiniz
Çok afedersin ama gaz çıkardım maalesef - sikmistim kendimi- tam gaz gibi olmadi hadi tamamlayayim dedim hatta blr rekatin yarısından aziydi kalan evet- yine de tamamladım içimi bozmadim Sora fikrim değişti ağır basan gazin cikmis olması oldu bende ama belki d kabul olmusturNeden bozuldu kuzum. hamilesin diyemi kustunmu ? Çok ön yargılısin belki kalıcı olucak bende bıraktım tekrar başladım yarın aynı hazzı alirmiyim bilmiyorum ama anı yaşıyorum. şuan kılıyorum önemli olan bu şeytanın vesvesesi bunlar tıka kulaklarını kıl namazını.bırakırım yine diye düşünmeden yarına çıkacağımızın garantisimi var ? belki bu gece kilacagimiz namaz son namazimiz olacak böyle düşün. şuana odaklan istiyorsun ve kılıyorsun önemli olan o.
Olur etiketleyebilirsin. Devamlılık sağlarız insallah birlikte ❤Etiketlememi istermisin seni ?buradaki paylaşımlarda belki yardımcı olur vesile oluruz birbirimize
AdanaOrası neresi acaba
Bundan 5 6 yil evvel vanda ramazan ayında denk gelmişti biz orucu açıyorduk namaz kılıyor çay faslına geçiyorduk annemgiki arıyordum onlar daha yeni oruç açıyordu ailemde konyada sonra abimleri arıyorduk onlar izmirde onlar daha iftara 20 dk var diyorlardı
Canım bitanem etikette varsın ama yanlış etiket mi yaptim acabaBeni nasıl almazsın komsummmmm
Silmissiniz
Canim cemoss yapmışım cemoos muş hemen düzeltiyorum komşum canimcimBeni nasıl almazsın komsummmmm
Silmissiniz
Allah seniÇok afedersin ama gaz çıkardım maalesef - sikmistim kendimi- tam gaz gibi olmadi hadi tamamlayayim dedim hatta blr rekatin yarısından aziydi kalan evet- yine de tamamladım içimi bozmadim Sora fikrim değişti ağır basan gazin cikmis olması oldu bende ama belki d kabul olmusturguleyım bari-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?