- 27 Mart 2019
- 29.728
- 108.309
- 598
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.281
Bitti kadir süresiTürkçe okunuyorsa alırım ben Arapça bilmiyorum
Ama teşbih alabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitti kadir süresiTürkçe okunuyorsa alırım ben Arapça bilmiyorum
Tamam harikasın ALLAH kabul etsinBenimde 2 tane küçük kızım var biri 3.5 yaşında biri 1 yaşında
Ben dün 1100 tane çektim
Bu günde 1000 veya daha fazla çekerim inşaAllah
Hangilerini çekiyorsunuz alayım bende canımBitti kadir süresi
Ama teşbih alabilirsin
Salavat ve kelimei tevhit canım inşallah kadir gecesine yetiştirelimHangilerini çekiyorsunuz alayım bende canım
Kuzum bilenler Kur'an da okusun. Yasin okuyabilirim ben 4 gün var okuya bildiğim kadarSalavat ve kelimei tevhit canım inşallah kadir gecesine yetiştirelim
Ben günlük 1000 çekmeye gayret ediyorum normal hayatımda daTamam harikasın ALLAH kabul etsin
Çektiklerimizi
Hesap edelim ona göre daha.net olur canım
O zaman salavat 3 bin 900 yüz kaldı
Tabiki isteyen herkes istediğini okusun ben 41 Yasin tamamlıyorum 6 tane kaldıKuzum bilenler Kur'an da okusun. Yasin okuyabilirim ben 4 gün var okuya bildiğim kadar
Aynen ne kadar çok olursa on kadar güzelBen günlük 1000 çekmeye gayret ediyorum normal hayatımda da
5 binin tamamını alabilirim, onun üzerine çekmek isteyen çekebilir
Amin inşaAllahAynen ne kadar çok olursa on kadar güzel
Allah razı olsun ALLAH kabul etsin
2 salâvat aldım okuyunca yine alırımTabiki isteyen herkes istediğini okusun ben 41 Yasin tamamlıyorum 6 tane kaldı
Burda sadece duada adimiz olsun ortak bir şeyler yapılsın rabbim kimin duasını kabul eder bilinmez
Inşallah kabul olur
Gece uyuyakalmisim
Şu Yeri Göğü İnleten Ezan Boşuna mı dır ? Müslüman Başlar Hâla Yastıkta mı dır? Ömür Olduğu Yerde Kalmış mı dır ? Kalkıp Allah'a Secde Etsen Olmaz mı dır ?
Şükürler Olsun Kaldıran Rabbimize .. EZAN VAKTİ CANLAR
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque i p e k COLIN Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 @buralardutluuugdu Amazing family @Bidar Sultan. @Ayca_06
@renksizgokkusagi M Morlale8
harikasın Amin canım ..Gece uyuyakalmisim
Kalkip yatsimi
Ardindan teheccud
Birde sabah namazimi kildim Allah kabul etsin insallah
Yok canım cumartesiye kadar okuyup bitireceğiz o gece için hazırlık olsun hocalar toplu dua ediyorlar ya o dualarda bulunalim inşallahSelam aleyküm hanımlar.
1000 er tane salavat ve kelime-i tevhid alıyorum. Okumayı nasıl yapıyoruz Kadir Gecesi mi hergün mü orasını anlayamadım.
Tesbih çekiyoruz katilmak istermisinGece uyuyakalmisim
Kalkip yatsimi
Ardindan teheccud
Birde sabah namazimi kildim Allah kabul etsin insallah
Boncuk kedimiz benim kucağıma otururdu tahiyyatta. Kizim rahatsiz ettigi icin hayvancagiz bana kacardi, otururdu kucagimin tam ortasina bebegim.