- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.346
- 448
- 41
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #1.301
1000 tevhid aliyorum.En son salavat 3500 şuan 2500 oldu
Kelimeyi tevhit 5000 den 4000 bin oldu
Yine okuduklarımızı söyleyelim sayımızı aşarsak çok daha güzel olur inşallah
A.selam. Selâmı almak farzSelam aleyküm hanımlar.
1000 er tane salavat ve kelime-i tevhid alıyorum. Okumayı nasıl yapıyoruz Kadir Gecesi mi hergün mü orasını anlayamadım.
Tamam canim1000 tevhid aliyorum.
Kalan 3000
haha yaa ne tatlılar amaBoncuk kedimiz benim kucağıma otururdu tahiyyatta. Kizim rahatsiz ettigi icin hayvancagiz bana kacardi, otururdu kucagimin tam ortasina bebegim.
Allah kabul etsin canımBiraz Kuran okuyup sonra yemeğe gecesim var.
Güzel paylaşımların için Allah senden razı olsun
Kahve __Kokusu
Uyuyanlari uyandırıyorsun
Unutanlara hatırlatıyoruz
❤❤❤❤❤
Tatile girdim ama takipteyim yine de@Bidar Sultan
Keira-
Cookiie
Z Zerre
clara
Begonya2
H hanimpazari
sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06
Drderdimderin
@Bidar Sultan
memurhanim
@sumeyye07
Hifaa
Aktif Lora
Minnosprenses
C Cemoss
M MaviMabellee
@NimeSeker
A Asaletanne
i p e k
MssPARE
K kahve _Kokusu
@Magnifiague
Meybuz
COLIN
Amazing family
Kızlar ikindi namazı vakti
Erkenciyim kıldım hemen şükürler olsun@Bidar Sultan
Keira-
Cookiie
Z Zerre
clara
Begonya2
H hanimpazari
sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06
Drderdimderin
@Bidar Sultan
memurhanim
@sumeyye07
Hifaa
Aktif Lora
Minnosprenses
C Cemoss
M MaviMabellee
@NimeSeker
A Asaletanne
i p e k
MssPARE
K kahve _Kokusu
@Magnifiague
Meybuz
COLIN
Amazing family
Kızlar ikindi namazı vakti
Tamam canım duandan unutmaTatile girdim ama takipteyim yine de
Olmuş canım ellerine sağlık
Daha burada ezan okunması maşallah sanaErkenciyim kıldım hemen şükürler olsun
Selamün Aleyküm. Ben de namazlarımı düzenli şekilde kılmaya başlayacagım bugünden itibaren insallahEki Görüntüle 2841299
Okunuşu: Bismillâhir-Rahmânir-Rahîym
Tebbet yedâ Ebiylehebiv ve tebbe [1], Mâ ağnâ anhü mâlühû ve mâ keseb [2]. Seyaslâ nârarı zâteleheb[3]. Vemraetühû hammâletel-hatab [4], Fiy ciydihâ hablüm mim mesed [5].
Mânâsı: "Ebu Leheb’in iki eli kurusun. Kendisi de kurudu (mahvoldu helâk oldu) gitti. Ona malı da, kazana da fayda vermedi. O alevli bir ateşe girecektir. Karısı da odun hamalı olarak boynunda bükülmüş ip olduğu hâlde (cehenneme girecektir)."
Ebû Leheb, Peygamber Efendimizin öz amcasıydı. Fakat ne yazık ki, en büyük düşmanı da oydu. Ebû Leheb, karısını da kışkırtmış. Adetâ onun beynini yıkamıştı ki, o dahi kocası gibi azılı bir düşman olmuştu Peygamberimize. Öyle ki, gerdanlıklarını satıyor, Hz. Muhammed’e düşmanlık yapacak adamlar tutuyordu. Hz. Muhammed’e düşmanlık yapanlara paralar yağdırıyordu. Arkasıyla çalı çırpı topluyor. Peygamberimizin geçtiği yollara dökerek o Allâh sevgilisine eziyet ediyordu.
Hiçbir peygamber düşmanı Kûr’anda bu kâfir gibi açık adıyla zikredilmemiştir. İşte bu sûre bu gerçeği dile getirmektedir.
Ey Gönül Rahatlığı İsteyen Dost! Huzûrlu bir gece geçirmek isti-yorsan Kur’ân’dan âyetler, sûreler okumalısın.
MssPARE Magnifiaque Cookiie Meybuz A Asaletanne Niloyatospikk Minnosprenses memurhanim H hanimpazari Drderdimderin nightingale62 @buralardutluuugdu Amazing family
athena i p e k cevizli tarcinli kek COLIN Aktif Lora NilMeSeKer Keira- . clara @Bidar Sultan. M Morlale8
Z ZerreBegonya2 Hifaa sevgitek
Kadir süresi bitti canım tembihlerimiz varMssPARE sayılar ne durumda ben kadir surelerini okudum. Tesbihlerde çok eksik varsa alıyım daha
Burda 16:28 de ezan okunuyor.Daha burada ezan okunması maşallah sana
Tamam canım zaman sonra bende fazla cekerim söylerim. Fazlanın zararı olmazKadir süresi bitti canım tembihlerimiz var
Sin sayı salavat 2500 tevhit ise 4000 de ama arkadaşlar cekelim yazalım dediler
Fazla çeken arkadaşlar var yazsınlar sayı daha net olucak insallah
Amin canım inşaallah ..ne zamandan beri kilmiyon yada ara aramı kılıyonSelamün Aleyküm. Ben de namazlarımı düzenli şekilde kılmaya başlayacagım bugünden itibaren insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?