Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Inan cok deniyorum ama vesveseyi gunluk hayatimda da atamadim
Sadece sesli okursam odaklanabiliyorum
Benimde bir an sesim yükseliyor vesvese geldiğinde biri dinlese delimi bu diyecek 🤣 ahir zamandayiz eskiler gibi huşu içinde kilamiyoruz ama şuanda kildigimiz namazlarda bir okadar değerli böyle düşün canım Allah kalpleri goren bilendir kabul olur inşallah ♥️

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Selamünaleyküm bende ayni dertten muzdaripim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbım 5 vakit namazimizi kılmayı nasip etsin ins. Beni de etiketler misiniz :KK36:

Sabah namazında buluşuyor muyuz kızlar ?
906BDD60-60D8-4773-8CA6-91BB107A3357.jpeg

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu
Cemoos Cemoos
Magnifiaque Magnifiaque
Carinanebulasi Carinanebulasi
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
MssPARE MssPARE
M MaviMabellee
Ayca_06 Ayca_06
Niloyatospikk Niloyatospikk
Z Zerre
Aktif Lora Aktif Lora
Hifaa Hifaa
Minnosprenses Minnosprenses
memurhanim memurhanim
NilMeSeKer NilMeSeKer
H hanimpazari
Drderdimderin Drderdimderin
Keira- Keira-
clara clara
i p e k i p e k
Migrenben Migrenben

Nelerden yapıyorsun vesvese canım
Merhaba ben duzenli kiliyorum 2 yıla yakındır arada kaçıyor disarda vs olunca ama bazen öyle kilmak istemiyorum ağırlık çöküyor zorla kalkip kiliyorum ama kabul olmayacagini dusunuyorum öyle isteksiz kıldığım için. bazen de namazdayken ne dusundugumu bile bilmiyorum bazen dalıyorum unutuyorum tekrar kiliyorum çok kiziyorum kendime genelde aklım baska yerdeyken oluyor temizliktir telefondur tv dir aklım oralarda kalıyor tabi sık sık degil ama rahatsiz oluyorum bu durumdan .
Bu arada sabah namazina kalkabilmek icin alarm kuruyorum ezan vakti pro var oda yüklü öylelikle kalkıyorun.

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Selamünaleyküm bende ayni dertten muzdaripim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbım 5 vakit namazimizi kılmayı nasip etsin ins. Beni de etiketler misiniz :KK36:
Ve aleyküm selam. amin cümlemize nasip etsin inşaallah 5 vakit kılmayı seve seve etiketlerim 🤗

Merhaba ben duzenli kiliyorum 2 yıla yakındır arada kaçıyor disarda vs olunca ama bazen öyle kilmak istemiyorum ağırlık çöküyor zorla kalkip kiliyorum ama kabul olmayacagini dusunuyorum öyle isteksiz kıldığım için. bazen de namazdayken ne dusundugumu bile bilmiyorum bazen dalıyorum unutuyorum tekrar kiliyorum çok kiziyorum kendime genelde aklım baska yerdeyken oluyor temizliktir telefondur tv dir aklım oralarda kalıyor tabi sık sık degil ama rahatsiz oluyorum bu durumdan .
Bu arada sabah namazina kalkabilmek icin alarm kuruyorum ezan vakti pro var oda yüklü öylelikle kalkıyorun.
Kabul olmayacak diye düşünmeyin ahir zamandayiz huşu ile kılmak mümkün olmuyor bazen ama bu zamanda kılınan namazlarda çok değerli Allah hatalarımızla kusurlarimizla kabul eylesin insanız 🤗

O kadar mutlu oldum ki canım. benden çok sahiplenin inşaallah bu topigi, ben açtım diye düşünmeyin hepimiz faydalanalim aktif olalım paylaşımlar yapalım 🌸😘😘😘
İnsanız bazen uymayan an olur canım günde 5 kere etiket yapmaya vakit bulamadığımız an olur. Ki bazen bizi birinin dürtmesi gerekir. O yüzden hepimiz birbirimize destek olalım diye düşünüyorum bende. Güzel bişeyler denk geldikçe etiketleyelim vakit yaklaştığını gördükce 🌸😘😘

İnsanız bazen uymayan an olur canım günde 5 kere etiket yapmaya vakit bulamadığımız an olur. Ki bazen bizi birinin dürtmesi gerekir. O yüzden hepimiz birbirimize destek olalım diye düşünüyorum bende. Güzel bişeyler denk geldikçe etiketleyelim vakit yaklaştığını gördükce 🌸😘😘
Hislerime tercüman olmuşsun canım Allah razı olsun. kimin yaptığı hiç önemli değil önemli olan birbirimizi harekete geçirelim. burada ezen yeni okundu namazımı kılmaya gidiyorum Allah cümlemizin oruçlarını namazlarını dualarını kabul etsin inşallah 🌸😘😘

Ramazan getirir, bayram götürür derler :KK70: Şaka bir yana da ramazanda şeytan insanlardan daha uzak duruyor o yüzden nefsimizi yenip kılmak çok daha kolay oluyor.
Ben şöyle yapıyorum çok gereksiz bir işe bile zamanını harcarken 10dk namazdan mı kaçıyorum diye sürekli kendime telkinde bulunuyorum. bir de diyorum kaç yaşına geldin bir bu kadar daha yaşar mısın belli mi ki de sen bu kadar rahat hareket ediyorsun diyorum
:KK200: 👌🏻💖

X