Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Cemoos Cemoos Magnifiaque Magnifiaque Carinanebulasi Carinanebulasi cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek MssPARE MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Ayca_06 Niloyatospikk Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Aktif Lora Hifaa Hifaa Minnosprenses Minnosprenses memurhanim memurhanim NilMeSeKer NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Drderdimderin Keira- Keira- clara clara Cookiie Cookiie Migrenben Migrenben i p e k i p e k
Sabrederek ve namaz kılarak (Allah’tan) yardım dileyin. Şüphesiz namaz, Allah’a derinden saygı duyanlardan başkasına ağır gelir.”
Bakara Suresi, 45. Ayet.. Allah'ım beş vakit huzuruna gelmeyi nasip eyle bizlere 📿 🛐
Aminnnnnnnn kuzumm 🤩❤️

amiin insaallah Rabbim yolundan ayirmasin. 🌸
Cemoos Cemoos Magnifiaque Magnifiaque Carinanebulasi Carinanebulasi cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek MssPARE MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Ayca_06 Niloyatospikk Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Aktif Lora Hifaa Hifaa Minnosprenses Minnosprenses memurhanim memurhanim NilMeSeKer NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Drderdimderin Keira- Keira- clara clara Cookiie Cookiie Migrenben Migrenben i p e k i p e k
Sabrederek ve namaz kılarak (Allah’tan) yardım dileyin. Şüphesiz namaz, Allah’a derinden saygı duyanlardan başkasına ağır gelir.”
Bakara Suresi, 45. Ayet.. Allah'ım beş vakit huzuruna gelmeyi nasip eyle bizlere 📿 🛐

Güneş doğmadan ve güneş batmadan önce namaz kılan bir kişiye cehennem ateşi uzak olacaktır. "

" İkindi namazını bırakan ve terk eden kimselerin işlemiş olduğu bütün salih ameller boşadır. ". Allah kılmayı nasip etsin inşallah...
Neyse ki ikindi namazını kılmayı çok seviyorum :dua:

Aminnn inşallah 😘

Merhaba. Beni de etiketler misiniz ? Kinamayın ama bende Yeni öğreniyorum namaz kılmayı eşim sağolsun. Küçükken bazı sebeplerden dolayı sogumustum şimdi bir cesaret öğrenmeye çalışıyorum
Bunda kinanacak hiçbir sey yok. Maşallah bundan sonra öğrenip uygulamaya gecirirsiniz inşallah. Sormak istediginiz bir sey olursa istediğiniz zaman sorabilirsiniz

Amin Allah kabul etsin♥️

Bu bir ilk aksam yemeğini yer yemez mutfağı öylece bırakıp namaza koştum.

Şu an daha dincim ve işlerimi artık bereketli zaman çerçevesinde halledebilirim.

Teşekkürler Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu

Bu konuda düzeni tutturdunuz an tamamiz demektir 🥰

2B76DC46-87F8-4885-B445-937D37D03184.jpeg

Yatsıya az vakit kaldı kızlar, geciktirmeden kılalım inşallah. ☀️🕋☀️

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu
Magnifiaque Magnifiaque
Carinanebulasi Carinanebulasi
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
MssPARE MssPARE
M MaviMabellee
Ayca_06 Ayca_06
Niloyatospikk Niloyatospikk
Z Zerre
Aktif Lora Aktif Lora
Hifaa Hifaa
Minnosprenses Minnosprenses
memurhanim memurhanim
NilMeSeKer NilMeSeKer
H hanimpazari
Drderdimderin Drderdimderin
Keira- Keira-
clara clara
i p e k i p e k
Migrenben Migrenben

Bu bir ilk aksam yemeğini yer yemez mutfağı öylece bırakıp namaza koştum.

Şu an daha dincim ve işlerimi artık bereketli zaman çerçevesinde halledebilirim.

Teşekkürler Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu

Bu konuda düzeni tutturdunuz an tamamiz demektir 🥰
Yatsıda bir aksama oldu canım kusuru bakma inşallah olmayacak bir daha 😘

X