- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.101
Neyin var kuzum geçmiş olsunBana dua edermisnz kızlar ağrım var
İnşaallah canım..iş hayatını çokk özlemiş biri olarak kıymetini bil bebiş gelince çok arayacaksınInsallah duzelecek kuzum oruca denk geldi bakalimhep aklimdasiniz giremesem de
Tesekkur ederimbiraz da élit olalim hep sevgi kesmiyor
İçimdeki üzüntüyü görebiliyorum ,içinde iman namaz sevgisi olmasa bu sayfası takip etmez, uzulmezsin
Allah razı olsunNeyin var kuzum geçmiş olsunederiz tabiki
Uykunda farketmeden sıkıyormusun acaba ? yada dişlerinde intihap varmı oda çene ağrısı yapıyor ihmal etme git hemen canımAllah razı olsunçenemde ağrı var bayadır ağrıyor gitmem lazm hep geçer diye ihmal ettim, bu günler de de arttı ağrı
Hoşgeldin canım etiketleriz tabiSelamlar hepinize. Sürekli kıl bırak yapan biri de benimAllah affetsin. İnşallah burası benim için de teşvik olur. Arada beni de etiketleyin olur mu?
Tabiki etiketleriz kuzum her zaman arada değilSelamlar hepinize. Sürekli kıl bırak yapan biri de benimAllah affetsin. İnşallah burası benim için de teşvik olur. Arada beni de etiketleyin olur mu?
Allah kabul etsin cnmBende sabah öğlen kıldım. Temizlik yapıyorum kuranlarım var okunması gereken. Gelemesemde kılıyorum ama
Uykuda sıkmıyorum, ozaman sadece sabahları ağrıyorUykunda farketmeden sıkıyormusun acaba ? yada dişlerinde intihap varmı oda çene ağrısı yapıyor ihmal etme git hemen canım
Canım biraz uzun olucak ama yazmak istedim. Bende çok zor otutturdum. Belki sana da faydası olur. İlk parça parça kıldım. Mesela sabahı kılıyorum öğle ikindi flan okulda kaçıyordu. Sonra vicdan yaptım. Yatsıyı kılmadan yatağa gidince uykum kaçıyodu. Ama sadece farzını kılıyodum uzun süre böyle gitti kasmadım.komple terk etmedim namazı. Sonra kendime söz verdim. Kazasını bile olsa ogün bütün namazlarımı kılacağım diye. Yatsının peşine bütün vakitlerin kazasını yapıyprdum zor geldi bu bana sonra dedimki kazaya bırakma her namazı vaktinde kıl yeterki. Ama sadece farzlarını kıldım.6 ay kadar böyle sürdü. Sabahın bile sadece farzını kıldım. Ama artık beş vakit namaz kılmaya başlamıştım. Sonra yavaş yavaş sünnetleri ekledim. Sabah akşam sünneti flan kolaydı. İkindi sünettiyle yatsının sünnetini çok geç otutturdum. Hatta yatsıyı sünnetiyle kılmak 2 yılımı flan almıştır. Bu kadar emek verince namaz çok kıymetli oldu bnm için. Bi vakit namazım kaçsa üzüntüden o gün evden bile çıkmıyprdum. Şimdi çok şükür 5 vakit düzenli rabbimin izniyle kabul ederse inşallah kılıyorum. Evlensikten sonra eşimde namaza başladı. Ona da aynısını yaptık. 5-6 ay sadece farz kıldı. Ama elinden geldikçe kazaya bırakmadı. Öyle öyle otutturdu o da. Şimdi o da sünnetleriyle kılıyor çok şükğr. Tavsiyem kendine yüklenme baştan mğkemmel olmak zorunda deüil. Gerekrise 1 ay sadece sabahı kıl ama bir yerden başla. Zamanla tamamlanır Allahın izniyle. Allah yola çıkanı hedefine ulaştırır yolda bırakmaz.Merhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah
İnternetten baktım canım çok nedeni var en sağlıklısı doktora gitmem, implant yapabilir .sinüzit bile yapabiliyor bende var mesala, sol tarafımi sıkıyorum bende. ben bu sıkmayı sakız çiğneyerek çözdüm garip ama şuan oruç var ciyneyemiyorum yine sıkıyorumUykuda sıkmıyorum, ozaman sadece sabahları ağrıyor
Bu farklı gün içinde durduk yere ağrıyor
8 ay önce 2 tane implant takıldı ondan mı diyorum bilmiyorum. Doktora söyledim dişini sıkıyosundur dedi ama değil. Önceden sıkıyodm biliyorum diş sıkmasını
İnşaAllah kapanma bitsin gideceğim canmİnternetten baktım canım çok nedeni var en sağlıklısı doktora gitmem, implant yapabilir .sinüzit bile yapabiliyor bende var mesala, sol tarafımi sıkıyorum bende. ben bu sıkmayı sakız çiğneyerek çözdüm garip ama şuan oruç var ciyneyemiyorum yine sıkıyorum
Muhteşem'sinCanım biraz uzun olucak ama yazmak istedim. Bende çok zor otutturdum. Belki sana da faydası olur. İlk parça parça kıldım. Mesela sabahı kılıyorum öğle ikindi flan okulda kaçıyordu. Sonra vicdan yaptım. Yatsıyı kılmadan yatağa gidince uykum kaçıyodu. Ama sadece farzını kılıyodum uzun süre böyle gitti kasmadım.komple terk etmedim namazı. Sonra kendime söz verdim. Kazasını bile olsa ogün bütün namazlarımı kılacağım diye. Yatsının peşine bütün vakitlerin kazasını yapıyprdum zor geldi bu bana sonra dedimki kazaya bırakma her namazı vaktinde kıl yeterki. Ama sadece farzlarını kıldım.6 ay kadar böyle sürdü. Sabahın bile sadece farzını kıldım. Ama artık beş vakit namaz kılmaya başlamıştım. Sonra yavaş yavaş sünnetleri ekledim. Sabah akşam sünneti flan kolaydı. İkindi sünettiyle yatsının sünnetini çok geç otutturdum. Hatta yatsıyı sünnetiyle kılmak 2 yılımı flan almıştır. Bu kadar emek verince namaz çok kıymetli oldu bnm için. Bi vakit namazım kaçsa üzüntüden o gün evden bile çıkmıyprdum. Şimdi çok şükür 5 vakit düzenli rabbimin izniyle kabul ederse inşallah kılıyorum. Evlensikten sonra eşimde namaza başladı. Ona da aynısını yaptık. 5-6 ay sadece farz kıldı. Ama elinden geldikçe kazaya bırakmadı. Öyle öyle otutturdu o da. Şimdi o da sünnetleriyle kılıyor çok şükğr. Tavsiyem kendine yüklenme baştan mğkemmel olmak zorunda deüil. Gerekrise 1 ay sadece sabahı kıl ama bir yerden başla. Zamanla tamamlanır Allahın izniyle. Allah yola çıkanı hedefine ulaştırır yolda bırakmaz.
Amin canım şafi ismiyle şifa versin inşaallah dayanamazsan acile git beklemeİnşaAllah kapanma bitsin gideceğim canmRabbim dermansız dert vermesin hepsi gelip geçer inşaAllah
Hoş geldin canımKızlar ben geldimmm
Herkes nasıl iyimisiniz
Ban yemesi de ayrı oluyormuş
Amin canımAllah kabul etsin cnmsen gel yinede günde bir kere ,gözüm hep seni arıyor
Aman aman kalsınHoş geldin canımgüzel mi tadı
İşteydim istesem de kılamazdım. İnşallah başarırım. Apzına sağlık. Sen kesintisiz ne zamandır devam ediyosun?İçimdeki üzüntüyü görebiliyorum ,içinde iman namaz sevgisi olmasa bu sayfası takip etmez, uzulmezsinbende çok kez bıraktım ,başladım bıraktım.şuan kılıyorum diye, garantisi yok yarın kilacagimin. şeytan hepimizin peşinde, güzel kardeşim.hadi kalk kıl öğle namazını, biraksanda kıl, yine yine kıl vazgeçme. nefes aldığımız sürece tövbe kapısı açık. vazgeç me! belki bu gün o gündür senin için belki bir daha hiç birakmayacaksin