- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.061
Haaahaa ban yemişligim çok var öyle deme, namaz oruç dilimi bağladı da oturuyorum uslu uslu şükürTövbe Ya Rabbi
Allah göstermesin ayol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haaahaa ban yemişligim çok var öyle deme, namaz oruç dilimi bağladı da oturuyorum uslu uslu şükürTövbe Ya Rabbi
Allah göstermesin ayol.
Diyorum faydasi çokHaaahaa ban yemişligim çok var öyle deme, namaz oruç dilimi bağladı da oturuyorum uslu uslu şükür
KesinlikleDiyorum faydasi çok
Eskiden bende öyleydim kızım uyuyunca gece kilardim baktım çok zor geliyor şimdi hemen sofrayı topluyorum makineye diziyorum ezan okunuyor eşime bir bardak çay çocuğu da kitliyorum ona kılıyorum hemenBugün gec kaldım namaza.
Neyse artık kalkayım. Küçük uyuyunca bana bir rahatlama geliyor.
Namaz kılıp sonra mutfağa gireyim .
Once mutfak yapsam zamanım ve gücüm eksiliyor.
Once namaz kilınca her şey daha güzel yolunda gidiyor sanki
2 gündür ben de öyle yapıyordum.Eskiden bende öyleydim kızım uyuyunca gece kilardim baktım çok zor geliyor şimdi hemen sofrayı topluyorum makineye diziyorum ezan okunuyor eşime bir bardak çay çocuğu da kitliyorum ona kılıyorum hemen
Olsun ne güzel tardimlasmissiniz ..kaç çocuğun var Allah bağışlasın .2 gündür ben de öyle yapıyordum.
Bugün hep esim ilgilendi çocuklarla iftari da o hazirladi kahve falan da yaptı ya kendini iftardan sonra geri çekti. Çocuklar Bugün sende dedi.
O yüzden bugünlük de böyle geçti.
3 taneOlsun ne güzel tardimlasmissiniz ..kaç çocuğun var Allah bağışlasın .
Maşallah ne güzel üç canavarla helal olsun ibadetlerini yapmaya çalışıyorsun yine3 tane
Bunları bana verene şükür için ibadet edilmez mi ❤Maşallah ne güzel üç canavarla helal olsun ibadetlerini yapmaya çalışıyorsun yine
Kıldım abdestliyken uykum da yokken biraz Kuran okuyayım dedim.Bunları bana verene şükür için ibadet edilmez mi ❤
Allah kolaylığını da veriyor zor görünenlerin.
Ne güzel bir tevekkül büyüdüklerinde boy boy evlatların olucak iyiki doğurmuşum dediğinBunları bana verene şükür için ibadet edilmez mi ❤
Allah kabul etsin canım benim kızda elime kitap aldırmıyor okuyamıyorum doğru düzgün seninkiler oynuyordur birlikte benimki sürekli yanımda onunla ilgilenmemi istiyorKıldım abdestliyken uykum da yokken biraz Kuran okuyayım dedim.
Günde 1 cüz okumaya çalışıyorum zor oluyor .
Firsat buldukça okumaya çalışıyorum.
Canım hep açık artık kokluyorum Allah razı olsunTemiz havayı içinize çekmeyi unutmayın inşaAllah
Allah sizlere bağışlasın kuzuları. Yaşları kaç canim?Bunları bana verene şükür için ibadet edilmez mi ❤
Okudum. Namaz sonrasi yine okuyalım. Allah, acil hayırlı kalıcı şifa versin. Âmîn.Arkadaşlar çok sevdiğim birinin annesi kemik kanseri ve çok ağrıları var inliyor yani. Namazlarınızdan sonra o kişi içinde dua edermisiniz.. İsmen ederseniz daha iyi olur zannımca. Hasta kişinin ismi Esmer.
"Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-Şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen."
Anlamı: "Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle..
Allah kabul etsin. İnşAllah..
8-4-3Allah sizlere bağışlasın kuzuları. Yaşları