Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Bugün gec kaldım namaza.
Neyse artık kalkayım. Küçük uyuyunca bana bir rahatlama geliyor.
Namaz kılıp sonra mutfağa gireyim .
Once mutfak yapsam zamanım ve gücüm eksiliyor.
Once namaz kilınca her şey daha güzel yolunda gidiyor sanki

Bugün gec kaldım namaza.
Neyse artık kalkayım. Küçük uyuyunca bana bir rahatlama geliyor.
Namaz kılıp sonra mutfağa gireyim .
Once mutfak yapsam zamanım ve gücüm eksiliyor.
Once namaz kilınca her şey daha güzel yolunda gidiyor sanki
Eskiden bende öyleydim kızım uyuyunca gece kilardim baktım çok zor geliyor şimdi hemen sofrayı topluyorum makineye diziyorum ezan okunuyor eşime bir bardak çay çocuğu da kitliyorum 😂 ona kılıyorum hemen 😊

Eskiden bende öyleydim kızım uyuyunca gece kilardim baktım çok zor geliyor şimdi hemen sofrayı topluyorum makineye diziyorum ezan okunuyor eşime bir bardak çay çocuğu da kitliyorum 😂 ona kılıyorum hemen 😊
2 gündür ben de öyle yapıyordum.
Bugün hep esim ilgilendi çocuklarla iftari da o hazirladi kahve falan da yaptı ya kendini iftardan sonra geri çekti. Çocuklar Bugün sende dedi.
O yüzden bugünlük de böyle geçti.

Bunları bana verene şükür için ibadet edilmez mi ❤🥰
Allah kolaylığını da veriyor zor görünenlerin.
Kıldım abdestliyken uykum da yokken biraz Kuran okuyayım dedim.
Günde 1 cüz okumaya çalışıyorum zor oluyor .
Firsat buldukça okumaya çalışıyorum.

Kıldım abdestliyken uykum da yokken biraz Kuran okuyayım dedim.
Günde 1 cüz okumaya çalışıyorum zor oluyor .
Firsat buldukça okumaya çalışıyorum.
Allah kabul etsin canım 😊 benim kızda elime kitap aldırmıyor okuyamıyorum doğru düzgün seninkiler oynuyordur birlikte benimki sürekli yanımda onunla ilgilenmemi istiyor 😔

Arkadaşlar çok sevdiğim birinin annesi kemik kanseri ve çok ağrıları var inliyor yani. Namazlarınızdan sonra o kişi içinde dua edermisiniz.. İsmen ederseniz daha iyi olur zannımca. Hasta kişinin ismi Esmer.

"Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-Şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen."

Anlamı: "Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle..

Allah kabul etsin. İnşAllah..
Okudum. Namaz sonrasi yine okuyalım. Allah, acil hayırlı kalıcı şifa versin. Âmîn.

Screenshot_20210503-052035~2.jpeg

Bismillâhir-Rahmânir-Rahîym

Okunuşu: İzâ câe nasrullahi velfeth ve raeytennâse yedhulûne fî dinillâhi efvâcâ Fesebbih bihamdi rabbike vestağfirh, İnnehû kâne tevvâbâ

Mânâsı: “Allâh’ın (vadettiği) yardımı geldiği ve zafer kazanıldığı (Mekke'nin Fethi) gelib de insanları Allah’ın Dinine bölük bölük girerlerken gördüğün zaman, artık Rabbini hamd ile teşbih et. Mağfiretini dile (iste) Muhakkakki, Allâh mağfiret dileyenlerin tevbelerini kabul edendir.”

Ey Hak Yolcusu! Nasr, yardım demek mânâsındadır. Nasr Sûresi Medine'de hicretten sonra nazil olmuştur. Üç âyettir. Hz. Ömerin oğlu Abdullâh'ın rivâyetine göre, bu sûre nâzil olduktan sonra Peygamberimiz (a.s.) seksen gün yaşamıştır....

Nasr Sûresi'nin Fazileti:

Ey Dinini Seuen Kardeş! Yüce Rabbimiz, Kur’ân-ı Kerîm’de "Biz, Kur'ân'ı peyderpey (âyet âyet, sûre sûre) indiriyoruz ki, mü'minler için bir şifâ, bir rahmet olsun, manevi dertlere şifâ ve rahmet-i ilâhîyeye ermeye de vesile olsun" buyuruyor.

Her sûrenin, her âyetin kendisine has özelliği vardır. Biz de bu kitabımızda bazı sûrelerin özelliklerinden kısa kısa bahsetmeye niyet ettik.

Hadîs-i Şerîfde şöyle buyuruluyor:

l."Nasr Sûresi, Kur'ân'ın dörtte birine denk (eşittir)."

Yâni, 4 kere Nasr Sûresi’ni okumak, Kur’ânı bir kere hatmetmek demektir. Bir kere hatim sevâbı alınır.

2/(Nasr Sûresini okuyanın rızkı bol olur. Yoksulluk fakirlik görmez. Tevbesi kabul olur. Günâhları bağışlanır"..

Cookiie Cookiie Z Zerre Cemoos Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque Magnifiaque i p e k i p e k @sumeyye07 Hifaa Hifaa cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek Meybuz Meybuz MssPARE MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Niloyatospikk Aktif Lora Aktif Lora Minnosprenses Minnosprenses sevgitek sevgitek memurhanim memurhanim NilMeSeKer NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Drderdimderin Keira- Keira- . nightingale62 nightingale62 clara clara Begonya2 Begonya2 Migrenben Migrenben Amazing family Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06 Ayca_06
athena athena M Morlale8 bol bol okuyalım bu faziletli sureyi arkadaşlar 🤗🤗

X