- 20 Eylül 2013
- 7.433
- 16.206
- 41
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.041
Hehehe kendime benzettim, bende atak olmasa da panik cok, biz ailecek panik ailesiyiz.Msspare üzgün yazıyor profilinde üzgün olunca ne oluyor bilen varmı
Panik atak var bende inan bu kadar torpileyebiliyorum herşey de böyle bir randovum varsa bir saat önceden orada oluyorum geç kalırım diye
Bizim ailede bir benim eşimde tam tersim rahattır zitlarin buluşmasıHehehe kendime benzettim, bende atak olmasa da panik cok, biz ailecek panik ailesiyiz.
Ben de fark ettim, MssPare ban yemis
Çok güzel paylaşımlar hakikaten kendi adıma teşekkür ederimSeni namaza götürmeyen iman, cennete nasıl götürsün..? içi boş çekirdek saray bahçesine düşse filizlenmez..
NAMAZ VAKTİ CANLAR. ALLAH Kabul etsin..
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque i p e k @sumeyye07 Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 Migrenben Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8
ne mutlu banaÇok güzel paylaşımlar hakikaten kendi adıma teşekkür ederim
Arkadaşlar çok sevdiğim birinin annesi kemik kanseri ve çok ağrıları var inliyor yani. Namazlarınızdan sonra o kişi içinde dua edermisiniz.. İsmen ederseniz daha iyi olur zannımca. Hasta kişinin ismi Esmer.Dünya sizi yoruyormu ? Allah'a fïrar edin.
en güzel fïrar namazdır..
NAMAZ vakti canlar
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque i p e k @sumeyye07 Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 Migrenben Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8
Allah şifa versin canım ederiz tabi dur etiketliyim seni herkez görsün ..Arkadaşlar çok sevdiğim birinin annesi kemik kanseri ve çok ağrıları var inliyor yani. Namazlarınızdan sonra o kişi içinde dua edermisiniz.. İsmen ederseniz daha iyi olur zannımca. Hasta kişinin ismi Esmer.
"Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-Şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen."
Anlamı: "Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle..
Allah kabul etsin. İnşAllah..
Arkadaşlar @Bidar Sultan'ın arkadaşının annesi çok hastaymış dua istiyor. etiket yapıyorum sizleri okumak isteyenler için...Arkadaşlar çok sevdiğim birinin annesi kemik kanseri ve çok ağrıları var inliyor yani. Namazlarınızdan sonra o kişi içinde dua edermisiniz.. İsmen ederseniz daha iyi olur zannımca. Hasta kişinin ismi Esmer.
"Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-Şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen."
Anlamı: "Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle..
Allah kabul etsin. İnşAllah..
Okudum tez zamanda Allah şifa versinArkadaşlar @Bidar Sultan'ın arkadaşının annesi çok hastaymış dua istiyor. etiket yapıyorum sizleri okumak isteyenler için...
athena M Morlale8
Ya Allah razı olsun senden.Arkadaşlar @Bidar Sultan'ın arkadaşının annesi çok hastaymış dua istiyor. etiket yapıyorum sizleri okumak isteyenler için...
athena M Morlale8
Cümlemizden canım. tez vakitte şifa versin Rabbim arkadaşının annesine.. ve hastalık çekenlere
Korkma canım yorum bile yapmıyorum fazla banlanirim diye.. Niloya msspare gibi
Onlara üzüldüm zaten bir de sen uzucen sandımKorkma canım yorum bile yapmıyorum fazla banlanirim diye.. Niloya msspare gibi
Olsun canım sorun değilEtiket yanlış oldu ama
Yok yok korkma burada takılıyorum çoğunlukla gitmem inşaallah.. olurda birgün gidersem vasiyetimdir sayfayi ben gelene kadar boş bırakmayınOnlara üzüldüm zaten bir de sen uzucen sandım
Tövbe Ya RabbiOlsun canım sorun değil
Yok yok korkma burada takılıyorum çoğunlukla gitmem inşaallah.. olurda birgün gidersem vasiyetimdir sayfayi ben gelene kadar boş bırakmayın