Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Msspare üzgün yazıyor profilinde üzgün olunca ne oluyor bilen varmı

Panik atak var bende inan bu kadar torpileyebiliyorum herşey de böyle bir randovum varsa bir saat önceden orada oluyorum geç kalırım diye 😔
Hehehe kendime benzettim, bende atak olmasa da panik cok, biz ailecek panik ailesiyiz.
Ben de fark ettim, MssPare ban yemis :KK43:

Screenshot_20210502-174116~3.jpeg
Screenshot_20210502-174111~3.jpeg
Screenshot_20210502-174107~3.jpeg
Screenshot_20210502-174100~3.jpeg
Screenshot_20210502-174056~3.jpeg
Screenshot_20210502-174052~3.jpeg

Screenshot_20210502-174047~3.jpeg

Kâinatın hayran olduğu, Ağacın arkasından ağladığı, taşın selam verdiği, suyun avuçlarında nehir kesildiği, Ayın aşkından iki parçaya ayrıldığı 🌹 kokulu Peygamberim sonsuz selatu selam üzerine olsun...​

Allah oruçlarımızı, namazlarimizı Kabul etsin arkadaşlar... ♥️♥️@mimariye Z Zerre Cemoos Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque Magnifiaque i p e k i p e k @sumeyye07 Hifaa Hifaa cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek Meybuz Meybuz MssPARE MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Niloyatospikk Aktif Lora Aktif Lora Minnosprenses Minnosprenses sevgitek sevgitek memurhanim memurhanim NilMeSeKer NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Drderdimderin Keira- Keira- . nightingale62 nightingale62 clara clara Begonya2 Begonya2 Migrenben Migrenben Amazing family Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06 Ayca_06
athena athena M Morlale8

Arkadaşlar çok sevdiğim birinin annesi kemik kanseri ve çok ağrıları var inliyor yani. Namazlarınızdan sonra o kişi içinde dua edermisiniz.. İsmen ederseniz daha iyi olur zannımca. Hasta kişinin ismi Esmer.

"Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-Şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen."

Anlamı: "Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle..

Allah kabul etsin. İnşAllah..

Arkadaşlar çok sevdiğim birinin annesi kemik kanseri ve çok ağrıları var inliyor yani. Namazlarınızdan sonra o kişi içinde dua edermisiniz.. İsmen ederseniz daha iyi olur zannımca. Hasta kişinin ismi Esmer.

"Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-Şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen."

Anlamı: "Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle..

Allah şifa versin canım ederiz tabi dur etiketliyim seni herkez görsün ..

Arkadaşlar @Bidar Sultan'ın arkadaşının annesi çok hastaymış dua istiyor. etiket yapıyorum sizleri okumak isteyenler için...

Cookiie Cookiie Z Zerre Cemoos Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque Magnifiaque i p e k i p e k @sumeyye07 Hifaa Hifaa cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek Meybuz Meybuz MssPARE MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Niloyatospikk Aktif Lora Aktif Lora Minnosprenses Minnosprenses sevgitek sevgitek memurhanim memurhanim NilMeSeKer NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Drderdimderin Keira- Keira- . nightingale62 nightingale62 clara clara Begonya2 Begonya2 Migrenben Migrenben Amazing family Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06 Ayca_06
athena athena M Morlale8

X