Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Amin yaa hoşbulduk Allah razı olsun
Maalesef hiç bi vakit yok
Bu aralar yine yapamıcam
Umutsuz olma canım hep birlikte yavaş yavaş namazi sevdiricez inşaallah sana 🤗 tek istediğim senden bildirimler geldiginde okuman burayı.. insan neyle harş olursa onunla neşr olurmus .. okudukça gördükçe Allah'ın izniyle gelicek istek inşaallah ..

İşte yine geldim bir kul olarak Yarab affet beni .. ört beni,koru beni, sev beni. Senden gelecek affa, merhamet örtüne korumana ve sevgine öylesine muhtacım ki. Binlerce kere tövbe ederek,nefsimden doğan kusurlarımın, binlerce kere yüceltirim zatînı tesbih ederim binlerce kere.

Screenshot_20210430-230839~2.jpeg

Cookiie Cookiie Z zere Cemoos Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque Magnifiaque i p e k i p e k @sumeyye07 Hifaa Hifaa cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek Meybuz Meybuz MssPARE MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Niloyatospikk Aktif Lora Aktif Lora Minnosprenses Minnosprenses sevgitek sevgitek memurhanim memurhanim NilMeSeKer NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Drderdimderin Keira- Keira- . nightingale62 nightingale62 clara clara Begonya2 Begonya2 Meybuz Meybuz Migrenben Migrenben Amazing family Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06 Ayca_06
athena athena M Morlale8

Ben ilk defa duydum ne güzelmiş 😢
Birlikte kılalım İnşallah
Hiç kılmak nasip olmadı daha kadir gecesi regl olucam gibi 😔toplulukla kılmak daha kolay dimi canım
Tabiki kalabalıkta hem daha kolay hem farklı bir enerjisi var. Bu yıl da yalnız kılmak gerekmiş demekki
Bkn. Yatsıyı kılmamıştım. O yazdıklarımdan sonra kıldım geldim😂
İşte bende ondan korkuyırum ramazan dan sonrada devam edelim. Sen atmayınca kimseden ses çıkmayınca farkeden atsın hemen bildirim😬

Ay çok güzelmişşş. Kılalımmı bu namazı 😍
İnşallah kılalım

Bu namazin mükafatı da çok büyük

Tesbih namazını
Peygamber efendimiz
Muslumanlara kilmalarını önermiş günahlarının dokulmeleri için bu fırsatı değerlendirmelerini söylemiştir.
Bu namaz Muslumanlara bir hediyedir .
En az ömründe bir defa da olsa kilmali demiştir.
Yılda bir kılarsak daha iyidir.

Allah kullarını kendine daha çok yaklastirmak onlari affetmek için fırsatlar sunar .
Bunu görebilene ne mutlu...

Cenneti kazanmayı arzulayan 5 vakit namazını kılsın.
Cennetin anahtarını isteyen sabah namazını kılsın.

Hadi anahtarı kazanma zamanı. ❤
İnşallah kazananlar dan oluruz sizlerdende bu işe davet ettiğiniz için Allah razı olsun 🌺🌺🤗

Peygamberimiz sav.
Haftada 1
Olmazsa ayda 1
Olmazsa yilda 1
Olmazsa hic degilse
Ömürde 1 kez kilinsin demiş

Screenshot_20210502-050617.png

clara clara i p e k i p e k kadir gecesi için neler yapabiliriz fikir verirseniz sevinirim çünkü bende nasıl yapacağımız konusunda yani orgazinasyon sıfır. fikir babasiyim sadece😂
Salavat olur.
Salavat-ı Fatih.
Kadir Gecesi duası olur (bunu herkes kendi yapsın diyorsanız o da olur).
Kesinlikle kaza namazı (her kandilde oldugu gibi).
Fatiha, Fetih vs.
Benim pek özel günlerde okuma bilgim yoktur 🙃
Pek bilmiyorum ama Hacet Namazı, hacet duası olabilir 🤔
Esma olarak Ya Allah c.c. zikri (tasavvufta kelime-i tevhide denkmiş anlam olarak).

Ben pek başka esma cekilmesini, hele sayiyla cekilmesini hos karsilamiyordum, yakınlarda da böyle duydum bir hocamdan, uyarısı icime sindi.
Sayı yerine her gün (veya her hafta) 99 ismi telaffuz ve anlamlarina dikkat ederek okumayı tercih ediyorum.

Aklıma gelenler bunlar 😊

Umutsuz olma canım hep birlikte yavaş yavaş namazi sevdiricez inşaallah sana 🤗 tek istediğim senden bildirimler geldiginde okuman burayı.. insan neyle harş olursa onunla neşr olurmus .. okudukça gördükçe Allah'ın izniyle gelicek istek inşaallah ..
🤲
İşte yine geldim bir kul olarak Yarab affet beni .. ört beni,koru beni, sev beni. Senden gelecek affa, merhamet örtüne korumana ve sevgine öylesine muhtacım ki. Binlerce kere tövbe ederek,nefsimden doğan kusurlarımın, binlerce kere yüceltirim zatînı tesbih ederim binlerce kere.

😇

X