- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.001
Ödül kız ödül keşke benide durtulleyen olsaCezaya bak ya
Amin yaa hoşbulduk Allah razı olsunHoşgeldin o zaman aramızakıldığin vakit varmı şuan mesala hamilesin sanırım Allah kavuştursun
Umutsuz olma canım hep birlikte yavaş yavaş namazi sevdiricez inşaallah sanaAmin yaa hoşbulduk Allah razı olsun
Maalesef hiç bi vakit yok
Bu aralar yine yapamıcam
Birlikte kılalım İnşallahBen ilk defa duydum ne güzelmiş
Tabiki kalabalıkta hem daha kolay hem farklı bir enerjisi var. Bu yıl da yalnız kılmak gerekmiş demekkiHiç kılmak nasip olmadı daha kadir gecesi regl olucam gibitoplulukla kılmak daha kolay dimi canım
İnşallah kılalımBkn. Yatsıyı kılmamıştım. O yazdıklarımdan sonra kıldım geldim
İşte bende ondan korkuyırum ramazan dan sonrada devam edelim. Sen atmayınca kimseden ses çıkmayınca farkeden atsın hemen bildirim
Ay çok güzelmişşş. Kılalımmı bu namazı
Kılalım yarından itibaren öğrenmeye başlıyorum inşaallahBirlikte kılalım İnşallah
Tabiki kalabalıkta hem daha kolay hem farklı bir enerjisi var. Bu yıl da yalnız kılmak gerekmiş demekki
İnşallah kılalım
Bu namazin mükafatı da çok büyük
Cenneti kazanmayı arzulayan 5 vakit namazını kılsın.
Cennetin anahtarını isteyen sabah namazını kılsın.
Hadi anahtarı kazanma zamanı. ❤
İnşallah kazananlar dan oluruz sizlerdende bu işe davet ettiğiniz için Allah razı olsunNamazı bekliyen cennet taliplisi Mü'min kalpleri görelim
Allah (CC) namazlarımızı, oruçlarımızı kabul etsin..
Cookiie Z zere Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque i p e k @sumeyye07 Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 Meybuz Migrenben Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8
Allah sendende razı olsun memleketlimİnşallah kazananlar dan oluruz sizlerdende bu işe davet ettiğiniz için Allah razı olsun
Allah razı olsun iyi hatırlattın canımDışarıdaki temiz havayı içinize çekin şifadır inşaAllah
Aklindan sayamayıp karistiranlar icin fazla büyük parmak hareketi yapmadan parmakla sayılmasinda mahzur yok.Bende onu düşündüm parmağımıza zikir matik taksakta göz ucuyla arada baksak olmazmı acaba
Salavat olur.
Umutsuz olma canım hep birlikte yavaş yavaş namazi sevdiricez inşaallah sanatek istediğim senden bildirimler geldiginde okuman burayı.. insan neyle harş olursa onunla neşr olurmus .. okudukça gördükçe Allah'ın izniyle gelicek istek inşaallah ..
Eki Görüntüle 2839274
Cookiie Z zere Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque i p e k @sumeyye07 Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 Meybuz Migrenben Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8
Namazı bekliyen cennet taliplisi Mü'min kalpleri görelim
Allah (CC) namazlarımızı, oruçlarımızı kabul etsin..
athena M Morlale8