- 27 Mart 2019
- 28.874
- 102.824
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
InşallahBide inşallah ramazandan sonra da böyle devam ederizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InşallahBide inşallah ramazandan sonra da böyle devam ederizz
Ben çok kildirdim çokta kıldım teşbih namazını sadece karıştırmamak gerekiyor ve sevabı çokBen ilk defa duydum ne güzelmiş
Hiç kılmak nasip olmadı daha kadir gecesi regl olucam gibi toplulukla kılmak daha kolay dimi canım
Nerelerde karışıyor canım bir hafta var öğreniriz inşaallahBen çok kildirdim çokta kıldım teşbih namazını sadece karıştırmamak gerekiyor ve sevabı çok
Bkn. Yatsıyı kılmamıştım. O yazdıklarımdan sonra kıldım geldimSendende Allah razı olsun kuzum.. senle özel ilgilenicem o zaman hergun istima var sana sorucam hergun abdets aldın mı sen düzen oturtana kadar .şimdi çok güzel gidiyoruz benim korkum ramazan sonrası kopmamaya özen gösterelim birbirimizden ve namazlarimizdan. Allah nasip ederse ben hergun paylaşım yapicam yapmadığım zaman bilki bende birakmisimdir Allah göstermesin. birlikle güçlüyüz teşvik edicez birbirimizi inşaallah daim olsun namazlarimiz
Ay çok güzelmişşş. Kılalımmı bu namazıTesbih namazı dört rekât olup şöyle kılınır: “Allah rızası için tesbih namazı kılmaya” diye niyet edilerek namaza başlanır. Sübhâneke’den sonra 15 kere “Sübhânellâhi ve’l-hamdülillâhi velâ ilâhe illallahü vallahü ekber” denir. Sonra eûzü besmele çekilir, Fâtiha ve sûre okunduktan sonra 10 kere daha “Sübhânellâhi ve’l-hamdülillâhi velâ ilâhe illallahü vallahü ekber” denilir. Bu tesbih, rükûya varınca 10 kere, rükûdan doğrulunca 10 kere, birinci secdede 10 kere, secdeden kalkınca 10 kere, ikinci secdede 10 kere söylenir. Böylece her rekâtta 75 tesbih yapılmış olur. İkinci rekâta kalkılınca yine önce 15 kere tesbih okunur, ardından besmele çekilip Fâtiha ve sûre okunup 10 kere tesbih getirilir. Kalan rekatlar aynı şekilde tekrarlanır ve böylece 4 rekât tamamlanmış ve toplam üç yüz tesbih edilmiş olur.
Tesbih namazı kilinisi.
Çocukluğum geldi aklıma camiye giderdik bu namazı kılardik çok uzun sürerdi.
Hoca kadir süresini okurdu tesbih namazında kadir gecesi oldugu için.
Ah ah o günler...
Sayisi var canım namazın her duruşunda aynı duayı okuyoruz bu duanın sayısı var karıştırmadan okumak gerek o yüzden dikkat gerektiren ve uzun süren bir namazNerelerde karışıyor canım bir hafta var öğreniriz inşaallah
Yatsıyı kıldım geldim geçte olsaNere gittiniz az biraz sohbet etseydik
Hoşgeldin ALLAH kabul etsin inşallahYatsıyı kıldım geldim geçte olsa
Bende onu düşündüm parmağımıza zikir matik taksakta göz ucuyla arada baksak olmazmı acabaSayisi var canım namazın her duruşunda aynı duayı okuyoruz bu duanın sayısı var karıştırmadan okumak gerek o yüzden dikkat gerektiren ve uzun süren bir namaz
Zaten parmakla sayılıyor zikir matik olmaz bakarken namazın feyzi gider en güzeli parmakBende onu düşündüm parmağımıza zikir matik taksakta göz ucuyla arada baksak olmazmı acaba
Amin inşallahHoşgeldin ALLAH kabul etsin inşallah
Hmm o zaman parmakla yapıcaz eğer olursaZaten parmakla sayılıyor zikir matik olmaz bakarken namazın feyzi gider en güzeli parmak
Allah kabul etsin canım sabahtan itibaren istima var sanaYatsıyı kıldım geldim geçte olsa
Tamam örtmenim kılmazsam cetvelde var mıAllah kabul etsin canım sabahtan itibaren istima var sana
Cehennem var canım cetvel olsa iyiTamam örtmenim kılmazsam cetvelde var mı
Seni hergun ayrı etiketliyecegim buraya yazacaksın kıldım diyeCehennem var canım cetvel olsa iyi
Ay doğru dedin bi sıcaklık geldi bak diyince bileCehennem var canım cetvel olsa iyi
Allah razı olsun canımm ama zahmete girceksin sendeSeni hergun ayrı etiketliyecegim buraya yazacaksın kıldım diye
Cezaya bak yaSeni hergun ayrı etiketliyecegim buraya yazacaksın kıldım diye
Büyük bir zevkle yapicam canım sen alıştım zorlanmıyorum diyene kadarAllah razı olsun canımm ama zahmete girceksin sende
Sağolasın canımBüyük bir zevkle yapicam canım sen alıştım zorlanmıyorum diyene kadar