Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Ya bende 2 gündür öğle namazlarıma kalkamıyorum çünkü sahurdan sonra uyuyamıyorum artık geç uyuduğum içinde kalkamıyorum bugün de kalkamadım ve diğer vakitleri de kılmadım o yüzden. içim hiç rahat değil 😔
Kaçta kalkıyorsun cnm? öyle vakti uzun aslında kalkınca kılsan yetişmiyor mu birini kaçırdım diye sakın burakma ilkindini muhakkak kıl cnm

Merhaba. Beni de etiketler misiniz ? Kinamayın ama bende Yeni öğreniyorum namaz kılmayı eşim sağolsun. Küçükken bazı sebeplerden dolayı sogumustum şimdi bir cesaret öğrenmeye çalışıyorum
Neden kinayalim senin namazın şuanda okadar kıymetliki bir program var çok güzel öğretiyor atarım sana cobucak öğrenirsin

Kaçta kalkıyorsun cnm? öyle vakti uzun aslında kalkınca kılsan yetişmiyor mu birini kaçırdım diye sakın burakma ilkindini muhakkak kıl cnm
İkindi namazı saati uyanıyorum 2 gündür. Çünkü sabah 9/10 gibi uyuyorum uyku düzenim bozuldu oruçluyken bu şekilde olsun istemiyorum ama elimde değil kendime kızıyorum bugün tüm namazı terk ettim ve pişmanım şimdi tekrar başlayıp bırakmak istemiyorum 😔 bu konuda çok mutsuzum...

İkindi namazı saati uyanıyorum 2 gündür. Çünkü sabah 9/10 gibi uyuyorum uyku düzenim bozuldu oruçluyken bu şekilde olsun istemiyorum ama elimde değil kendime kızıyorum bugün tüm namazı terk ettim ve pişmanım şimdi tekrar başlayıp bırakmak istemiyorum 😔 bu konuda çok mutsuzum...
Saat Kırşan cnm yarım saat kala kalsan en azından .. kilamasan bile sakın bırakma şeytan bu vesveseyi veriyor düzenli kilmiyorsun kılsan ne olucak diye hepsini kılmak çok güzel ama hepsini bırakmaktansa birini kilmaman daha doğru olur..

Düzene koyucaz inşallah cnm bundan sonra bu konuda beni arammayacagina eminim etiketlerini bol bol bekliyorum 😊
ben simdi sahura öyle zor kalktım ki başka zaman 3 e kadar uyumam
bu sizde de olur mu
mesela kandillerde saat 11 de uyku basar normalde uyku gelmez mübarek geceler de gelir
nefis mi şeytan mi tobe yarabbi
ramazan olunca biraz sonra kılayim namazı derken vakit geçiyor
allah hidayet versin ne diyeyim

Saat Kırşan cnm yarım saat kala kalsan en azından .. kilamasan bile sakın bırakma şeytan bu vesveseyi veriyor düzenli kilmiyorsun kılsan ne olucak diye hepsini kılmak çok güzel ama hepsini bırakmaktansa birini kilmaman daha doğru olur..
Bugün tekrar başlıcam inşallah..

ben simdi sahura öyle zor kalktım ki başka zaman 3 e kadar uyumam
bu sizde de olur mu
mesela kandillerde saat 11 de uyku basar normalde uyku gelmez mübarek geceler de gelir
nefis mi şeytan mi tobe yarabbi
ramazan olunca biraz sonra kılayim namazı derken vakit geçiyor
allah hidayet versin ne diyeyim
Esnemek şeytandan gelir derler benimde öyle normalde uyumayan ben ağzım yırtılır esnemekten ezanı duyar duymaz kılmaya calis sonra sonra şeytan aldatıyor .

Öyle mi çok teşekkür ederim
Play storda namaz öğreniyorum ezan vakitleri yazan uygulamayı indir kırmızı resimli uygulama canım. çok kolay öğretiyor ben bunla 2 günde öğrendim 😊

Eklentiler

• Screenshot_20210423-040236.jpeg
    Screenshot_20210423-040236.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 46
Allah herkese beş vakit namaz kılmayı nasip etsin ben kılıyorum Allah'a şükür şöyleki kendi tecrübeme dayanarak adetten hemen sonra temizlendiğiniz vakit hangi vakittese hemen namaza durun akşam vakitlice yatın ben 8 saat uyurum ona göre yatarım sabah namaza kalkmak için hep abdestli olmaya gayret ederim böylelikle namaz vakti hemen kılarım

Allah herkese beş vakit namaz kılmayı nasip etsin ben kılıyorum Allah'a şükür şöyleki kendi tecrübeme dayanarak adetten hemen sonra temizlendiğiniz vakit hangi vakittese hemen namaza durun akşam vakitlice yatın ben 8 saat uyurum ona göre yatarım sabah namaza kalkmak için hep abdestli olmaya gayret ederim böylelikle namaz vakti hemen kılarım
Harikasınız.. Allah bizlere de nasip eder inşallah şuan beş vakit kılıyorum onun hazzı hiç birşeyde yok..

Harikasınız.. Allah bizlere de nasip eder inşallah şuan beş vakit kılıyorum onun hazzı hiç birşeyde yok..
Evinizin bereketi artıyor yeterki isteyelim Rabbim nasip eder sabah namazına uyanmak için ihlas suresi okuyun yatarken olduki uyandık sabah vakit kaçmış ama öğlen okunmamış saat 11 kadar sünneti ile birlikte kılın öğle okunmadığı için kazaya daha kalmamış oluyor insanız bende uyanamiyorum bazen Allah hakkıyla kilabilmeyi hepimize nasip etsin ins

Evinizin bereketi artıyor yeterki isteyelim Rabbim nasip eder sabah namazına uyanmak için ihlas suresi okuyun yatarken olduki uyandık sabah vakit kaçmış ama öğlen okunmamış saat 11 kadar sünneti ile birlikte kılın öğle okunmadığı için kazaya daha kalmamış oluyor insanız bende uyanamiyorum bazen Allah hakkıyla kilabilmeyi hepimize nasip etsin ins
Amin inşaallah beş vakit huzuruna varmayı nasip etsin.. uyku duzenim çok bozuk benim sabahları bir dönem çok güzel gidiyor sonra gevsiyorum küçük kizim var 19 aylık oda biraz zorluyor ..sizide etiketliyebilirim isterseniz 😊

Ben 22 senedir 5 vakit kılıyorum. Allah kabul eder inşAllah 🙏🏻 Verdiği huzur inanılmaz. İlk eşimin bana en büyük faydası oldu 😀 İlk başlarda imamlık yaptı, sonra ben kendi başıma kılmaya başladım.
namaz en zor ibadettir. Hayat tarzı şekline getirmelisiniz. Bir de çalışıyorsanız çok zor. Ben Alışverişlerimi ona göre ayarlıyorum. Mesela öğleni kılıp çıkıyorum , Sonra kaçırmayayım diye. Seyahat ederken de otobüste, arabada kıldığım çok olmuş. Bir yakınımız demişti. Mesela Türkiye’de şu an en güçlü insan kim? Cumhurbaşkanı mı? Peki Cumhurbaşkanıyla görüşmek istesen sana randevu verir mi? Ama Bütün alemlerin yaratıcısı günde 5 kere seni huzura kabul ediyor, derdini dinliyor. Ne kadar büyük nimet demişti. Bana çok akıllıca geldi 🙏🏻🤲🏻

X