- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Fatih Sultan Mehmet, namaz kılarken Kâbe'yi gözünün önüne getirmeye çalışırmış. Duyduktan sonra biraz denedim, daha bi huzurlu oluyordu. Siyah örtüsüyle Kâbe, bembeyaz ihramla tavaf eden insanlar, huzur, kalabalik ama sükûnet...
Ne kadar güzel konuşuyorsunuz mâşâallahÖğle namazı vakti️
Herkes yasaklar yüzünden kapısını kapatsa da. Kapısını kapatmayan biri var. O da Allah'tır.
Bize düşen dua ve elhamdulillahtır.
Kahve __Kokusu
i p e k
sevgitek
@Bidar Sultan
Amazing family
Keira-
Migrenben
athena
Niloyatospikk
Z Zerre
Drderdimderin
clara
NilMeSeKer
memurhanim
Minnosprenses
Magnifiaque
Hifaa
Cemoos
Carinanebulasi
Ayca_06
cevizli tarcinli kek
MssPARE
M MaviMabellee
M Morlale8
O oziko_53
A Asaletanne
Günaydın kızlar
Günün duası;
Eki Görüntüle 2837076 Eki Görüntüle 2837077 Eki Görüntüle 2837080 Eki Görüntüle 2837082 Eki Görüntüle 2837084 Eki Görüntüle 2837085 Eki Görüntüle 2837087 Eki Görüntüle 2837088 Eki Görüntüle 2837090
@kahve__kokusu
i p e k
sevgitek
@Bidar Sultan
Amazing family
Keira-
Migrenben
athena
Niloyatospikk
Z Zerre
Drderdimderin
clara
NilMeSeKer
memurhanim
Minnosprenses
Magnifiaque
Hifaa
Cemoos
Carinanebulasi
Ayca_06
cevizli tarcinli kek
MssPARE
M MaviMabellee
M Morlale8
O oziko_53
A Asaletanne
Allah razı olsun canımNe kadar güzel konuşuyorsunuz mâşâallah
Bende bazen deniyorumFatih Sultan Mehmet, namaz kılarken Kâbe'yi gözünün önüne getirmeye çalışırmış. Duyduktan sonra biraz denedim, daha bi huzurlu oluyordu. Siyah örtüsüyle Kâbe, bembeyaz ihramla tavaf eden insanlar, huzur, kalabalik ama sükûnet...
Senin güzel kalbin yeter cnm olsun..etiket olmadı sildim kizlar
İçine çay koy benimki böcek sandı bir daha da alamadı ağzına çok geçmiş olsun canımCanlar konu dışı ama kızım hasta 2.kez bağırsak enfeksiyonu geçiriyor.nedeninin yalanci meme olduğunu düşünüyorum. yere düşürdüğünde ben yetisemeden atıyor ağzına. Yalancı meme bağımlısı kızım. Gündüzleri saklıyorum yine ama gece onsuz uyumuyor. ben bu memeyi nasıl buraktirabilirim bilgisi olan. Varmı şunu yaptim bıraktı diyecek
Cookiie Hifaa Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara Meybuz @buralardutluuugu Amazing family . A Asaletanne @Bidar Sultan. i p e k sevgitek
athena M Morlale8
Kuzum memeyi nasıl içicam deniyeyim ama su bile girse içine yıkarken emiyor benimki böcekleri eliyle tutmaya çalışıyor hiç korkacak bir çocukta değil benim kizİçine çay koy benimki böcek sandı bir daha da alamadı ağzına çok geçmiş olsun canım