- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 25
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Rabbim şifa versin benim kızımda hasta dünden beri sizinki ishal var mıCanlar konu dışı ama kızım hasta 2.kez bağırsak enfeksiyonu geçiriyor.nedeninin yalanci meme olduğunu düşünüyorum. yere düşürdüğünde ben yetisemeden atıyor ağzına. Yalancı meme bağımlısı kızım. Gündüzleri saklıyorum yine ama gece onsuz uyumuyor. ben bu memeyi nasıl buraktirabilirim bilgisi olan. Varmı şunu yaptim bıraktı diyecek
@Mimariye @Hifaa @Cemoos @Magnifiaque @Sumeyye07cevizli tarcinli kek @MssPARE @28mn @Ayca_06 Niloyatospikk @Zerre @Aktif Lora @Minnosmeliss @memurhanim @NilMeSeKer @hanimpazari @Drderdimderin Keira- . @Emma3 @Assos32 @buralardutluuugu @Amazing family. @Asaletanne @Bidar Sultan. i p e k @sevgitek
@renksizgokkusagi @Kzbnylmz
Çok az delik aç bıçakla çayı koy kürdanla içine ittir kara kara görünce belki korkar ama böceklerden korkmuyor diyorsunKuzum memeyi nasıl içicam deniyeyim ama su bile girse içine yıkarken emiyor benimki böcekleri eliyle tutmaya çalışıyor hiç korkacak bir çocukta değil benim kiz
Var canım dün gece kanliydi şimdi normale döndü seninki nasılRabbim şifa versin benim kızımda hasta dünden beri sizinki ishal var mı
Aslında siringayla koyabilirim içine ama sevmediği birşey ağzına geldikçe tadı bırakırmi acama. Birde ne koyacam içine tiksinebilicegiÇok az delik aç bıçakla çayı koy kürdanla içine ittir kara kara görünce belki korkar ama böceklerden korkmuyor diyorsun
Ya benim kızın böyle sapsarı altıda pişik oldu çok üzülüyorumVar canım dün gece kanliydi şimdi normale döndü seninki nasıl
Pişigi isali yapıyor canım hemen bekletmeden al geçen benimkide oldu bu defa akillandim olmadı hep takip ediyorum hemen alıyorumYa benim kızın böyle sapsarı altıda pişik oldu çok üzülüyorum
Ayy böcek de çörek otu da olur ben çay koymuştum emzik iyice karaya bulandı korktu bıraktı bir daha da istemedi kaç yaşında senin canımAslında siringayla koyabilirim içine ama sevmediği birşey ağzına geldikçe tadı bırakırmi acama. Birde ne koyacam içine tiksinebilicegi
Vallahi ayakta duracak halim kalmadı o kadar dikkat ediyorum çocuklar hasta olunca ölmek istiyorum yaaPişigi isali yapıyor canım hemen bekletmeden al geçen benimkide oldu bu defa akillandim olmadı hep takip ediyorum hemen alıyorum
Kaç yaşında kızın canım?Canlar konu dışı ama kızım hasta 2.kez bağırsak enfeksiyonu geçiriyor.nedeninin yalanci meme olduğunu düşünüyorum. yere düşürdüğünde ben yetisemeden atıyor ağzına. Yalancı meme bağımlısı kızım. Gündüzleri saklıyorum yine ama gece onsuz uyumuyor. ben bu memeyi nasıl buraktirabilirim bilgisi olan. Varmı şunu yaptim bıraktı diyecek
@Mimariye @Hifaa @Cemoos @Magnifiaque @Sumeyye07cevizli tarcinli kek @MssPARE @28mn @Ayca_06 Niloyatospikk @Zerre @Aktif Lora @Minnosmeliss @memurhanim @NilMeSeKer @hanimpazari @Drderdimderin Keira- . @Emma3 @Assos32 @buralardutluuugu @Amazing family. @Asaletanne @Bidar Sultan. i p e k @sevgitek
19 aylık canımKaç yaşında kızın canım?
Allah korusun öyle deme canım bende çok kötü oluyorum o hasta olacağına ben olayım diyorum..kaç tane var senin cnmVallahi ayakta duracak halim kalmadı o kadar dikkat ediyorum çocuklar hasta olunca ölmek istiyorum yaa
19 aylık canım benim kız korkmazda tiksinebilir içine ıhlamur falan koyayim bari tuttum bunu saol canımAyy böcek de çörek otu da olur ben çay koymuştum emzik iyice karaya bulandı korktu bıraktı bir daha da istemedi kaç yaşında senin canım
İki oğlum bı kızım var hasta olan kızım sabahtan beri başıni dizime yatırmış halsiz halsiz duruyorAllah korusun öyle deme canım bende çok kötü oluyorum o hasta olacağına ben olayım diyorum..kaç tane var senin cnm
Canlar konu dışı ama kızım hasta 2.kez bağırsak enfeksiyonu geçiriyor.nedeninin yalanci meme olduğunu düşünüyorum. yere düşürdüğünde ben yetisemeden atıyor ağzına. Yalancı meme bağımlısı kızım. Gündüzleri saklıyorum yine ama gece onsuz uyumuyor. ben bu memeyi nasıl buraktirabilirim bilgisi olan. Varmı şunu yaptim bıraktı diyecek
Emzigini sirkeye bandir çıkar ama görmesin.Aslında siringayla koyabilirim içine ama sevmediği birşey ağzına geldikçe tadı bırakırmi acama. Birde ne koyacam içine tiksinebilicegi
Geçmiş olsun neyi var kızın?İki oğlum bı kızım var hasta olan kızım sabahtan beri başıni dizime yatırmış halsiz halsiz duruyor
Ben anlatabilceğin bir yaş diye düşünmüştüm. Meyve fileleri var küçük emzik gibi gündüz onu kullanabilirsin içine meyve püresi koyup. Gece içinse biraz zorlar seni malesef alışkanlık oldu artık emzik.19 aylık canım
Çok geçmiş olsun. Neyi var çocukların?İki oğlum bı kızım var hasta olan kızım sabahtan beri başıni dizime yatırmış halsiz halsiz duruyor
Kuzummm var ondan o daha beter heryere sürüyor yemiyor da Ramazan'da Allah nasip ederse baraktiricam gece uykusu uyumuyorum zaten şimdi memesiz uyuttum sallayarak normalde kendi uyur çok eziyet etmedi inşallah böyle olurBen anlatabilceğin bir yaş diye düşünmüştüm. Meyve fileleri var küçük emzik gibi gündüz onu kullanabilirsin içine meyve püresi koyup. Gece içinse biraz zorlar seni malesef alışkanlık oldu artık emzik.
Saol kuzum çay koydum şimdi ondan sonuç alamazsam onuda deniyecegimEmzigini sirkeye bandir çıkar ama görmesin.
Hem zararsız hem kesin çözüm.
Allah bağışlasın canım evlatlarının neyi var kızının doktoro goturdun mu yaşı kaç ?İki oğlum bı kızım var hasta olan kızım sabahtan beri başıni dizime yatırmış halsiz halsiz duruyor