- 23 Ocak 2016
- 32.425
- 48.715
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Amin inşallah cümlemizinkini şimdi kılıcam canım ben de daha kılmadımYanında kağıt kalem bulundurup kıldığını not edebilirsin (2 leri yazıp kıldığının üstünü çizmek gibi) canım. Mahzur olmaz.
Allah kabul etsin namazlarını
Azcık işim vardı canım şimdi bitti kılıcam ben de şimdi inşallah ben de teşekkür ederim teşviğin işinBugün teravih namazıma arkadaş oldugunuz için cok teşekkür ederim kızlar, Allah razi olsun. Allah kabul etsin.Niloyatospikk Kahve __Kokusu
Azcık işim vardı canım şimdi bitti kılıcam ben de şimdi inşallah ben de teşekkür ederim teşviğin işin
Allah sendende razı olsun vesile olduğun için canım.diğer akşamlarda etiketlersen kilabilirim elimden geldiğinceBugün teravih namazıma arkadaş oldugunuz için cok teşekkür ederim kızlar, Allah razi olsun. Allah kabul etsin.Niloyatospikk Kahve __Kokusu
Çıkmıyor ins bende kilarimKizlar düzenli namaz kilamiyorum aklımdan hiç
Bizde de aynı sorun oluyor canım. Birbirimizi teşvik etmeye çalışıyoruzKizlar düzenli namaz kilamiyorum aklımdan hiç
Canim enbiyanin son sayfasi mi onu mu okumuştunuzKonu disi belki ama gecen sene seninle enbiya suresi okumustuk tedavin vardi simdi gununun az kaldigini gorunce huzun basti cok guzel bir duygu insallah sag salim kucagina alirsin rabbim yardimcin olsun zaman su misali
Senide etiketliyelim canım ezan vakitleri birbirinize vesile oluruz sevk gelir bende düzenli kilamiyordum ramazan harici bu sayfayı o yüzden açtım burada hep beraber birbirimizi teşvik edelimÇıkmıyor ins bende kilarim
Tamam canım seni etiketliyip sorucagiz kilabildinmi diye alışana kadar inşallah en çok hangi vakitlerde zorlaniyorsunOlur cnm çok isterim
Öğlen akşam bebeğim var durumuna göre değişiyorTamam canım seni etiketliyip sorucagiz kilabildinmi diye alışana kadar inşallah en çok hangi vakitlerde zorlaniyorsun
Ne kadarlık canim benimde var 19 aylık genelde uyku saatlerine denk getiriyorum gündüzleri.geceleri eşim bakıyor kılıyorumÖğlen akşam bebeğim var durumuna göre değişiyor
Sekiz aylık benim eşim bakmaz uyut der sonra der bendede gidiyor gecede tele bakıyorum kk bakiuorum ağırlaşıyor ne bileyim bana da namaz aşkı versin Allah'ımNe kadarlık canim benimde var 19 aylık genelde uyku saatlerine denk getiriyorum gündüzleri.geceleri eşim bakıyor kılıyorum
Tabiki canım ilk paylaşımda etiketliyorum gündüz bir paylaşım yaptım delinin namazı diye onu okumanı tavsiye ederimİyi geceler hanımlar bende katılabilirmiyim bu ara kıldığım namazlar çok hızlı ve kafam da binbir düşünce ne yapabilirim.
Tamam canım sağol okuyum biTabiki canım ilk paylaşımda etiketliyorum gündüz bir paylaşım yaptım delinin namazı diye onu okumanı tavsiye ederim
Yok canim 4.774 kere rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin okumustuk grupca boluserek enbiya suresindenCanim enbiyanin son sayfasi mi onu mu okumuştunuz
Allah bağışlasın canım küçükmüş burada bizimle paylasım ları takıp et feyz alıcaksın inśallah bende kk dan cıkmazdım sımdı buradan cıkmyorumSekiz aylık benim eşim bakmaz uyut der sonra der bendede gidiyor gecede tele bakıyorum kk bakiuorum ağırlaşıyor ne bileyim bana da namaz aşkı versin Allah'ım
Namaz kılarken birinden duymuştum hızlı hızlı l kılarken dur tam tersinı yap dıye karsında rabbının oldugunu huzurunda oldugunu dusunmeye calıs canımTamam canım sağol okuyum bi