- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #6.681
Etiketle beni itinayla vasgeciririm seniO konuda bende cok takıntılıyım. Regl olunca napcam bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiketle beni itinayla vasgeciririm seniO konuda bende cok takıntılıyım. Regl olunca napcam bakalim
Bir tunigim var onu geçiyorum üstüme kuzum. bütün üstümü değiştirmiyorum, altimda oluyor kıyafetlerimi günlük değiştiğim için kirli olduğunu düşünmüyorumKiyafet degistiriyor musun peki. Simdi temiz olmak gerekiyor diye ben temiz elbise olsun diye askiya asip her vakitte giyip cikariyorum
Canim böyle özenmen çok güzel her namazda tertemiz giyinmek.Misafirlikteydim. Orda kilmakti niyetim.ama kulotlu corap giymişim abdest kismini dusunmeden sonra kvye gelince tayt istedim elbisenin altina.
Birde yeri gelmisken soracagim. Ben birkac elbisemi namaz elbisesi yaptim. Her namazda uzerimi değiştiriyorum. Hatta baştan corapta degistiriyodum. Siz nasıl yapiyosunuz. Corap degistirmeye gerek var mi
Sorma benimde canım gün sayıyorum resmen başlasam bir an önceyasinler dualar iyice arttı mazeretim bitsin de hemen borçlarımı ödemeye başlayacağım.
Zaman geçmiyor borçlarım günden güne artıyor .
Surekli kıyafet degistiriyorum bu da beni sinir etmeye basladi. Okula git gel başka, eve girince başka. Ustumu cikarip elbiseyi geçiriyorum, altlik genelde esofman zaten. Birde çoraba taktim işteBir tunigim var onu geçiyorum üstüme kuzum. bütün üstümü değiştirmiyorum, altimda oluyor kıyafetlerimi günlük değiştiğim için kirli olduğunu düşünmüyorum
Çoraba şöyle taktim, kizim bezini çıkarıyor. İki defadır kakali bezini açti. Ay oraya bastimmi, ayağıma değer mi. Aslinda siliyorum orayi temizliyorum ama işte. En iyisi bir muddet corapta hep ayni giyiyim namaz corabim olsunEğer ki bıkkınlık vermiyorsa sürekli üst değiştirmek sorun olmaz.
Ama namaz idrar ya da diski lekesi değmemiş kötü kokmayan kıyafetlerle de kalınabilir.
Çorap pis değilse değiştirmeye gerek yok.
İslam'a ne diyor
Zorlastirmayiniz kolaylastiriniz.
Bir tane namaz kıyafetinin olsun onu giyin ya da üzerinizdeki temizse hiç degismeyin
Bende altligimi degistirmiyorum ustumde genede kisakol oluyor o yuzden elbiseyle değiştiriyorumCanim böyle özenmen çok güzel her namazda tertemiz giyinmek.
Ben degistirmiyorum. Zaten evde tayt ve body ile geziyorum temizse üstüme namaz elbisem var onu geçirip kılıyorum namazımı.
Benim kızda bir kaç kere işedi etrafa kuzu namaz kılmayı bile bırakmayı düşündüm bir ara alışana kadar sonra vazgeçtim öğretmekten .. sonra dedim bu sana şeytanın oyunu sen elinden geldiğince temizliyorsun gerisini Allah'a bırak hem namazını kıl hem alıştır dinleme onu..Çoraba şöyle taktim, kizim bezini çıkarıyor. İki defadır kakali bezini açti. Ay oraya bastimmi, ayağıma değer mi. Aslinda siliyorum orayi temizliyorum ama işte. En iyisi bir muddet corapta hep ayni giyiyim namaz corabim olsun
Canim yorar seni bu bitkinlik verir temiz olduğunu düşünüyorsan değiştirmeSurekli kıyafet degistiriyorum bu da beni sinir etmeye basladi. Okula git gel başka, eve girince başka. Ustumu cikarip elbiseyi geçiriyorum, altlik genelde esofman zaten. Birde çoraba taktim işte
Ben egitim vermiyorum kendi soyunuyor ne yazikki. 23 aylik. Gecen gun abdest aldim baktim soyunmuş. Wc oturttum beze bir baktım kakali. Abdestimi tazeledim, uzerimi degistirdim bulastiysa diye. Zaten bezi buldugum yerlerde namaz kilmiyorum en iyisi corapta degistirmek olacakBenim kızda bir kaç kere işedi etrafa kuzu namaz kılmayı bile bırakmayı düşündüm bir ara alışana kadar sonra vazgeçtim öğretmekten .. sonra dedim bu sana şeytanın oyunu sen elinden geldiğince temizliyorsun gerisini Allah'a bırak hem namazını kıl hem alıştır dinleme onu..
İçin rahat edicekse namaz çorabi da yap kendine
Bu konuda da takintiliyim bazen gunde iki kez çamaşır degistiriyorum. Cok sukur ki oyle cok akinti durumum yok maşallah diyim.Benim sorunum da afedersiniz akıntı kızlar.
Açıkçası ben eskiden akıntı abdest bozacağını bilmiyordum öğrendiğimden beri tedirgin kılıyorum namazlarımı. Bir de çamaşırımıza gelirse de onunla namaz kilinmazmis siz biliyorsunuzdur ben neden bunu atlamışım bilmiyorum öğreneli çok olmadi ama sürekli iç çamaşırı değiştirip kontrol etmek zorladi beni şimdilerde alıştım galiba.
Bak biciriga nereden öğrenmiş bez çıkarmayı kapalı odan olsun kuzu ben hep yatak idami kapalı tuttum orada kıldım namazımi öğrene ne kadar çişiniBen egitim vermiyorum kendi soyunuyor ne yazikki. 23 aylik. Gecen gun abdest aldim baktim soyunmuş. Wc oturttum beze bir baktım kakali. Abdestimi tazeledim, uzerimi degistirdim bulastiysa diye. Zaten bezi buldugum yerlerde namaz kilmiyorum en iyisi corapta degistirmek olacak
Hayırli geceler canım Allah rahatlık versinHayırlı geceler
Canım iyiyim şükür sen nasılsın. Özlemişim bu topigicevizli tarcinli kek im gördüm seni sen nasılsın
Kan vs yoksa akıntı abdesti bozmaz. Farklı mesheplerde durum nasıldır bilmiyorum ama. Yıllar önce kuran kursu hocama sormuştum. Nettede böyle okumuştumiç çamaşırına değmişse onu bende değiştiriyorum. Siz nerden öğrendiniz acaba bende bakayım tekrar.Benim sorunum da afedersiniz akıntı kızlar.
Açıkçası ben eskiden akıntı abdest bozacağını bilmiyordum öğrendiğimden beri tedirgin kılıyorum namazlarımı. Bir de çamaşırımıza gelirse de onunla namaz kilinmazmis siz biliyorsunuzdur ben neden bunu atlamışım bilmiyorum öğreneli çok olmadi ama sürekli iç çamaşırı değiştirip kontrol etmek zorladi beni şimdilerde alıştım galiba.