- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #6.641
Akılda kalıcı canım bende tecvidi öğrenmiştim ondanCok tşk ederim Allah razı olsun gerçekten de pratik anlatiyor mus baktım bir kaç videolarına sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akılda kalıcı canım bende tecvidi öğrenmiştim ondanCok tşk ederim Allah razı olsun gerçekten de pratik anlatiyor mus baktım bir kaç videolarına sağol
Allah kabul etsin canım daim olsun inşaallah ne zamandır kiliyorsun böyle düzenliBen cok sukur
Yeni yila kdr pek duzenli degildim acikcasi yarim yamalak kiliyordum malesef ama yeni yildan itibaren firesiz kilmaya devam ediyorum. Kilmadigim zamanlar cok huzursuzdum gercekten. Hep bi ertelemedeydim.bundan sonra Rabbim birakmayi,duzensiz kilmayi nasip etmesin bizlereAllah kabul etsin canım daim olsun inşaallah ne zamandır kiliyorsun böyle düzenli
Amin canım inşaallah insan kildikca vakit girdimi huzursuzluk oluyor kemiriyor insanı kilamadim duygusu Rabb'im onu hiç kaybettirmesinYeni yila kdr pek duzenli degildim acikcasi yarim yamalak kiliyordum malesef ama yeni yildan itibaren firesiz kilmaya devam ediyorum. Kilmadigim zamanlar cok huzursuzdum gercekten. Hep bi ertelemedeydim.bundan sonra Rabbim birakmayi,duzensiz kilmayi nasip etmesin bizlere
İyi yapmışsın kuzum farzını yakalamissin çok az zaman varsa bende öyle yapıyorumSelamun aleyküm, hayırlı geceler. Haftasonu telaşı hiç bakamadim telefona.
5 vaktimide kildim. İkindi gecikti biraz disardaydim ezana az vardi. Kp e sordum sadece farzı kılınır dedi. FarZini kildim.
bugün tüm namazları kildimaypare ackerman hafta sonu kimse yok sanırım buralarda
Allah kabul etsin canım okul nasıl gidiyor ? Mastarfitbugün tüm namazları kildim
Amin cümlemizinAllah kabul etsin canım okul nasıl gidiyor ? Mastarfit
Eki Görüntüle 2984856
Kimler Nefsini tokatlayip 5 de 5 yaptı bakalım yoklama zamani
@N u r
@Emma3
@HeLLaa
@ASSOSyal
@Buralardutluuugdu
Wilma11
orjinal19
@Saliha40
aypare ackerman
@Calcifer
@Onyilsonra_
@Magnifiaque
@Ahsen555
@Rose36
@LesaM
K Kitapkontesi
Amine Busra
@Birdiyetmeselesi
@Kkubra96
@Elhan
Ben gördüm, akşam baktı burayaorjinal19 göremedim bu gün seni nerelerdesin ?
İnşaallah canım yaaa bende bu seneyi dolu dolu geçirmek istiyorum ibadetle. özellikle Ramazan'da geçen ramazan burası çok güzeldi inşallah yine aynı olur.. sorma bende haftaya düşerim yineAmin cümlemizin
Bu sene 2022 de eksiksiz kilma hedefim var . kuran tefsiri okumaya da baslicam yarın
okul bitiyor masterfitte güzel geçen 2 hafta çok yedim tabi
Yorumlara baktım ben canım hiç yazmayınca merak ettimBen gördüm, akşam baktı buraya
ayy inşallah. burayı bırakmamak lazimİnşaallah canım yaaa bende bu seneyi dolu dolu geçirmek istiyorum ibadetle. özellikle Ramazan'da geçen ramazan burası çok güzeldi inşallah yine aynı olur.. sorma bende haftaya düşerim yine
Evet , ben de üyelikten dolayı tesadüf gördüm, altta.Yorumlara baktım ben canım hiç yazmayınca merak ettim