• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Allah kabul etsin canım daim olsun inşaallah ne zamandır kiliyorsun böyle düzenli 🤗
Yeni yila kdr pek duzenli degildim acikcasi yarim yamalak kiliyordum malesef😔 ama yeni yildan itibaren firesiz kilmaya devam ediyorum. Kilmadigim zamanlar cok huzursuzdum gercekten. Hep bi ertelemedeydim.bundan sonra Rabbim birakmayi,duzensiz kilmayi nasip etmesin bizlere🤲

Yeni yila kdr pek duzenli degildim acikcasi yarim yamalak kiliyordum malesef😔 ama yeni yildan itibaren firesiz kilmaya devam ediyorum. Kilmadigim zamanlar cok huzursuzdum gercekten. Hep bi ertelemedeydim.bundan sonra Rabbim birakmayi,duzensiz kilmayi nasip etmesin bizlere🤲
Amin canım inşaallah 🤗 insan kildikca vakit girdimi huzursuzluk oluyor kemiriyor insanı kilamadim duygusu Rabb'im onu hiç kaybettirmesin

Selamun aleyküm, hayırlı geceler. Haftasonu telaşı hiç bakamadim telefona.

5 vaktimide kildim. İkindi gecikti biraz disardaydim ezana az vardi. Kp e sordum sadece farzı kılınır dedi. FarZini kildim.
İyi yapmışsın kuzum farzını yakalamissin çok az zaman varsa bende öyle yapıyorum 🤗

Amin cümlemizin
Bu sene 2022 de eksiksiz kilma hedefim var . kuran tefsiri okumaya da baslicam yarın
okul bitiyor 🥰 masterfitte güzel geçen 2 hafta çok yedim tabi😏
İnşaallah canım yaaa bende bu seneyi dolu dolu geçirmek istiyorum ibadetle. özellikle Ramazan'da geçen ramazan burası çok güzeldi inşallah yine aynı olur..🤗 sorma bende 🙈 haftaya düşerim yine 🤣

Back