• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu yatsıyı kıldım ama az önce tuvalette afedersin baya leke geldi kırmızı. Amannn, ömrümde ilk kez düzenli kilayim dedim. Bitmiyor. 8 ncı günüm zaten, iki gün olmasa da bir gün daha cebellesicem.
Kuzum oyleykende iyi değil diyorlar kılmak ama sen bilirsin.. bir dahakine şöyle yapabilirsin abdesttini yine al seccadeni ser zikir çek dua et aynı manevî huzuru alıcaksın 🤗 içindeki aşkı anlayabiliyorum ilk zamanlar bende öyleydim bitsede Kur'an okusam diye gün sayardim 😊

Aaaaa bilmiyorumdum halamı 🙄 geçen biri karısı pideciye kaçınca gerçekten intihar etti çok üzüldüm ona 😔

Ayyy çok sevindim canım ne güzel sabah namazlarına hiç zorlanmıyorsundur 🤗

Fatih surmeneli videolarıni izle canım 🤗 pratik öğretiyor
Ay Kuzum bende ona cok uzuldum Birde kadin baglanip maasini alirim dedi orda bittim 🥲
Kahvem yarinki arkadasa bugunden okuyabilirmiyim
orjinal19 orjinal19 naaptin? kılıyor musun komple? Yarın sonuçların çıkacak, inşaallah olumlu olur.
Ay ne sonucu

Kuzum oyleykende iyi değil diyorlar kılmak ama sen bilirsin.. bir dahakine şöyle yapabilirsin abdesttini yine al seccadeni ser zikir çek dua et aynı manevî huzuru alıcaksın 🤗 içindeki aşkı anlayabiliyorum ilk zamanlar bende öyleydim bitsede Kur'an okusam diye gün sayardim 😊
İyi değil bence de, ilk yaptım ama baya bekledim, geçti dedim bu sefer. Zaten günün son vaktini kıldım, olmadi. Bı daha da yapmam bosver.

Ay Kuzum bende ona cok uzuldum Birde kadin baglanip maasini alirim dedi orda bittim 🥲
Kahvem yarinki arkadasa bugunden okuyabilirmiyim

Ay ne sonucu
Ayy onu duymadım iyiki duymadım günaha girerdim 😔 nasıl bir vicdan var yada yok anlamadım 🤷 tabiki okuyabilirsin canım önemli olan okuma alışkanlığı edinmek istediğin kadar okuya bilirsin 😘

Ayy onu duymadım iyiki duymadım günaha girerdim 😔 nasıl bir vicdan var yada yok anlamadım 🤷 tabiki okuyabilirsin canım önemli olan okuma alışkanlığı edinmek istediğin kadar okuya bilirsin 😘
Allah razi olsun kuzum 😍
Ay cok kotu insanlar var zaten adam intihar etmezmis bir kez daha aramiz oda agzina geleni saymis iste ilahi adalet var bunu bilmeyene yazik

İyi değil bence de, ilk yaptım ama baya bekledim, geçti dedim bu sefer. Zaten günün son vaktini kıldım, olmadi. Bı daha da yapmam bosver.
Bende eskiden öyle sabirsizdim dus alırdım gelirdi bir damla arkadaşım dedi beyaz akintiyi gorene Kadar bekle dedi sanada eziyet diye şimdi bekliyorum

Allah razi olsun kuzum 😍
Ay cok kotu insanlar var zaten adam intihar etmezmis bir kez daha aramiz oda agzina geleni saymis iste ilahi adalet var bunu bilmeyene yazik
Kimseyi kınamak istemem ama bir sineği öldürürken vicdan yaparken i 😔nsanlar nasıl bu kadar rahat günah işliyorlar aklım almıyor

İyi yapmışsın kuzum farzını yakalamissin çok az zaman varsa bende öyle yapıyorum 🤗
Misafirlikteydim. Orda kilmakti niyetim.ama kulotlu corap giymişim abdest kismini dusunmeden 🙈 sonra kvye gelince tayt istedim elbisenin altina.

Birde yeri gelmisken soracagim. Ben birkac elbisemi namaz elbisesi yaptim. Her namazda uzerimi değiştiriyorum. Hatta baştan corapta degistiriyodum. Siz nasıl yapiyosunuz. Corap degistirmeye gerek var mi

Misafirlikteydim. Orda kilmakti niyetim.ama kulotlu corap giymişim abdest kismini dusunmeden 🙈 sonra kvye gelince tayt istedim elbisenin altina.

Birde yeri gelmisken soracagim. Ben birkac elbisemi namaz elbisesi yaptim. Her namazda uzerimi değiştiriyorum. Hatta baştan corapta degistiriyodum. Siz nasıl yapiyosunuz. Corap degistirmeye gerek var mi
Ben çoğu zaman çorap giymiyorum canım yanıltıcı bilgi vermiyeyim 🙈

Back