- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #6.661
Full kılıyorum demişti sanki.@Migim neden namaz bildirimi yapmıyorsun artık ?
Kuzum oyleykende iyi değil diyorlar kılmak ama sen bilirsin.. bir dahakine şöyle yapabilirsin abdesttini yine al seccadeni ser zikir çek dua et aynı manevî huzuru alıcaksınKahve __Kokusu yatsıyı kıldım ama az önce tuvalette afedersin baya leke geldi kırmızı. Amannn, ömrümde ilk kez düzenli kilayim dedim. Bitmiyor. 8 ncı günüm zaten, iki gün olmasa da bir gün daha cebellesicem.
Ay Kuzum bende ona cok uzuldum Birde kadin baglanip maasini alirim dedi orda bittimAaaaa bilmiyorumdum halamıgeçen biri karısı pideciye kaçınca gerçekten intihar etti çok üzüldüm ona
Ayyy çok sevindim canım ne güzel sabah namazlarına hiç zorlanmıyorsundur
Fatih surmeneli videolarıni izle canımpratik öğretiyor
Ay ne sonucuorjinal19 naaptin? kılıyor musun komple? Yarın sonuçların çıkacak, inşaallah olumlu olur.
Kılıyor canım şükür onla burada yazardık birbirimizi etiketlerdik gözlerim arıyorFull kılıyorum demişti sanki.
İyi değil bence de, ilk yaptım ama baya bekledim, geçti dedim bu sefer. Zaten günün son vaktini kıldım, olmadi. Bı daha da yapmam bosver.Kuzum oyleykende iyi değil diyorlar kılmak ama sen bilirsin.. bir dahakine şöyle yapabilirsin abdesttini yine al seccadeni ser zikir çek dua et aynı manevî huzuru alıcaksıniçindeki aşkı anlayabiliyorum ilk zamanlar bende öyleydim bitsede Kur'an okusam diye gün sayardim
Ayy onu duymadım iyiki duymadım günaha girerdimAy Kuzum bende ona cok uzuldum Birde kadin baglanip maasini alirim dedi orda bittim
Kahvem yarinki arkadasa bugunden okuyabilirmiyim
Ay ne sonucu
Allah razi olsun kuzumAyy onu duymadım iyiki duymadım günaha girerdimnasıl bir vicdan var yada yok anlamadım tabiki okuyabilirsin canım önemli olan okuma alışkanlığı edinmek istediğin kadar okuya bilirsin
Bende eskiden öyle sabirsizdim dus alırdım gelirdi bir damla arkadaşım dedi beyaz akintiyi gorene Kadar bekle dedi sanada eziyet diye şimdi bekliyorumİyi değil bence de, ilk yaptım ama baya bekledim, geçti dedim bu sefer. Zaten günün son vaktini kıldım, olmadi. Bı daha da yapmam bosver.
Kimseyi kınamak istemem ama bir sineği öldürürken vicdan yaparken iAllah razi olsun kuzum
Ay cok kotu insanlar var zaten adam intihar etmezmis bir kez daha aramiz oda agzina geleni saymis iste ilahi adalet var bunu bilmeyene yazik
Insallah kinamiyorumdur bende bazen cenemi tutamiyorum ama kimseyi sevmemek gerek asiri derece sanirimKimseyi kınamak istemem ama bir sineği öldürürken vicdan yaparken insanlar nasıl bu kadar rahat günah işliyorlar aklım almıyor
Peygamber efendimiz cehennem eğlenin çoğunu kadınların oluşturduğunu söylemiş çok korkuyorum bu hadisi duyduktan sonra Rabb'im korusunInsallah kinamiyorumdur bende bazen cenemi tutamiyorum ama kimseyi sevmemek gerek asiri derece sanirim
Rabbim gunahlarimizi affetsin bu yoldaPeygamber efendimiz cehennem eğlenin çoğunu kadınların oluşturduğunu söylemiş çok korkuyorum bu hadisi duyduktan sonra Rabb'im korusun
Amin Ecmain canımRabbim gunahlarimizi affetsin bu yolda
Bugun disardaydik canım.giremedim ozledim siziorjinal19 göremedim bu gün seni nerelerdesin ?
Haha canimm benim baktim da musait olamadim .disardaydik bugün.zaten mazeretliyim bildirimde yapamıyorum.Ben gördüm, akşam baktı buraya
Bizde seniBugun disardaydik canım.giremedim ozledim sizi
Olsun selam vermeye gel yinedeHaha canimm benim baktim da musait olamadim .disardaydik bugün.zaten mazeretliyim bildirimde yapamıyorum.
Misafirlikteydim. Orda kilmakti niyetim.ama kulotlu corap giymişim abdest kismini dusunmedenİyi yapmışsın kuzum farzını yakalamissin çok az zaman varsa bende öyle yapıyorum
Ben çoğu zaman çorap giymiyorum canım yanıltıcı bilgi vermiyeyimMisafirlikteydim. Orda kilmakti niyetim.ama kulotlu corap giymişim abdest kismini dusunmedensonra kvye gelince tayt istedim elbisenin altina.
Birde yeri gelmisken soracagim. Ben birkac elbisemi namaz elbisesi yaptim. Her namazda uzerimi değiştiriyorum. Hatta baştan corapta degistiriyodum. Siz nasıl yapiyosunuz. Corap degistirmeye gerek var mi
O konuda bende cok takıntılıyım. Regl olunca napcam bakalimBende eskiden öyle sabirsizdim dus alırdım gelirdi bir damla arkadaşım dedi beyaz akintiyi gorene Kadar bekle dedi sanada eziyet diye şimdi bekliyorum
Kiyafet degistiriyor musun peki. Simdi temiz olmak gerekiyor diye ben temiz elbise olsun diye askiya asip her vakitte giyip cikariyorumBen çoğu zaman çorap giymiyorum canım yanıltıcı bilgi vermiyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?