- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #6.601
Annemde yım canım hızlı yazdım ondan biraz yoğunluk varSen niye yoksun kahvem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annemde yım canım hızlı yazdım ondan biraz yoğunluk varSen niye yoksun kahvem
Sağol 8 ncı gün. Bu sabah da leke gelince yatsıyı kacirmadigima sevindim. Birazdan yine abdest alıcam.10 gün sonunda özür kabul ediliyor canım her Vakit te abdest alıp kilabilirsin.
Allah seniAnnemde yım canım hızlı yazdım ondan biraz yoğunluk var
Haklısın@N u r
@Emma3
Minnosprenses
ASSOSyal
@Buralardutluuugdu
@Migim
@orjinal19
@Saliha40
@aypare ackerman
@Calcifer
@Onyilsonra_
Magnifiaque
@Ahsen555
@Rose36
@LesaM
K Kitapkontesi
@Busra 17
@Birdiyetmeselesi
@Kkubra96
NAMAZ Vakti Canlar
Eki Görüntüle 2984592 Eki Görüntüle 2984593 Eki Görüntüle 2984594 Eki Görüntüle 2984595 Eki Görüntüle 2984596 Eki Görüntüle 2984597
Bekleseydin kuzum keşke her ay mı bu şekilde bu aymi olduSağol 8 ncı gün. Bu sabah da leke gelince yatsıyı kacirmadigima sevindim. Birazdan yine abdest alıcam.
Panik atak ben işte.. liste geri kalmasın diye hızlı hızlı yazdım şuan da boş oturuyorumAllah seni
Bosver bir sekilde anlariz zatenPanik atak ben işte.. liste geri kalmasın diye hızlı hızlı yazdım şuan da boş oturuyorum
Haklı olmak değil namaz kilmanizi istiyorum kuzu başladınız mı bakimm siz karı kocaHaklısın
Bizim sevgi ne yaptı acaba aklıma geldi bak çıtır sevgiliyleBosver bir sekilde anlariz zaten
5 gün sürüyor.arti son iki gün de leke. Şimdi bı gün uzadı demek.Be
Bekleseydin kuzum keşke her ay mı bu şekilde bu aymi oldu
Sorma hep dusunuyorum bazen nette aratiyorumBizim sevgi ne yaptı acaba aklıma geldi bak çıtır sevgiliyle
Anladım canım.. beyaz akıntı olana kadar diye biliyorum ben 10 gün sonunda da özür sayılıyor ..5 gün sürüyor.arti son iki gün de leke. Şimdi bı gün uzadı demek.
Maşallah canım arkadaşım hamileyken hep namaz kıldı kızına okudu çok uslu güzel bir kızı oldu inşallah seninde öyle olurSabah✔
Ogle ✔
Kizim icin okudugum hatmin 2.cuzunu bitirdim 3.cuze gectim
Bırakmış tır adam onu pek sanmam mugeye sormak lazım araştırsın birSorma hep dusunuyorum bazen nette aratiyorum
Ay insallahMaşallah canım arkadaşım hamileyken hep namaz kıldı kızına okudu çok uslu güzel bir kızı oldu inşallah seninde öyle olur
Muge en son demisti kiBırakmış tır adam onu pek sanmam mugeye sormak lazım araştırsın bir
Namaza devam çok şükür kahvem@N u r
@Emma3
Minnosprenses
ASSOSyal
@Buralardutluuugdu
@Migim
@orjinal19
@Saliha40
@aypare ackerman
@Calcifer
@Onyilsonra_
Magnifiaque
@Ahsen555
@Rose36
@LesaM
K Kitapkontesi
@Busra 17
@Birdiyetmeselesi
@Kkubra96
NAMAZ Vakti Canlar
Eki Görüntüle 2984592 Eki Görüntüle 2984593 Eki Görüntüle 2984594 Eki Görüntüle 2984595 Eki Görüntüle 2984596 Eki Görüntüle 2984597
Ben başladım eşim düzenli kılmıyorHaklı olmak değil namaz kilmanizi istiyorum kuzu başladınız mı bakimm siz karı koca