- 18 Kasım 2020
- 20.550
- 49.617
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #6.481
Tam amlamıyla bilgilendirinHergun birimiz icin yasin okuyoruz
Eger kuran bilmiyorsak zikir cekiyoruz sanirim
Teşekkürler canımBüşra
Emma
Nur adına yasin tamam...
Allah razi olsun. Biliyorsunuz hamileyim karnimdaki kizim niyetine Rabbim herkese hayirli evlat nasip etsin
Amacimiz her gün Kur'an okumak.
Allah sana ve bebegine en hayırlı en güzel şeyleri versin. Saglikla kavusun, saglikla büyütAllah razi olsun. Biliyorsunuz hamileyim karnimdaki kizim niyetine Rabbim herkese hayirli evlat nasip etsin
Çok iyi olırAmacimiz her gün Kur'an okumak.
Sık okunan süreleri çalışmak, sevap kazanmak, bir Kur'an rutini olusturmak.
Benim yatsi duruyor henuz. Cocuklarla zor anlar yaşıyorumAmine Busra yatsıyı da kildim
bugünkü namazlarımın hepsini kildim Allaha sukur Allah kabul etsin inşallah.
Neyi bilgilendirelim kuzum anlamadım
Ne oldu kuzumBenim yatsi duruyor henuz. Cocuklarla zor anlar yaşıyorum
Benimde birsede başlasam daha birincideyim
Allah kabul etsin canımBugunku namazlar kılındı örtmenim
Ne demek karşındaki insan buz dolabına kumanda koyup saatlerce aramış insan kapisiriz senle bu konudaBeni yalniz birakmadigin icin tesekkur ederim
Çocuklarla bir şeyler yapmak zor oluyor cidden. Bizde ancak 9da 2sini de uyuttuk. Daha şimdi çay içiyoruz.Benim yatsi duruyor henuz. Cocuklarla zor anlar yaşıyorum
Nerelerdesin sen sabah akşam etiket yapıyorum gelmiyorsun firariBuyrun benim
UtanıyomNerelerdesin sen sabah akşam etiket yapıyorum gelmiyorsun firari
Benimkiler erken uyumuyor ne yazıktır basaramiyorumÇocuklarla bir şeyler yapmak zor oluyor cidden. Bizde ancak 9da 2sini de uyuttuk. Daha şimdi çay içiyoruz.
Küçüğü de hasta bir de surekli mizildaniyor
Durmuyorlar canim. Akşam ben markete gittim eşim bakti biraz. Sonra da eşim çıktı. Şimdi oyun oynuyoruz 1 saattir. Uyku ne zaman gelir bilinmiyorNe oldu kuzum
Utanman gereken biz değiliz biliyorsun değilmi canımUtanıyom
İkisi oynamıyorlar mi yaa ,bana bir tane daha yap ikisi oynar sen rahat edersin diyorlar yalanmi bütün bunlarBenimkiler erken uyumuyor ne yazıktır basaramiyorum
Durmuyorlar canim. Akşam ben markete gittim eşim bakti biraz. Sonra da eşim çıktı. Şimdi oyun oynuyoruz 1 saattir. Uyku ne zaman gelir bilinmiyor
Haklısın kuzum regl dönemimdeyim biter bitmez başlicamUtanman gereken biz değiliz biliyorsun değilmi canımne yapıyorduk ne olursa olsun her defasında bıraksakta yeniden başlıyoruz ,Rabb'imin kapısından ayrılmıyoruz ölünceye kadar..
insaniz beşer şaşarız önemli olan nesin o kapıda ne kadar durdugun nasıl durduğun..
vazgeçme lütfen canım kimse vazgeçmesin.
Allah'ın en sevdiği kul tövbe eden kuldur.. her defasında tövbe edip başlayacağız gidicek başka kapımız yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?