Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Çocuklarla bir şeyler yapmak zor oluyor cidden. Bizde ancak 9da 2sini de uyuttuk. Daha şimdi çay içiyoruz.
Küçüğü de hasta bir de surekli mizildaniyor
Benimkiler erken uyumuyor ne yazıktır basaramiyorum
Durmuyorlar canim. Akşam ben markete gittim eşim bakti biraz. Sonra da eşim çıktı. Şimdi oyun oynuyoruz 1 saattir. Uyku ne zaman gelir bilinmiyor

Utanman gereken biz değiliz biliyorsun değilmi canım ne yapıyorduk ne olursa olsun her defasında bıraksakta yeniden başlıyoruz ,Rabb'imin kapısından ayrılmıyoruz ölünceye kadar..
insaniz beşer şaşarız önemli olan nesin o kapıda ne kadar durdugun nasıl durduğun..
vazgeçme lütfen canım kimse vazgeçmesin.
Allah'ın en sevdiği kul tövbe eden kuldur.. her defasında tövbe edip başlayacağız gidicek başka kapımız yok çünkü

Benimkiler erken uyumuyor ne yazıktır basaramiyorum

Durmuyorlar canim. Akşam ben markete gittim eşim bakti biraz. Sonra da eşim çıktı. Şimdi oyun oynuyoruz 1 saattir. Uyku ne zaman gelir bilinmiyor
İkisi oynamıyorlar mi yaa ,bana bir tane daha yap ikisi oynar sen rahat edersin diyorlar yalanmi bütün bunlar benim kızda çok geç uyuyor alistiramadim bir türlü ..
benim kız alıştı küçük namazlık seriyorum oda kılıyor sende koysan yanına namaz kılalım desen durmazlar mi acaba oyun gibi gelip onlara

Haklısın kuzum regl dönemimdeyim biter bitmez başlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…