- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #5.721
Bende çoğu kez başlayıp bıraktım hep aciksin düzenli kilmiyorsun gıybet edip namaz kiliyorsun ,düzenli kilmfayinca olmaz açık kılınmaz şeytan hep böyle oyaladı şimdi artık dinlemiyorum onu.. bir Vakit dahi olsa kiliyorum bütün günü kaçırmış olsam bile gıybet etsem o gün tövbe edip devam ediyorumTatlım sırrını inan bilmiyorum. Üniversiteye başladığımda sevdiğim birkac arkadaş yurtta namaz kılmaya inerlerdi mescide. Ben namaz kılanların hep dindar baş örtülü olduğunu zannederdim öyle olmazsan namaz kilamazsin gibi. Benim arkadaşlar örtüsüz makyajlı kızlardi. Onlar vesilesiyle tam zamanlı olmadan başladım...Verdiği huzur sanırım sırrı bu....çok huzurlu hissettim. Bir yıl açık olarak kıldım zamanla beş vakit oldu. Ertesi yıl da bir anda örtündüm. O beni namaza alıştıran arkadaşlarım hala açık . Allah onlardan razı olsun. Özellikle bir tanesi Sibelcim
Mis kokulum senin sorunun tam cevabı olmadı bu anlattığım ama namaza ben böyle başlamıştım.Dindar bir ailem yoktu her şeyi sonradan fark ettim.
Amin inşallah canımBende çoğu kez başlayıp bıraktım hep aciksin düzenli kilmiyorsun gıybet edip namaz kiliyorsun ,düzenli kilmfayinca olmaz açık kılınmaz şeytan hep böyle oyaladı şimdi artık dinlemiyorum onu.. bir Vakit dahi olsa kiliyorum bütün günü kaçırmış olsam bile gıybet etsem o gün tövbe edip devam ediyorumdevamlılık oluşmaya başladı şükür eskiden adet sonrası çok usenirdim şimdi biter bitmez başlıyorum, yediğimiz yemek gibi ihtiyac duyduğumuz uyku gibi hayatımıza empoze edersek sanırım başarılı oluruz benim deneyimlerimde bunlar canım umuram bize nasıl başkaları vesile olduysa namaz kılmaya, bu yazılarımız da birilerine vesile olur sevgi gibi namaz kılmakta bulaşıcı olur CANIM
Hayırlı günler hanımlar benm daha akıntılarım var 6 gün daha beklicem gusül abdesti Alicam insallahEki Görüntüle 2971069
Sen bizleri 5 vakit huzuruna gelenlerden eyle Yarabbi ...
i p e k
clara
Minnosprenses
Tubismavis
D u t
ASSOSyal
Saliha40
Cemoos
Elhan
Wilma11
Hayirli günler canim ...İnşaallah bir an önce katılırsın arimizaHayırlı günler hanımlar benm daha akıntılarım var 6 gün daha beklicem gusül abdesti Alicam insallah
Şimdi kalkiyorum ınş kahvemEki Görüntüle 2971069
Sen bizleri 5 vakit huzuruna gelenlerden eyle Yarabbi ...
i p e k
clara
Minnosprenses
Tubismavis
D u t
ASSOSyal
Saliha40
Cemoos
Elhan
Wilma11
İnşallah canımHayirli günler canim ...İnşaallah bir an önce katılırsın arimiza
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar bebeklerimSabah namazı vakti canlar
Kahve __Kokusu
clara
Wilma11
D u t
Kuchisabishii
Otrera
Magnifiaque
Minnosprenses
ASSOSyal
Tubismavis
Elhan
Cemoos
Saliha40
Eki Görüntüle 2971413
Kıldım Rabb'ime şükürler olsun canımSabah namazı vakti canlar
Kahve __Kokusu
clara
Wilma11
D u t
Kuchisabishii
Otrera
Magnifiaque
Minnosprenses
ASSOSyal
Tubismavis
Elhan
Cemoos
Saliha40
Eki Görüntüle 2971413
Hayırlı cumalar canımHayırlı sabahlar hayırlı cumalar bebeklerim
Çok Şükür kıldım namazımı, HAYIRLI CUMALAR CANlarSabah namazı vakti canlar
Kahve __Kokusu
clara
Wilma11
D u t
Kuchisabishii
Otrera
Magnifiaque
Minnosprenses
ASSOSyal
Tubismavis
Elhan
Cemoos
Saliha40
Eki Görüntüle 2971413
Hayırlı Cumalar şahanemÇok Şükür kıldım namazımı, HAYIRLI CUMALAR CANlar
Hayırlı sabahlar bitanemSabah namazı vakti canlar
Kahve __Kokusu
clara
Wilma11
D u t
Kuchisabishii
Otrera
Magnifiaque
Minnosprenses
ASSOSyal
Tubismavis
Elhan
Cemoos
Saliha40
Eki Görüntüle 2971413
İnşAllah canım benimHayırlı cumalar canımbereketli bir gün olsun inşaallah
Buralardayım kuzum sen nerelerdesin
Görmedim seni merak ettim kuzuBuralardayım kuzum sen nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?