• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Screenshot_20211212-061133~2.jpeg

Screenshot_20211213-003631~2.jpeg

i p e k i p e k clara clara ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. D u t D u t Saliha40 Saliha40 C Capanin Gururu Teyom E Elif_Eylul aypare ackerman aypare ackerman Tubismavis TubismavisTubismavis hesabı doğrulanmış üye. Miss Bride Miss Bride yorgun anneanne yorgun anneanne

Amin canım ben yeni ameliyat oldum damla şeklinde kanama var 10/15 gün geçsin baslicm inşallah önceki şikayetlerim de kalmicak dualarınıza beni de alırsanız çok sevinirim ☺️
Sonraki tüp bebek tedavisi içinde dualarınıza talibim canlar
Geçmiş Olsun canım rabbim şifa versin sana ve tum hastalarımıza 🤗 rabbi yessir duasını çok oku Canim ♥️ Rabb'im kolaylaştırsin inşaallah .. tedavini

Geçmiş Olsun canım rabbim şifa versin sana ve tum hastalarımıza 🤗 rabbi yessir duasını çok oku Canim ♥️ Rabb'im kolaylaştırsin inşaallah .. tedavini
Sağol canm biraz ağrı sancı oluyor telefona çok bakamıyorum uzankyorum devamli kendime bı düzen oluşturcsm inşallah

Screenshot_20211214-131144~2.jpeg

O ilahi huzurda mahkeme - i Kübra da insan en çok kendinden şikâyetçi olacaktır.
Kendimden biliyorum..

Aslında ardına baktığında bir ağacın gölgesinde dinlenmek gibi ama bir suçluya ceza olarak verildiğinde, bir hastanın gecesinde hiç bitmeyecek gibi ip uzun gelen bir hayatın hesabını ölçüp tartiyorum kendimce.. En çok ben benden davacı gibi görünüyorum..

i p e k i p e k
clara clara
D u t D u t
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Tubismavis TubismavisTubismavis hesabı doğrulanmış üye.
Bonus Bonus
yorgun anneanne yorgun anneanne
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Cemoos Cemoos
C Capanin Gururu Teyom
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.
Magnifiaque Magnifiaque

NAMAZ Vakti Canlar ...

Eki Görüntüle 2969761
O ilahi huzurda mahkeme - i Kübra da insan en çok kendinden şikâyetçi olacaktır.
Kendimden biliyorum..

Aslında ardına baktığında bir ağacın gölgesinde dinlenmek gibi ama bir suçluya ceza olarak verildiğinde, bir hastanın gecesinde hiç bitmeyecek gibi ip uzun gelen bir hayatın hesabını ölçüp tartiyorum kendimce.. En çok ben benden davacı gibi görünüyorum..

i p e k i p e k
clara clara
D u t D u t
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Tubismavis TubismavisTubismavis hesabı doğrulanmış üye.
Bonus Bonus
yorgun anneanne yorgun anneanne
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Cemoos Cemoos
C Capanin Gururu Teyom
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.
Magnifiaque Magnifiaque

NAMAZ Vakti Canlar ...
Allah a şükürler olsun bugün tüm namazlarimi kıldım. Şimdi yatsi okunuyor onu da eda edersem çok huzurlu olacağım inşallah.
Oruçlu olunca insan daha çok namaz kilasi geliyor.
Allah in bizden istediği ne varsa bizim bunlara ihtiyacımız var.
İyi ki namaz var iyi oruc var.
İyi ki iyilik var😉

Allah a şükürler olsun bugün tüm namazlarimi kıldım. Şimdi yatsi okunuyor onu da eda edersem çok huzurlu olacağım inşallah.
Oruçlu olunca insan daha çok namaz kilasi geliyor.
Allah in bizden istediği ne varsa bizim bunlara ihtiyacımız var.
İyi ki namaz var iyi oruc var.
İyi ki iyilik var😉
Rabb'im daim etsin inşaallah huzurunu canım 😘😘

Back