- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #5.681
Bomba sana bakarım sesin yok kokun gelmiyor bana mi öyle..Nasılsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bomba sana bakarım sesin yok kokun gelmiyor bana mi öyle..Nasılsın canım
Bu ara çok yoğunum canım paylaşım yapamıyorum adetim birde okuma yapsak katilirmisin okuyalım diyorum nurla da konuştuk ?Bomba sana bakarım sesin yok kokun gelmiyor bana mi öyle..
Ins yasin okuyor uz . .. okuruz ins grubu kurun haber et ..Bu ara çok yoğunum canım paylaşım yapamıyorum adetim birde okuma yapsak katilirmisin okuyalım diyorum nurla da konuştuk ?
Grup yok aslında bildiğim bir kaç kişi ..Ins yasin okuyor uz . .. okuruz ins grubu kurun haber et ..
Geçmiş Olsun canım rabbim şifa versin sana ve tum hastalarımıza rabbi yessir duasını çok oku Canim Rabb'im kolaylaştırsin inşaallah .. tedaviniAmin canım ben yeni ameliyat oldum damla şeklinde kanama var 10/15 gün geçsin baslicm inşallah önceki şikayetlerim de kalmicak dualarınıza beni de alırsanız çok sevinirim
Sonraki tüp bebek tedavisi içinde dualarınıza talibim canlar
Sağol canm biraz ağrı sancı oluyor telefona çok bakamıyorum uzankyorum devamli kendime bı düzen oluşturcsm inşallahGeçmiş Olsun canım rabbim şifa versin sana ve tum hastalarımıza rabbi yessir duasını çok oku Canim Rabb'im kolaylaştırsin inşaallah .. tedavini
Ne güzel birndua ne güzel bir uyarı
Allah kabul etsin canımSabah namazına huzuruna bizleri kabul eden Allah ' a hamd olsun ❤❤❤
Namaz sonrasi 2 tane de yasin okudum.
Gün bu şekilde başladı bakalım
Allah a şükürler olsun bugün tüm namazlarimi kıldım. Şimdi yatsi okunuyor onu da eda edersem çok huzurlu olacağım inşallah.Eki Görüntüle 2969761
O ilahi huzurda mahkeme - i Kübra da insan en çok kendinden şikâyetçi olacaktır.
Kendimden biliyorum..
Aslında ardına baktığında bir ağacın gölgesinde dinlenmek gibi ama bir suçluya ceza olarak verildiğinde, bir hastanın gecesinde hiç bitmeyecek gibi ip uzun gelen bir hayatın hesabını ölçüp tartiyorum kendimce.. En çok ben benden davacı gibi görünüyorum..
i p e k
clara
D u t
Elhan
Tubismavis
Bonus
yorgun anneanne
cevizli tarcinli kek
Cemoos
C Capanin Gururu Teyom
ASSOSyal
Nevreste
Magnifiaque
NAMAZ Vakti Canlar ...
Rabb'im daim etsin inşaallah huzurunu canımAllah a şükürler olsun bugün tüm namazlarimi kıldım. Şimdi yatsi okunuyor onu da eda edersem çok huzurlu olacağım inşallah.
Oruçlu olunca insan daha çok namaz kilasi geliyor.
Allah in bizden istediği ne varsa bizim bunlara ihtiyacımız var.
İyi ki namaz var iyi oruc var.
İyi ki iyilik var
Hayırlı sabahlar rabbim kanul etsinSabah ezanı okundu .
Hayırlı sabahlar herkese.
Kahve __Kokusu
clara
Wilma11
D u t
ASSOSyal
Minnosprenses
Ahtapot Anne
Jou
Otrera
Bonus
Magnifiaque
yorgun anneanne
Elhan
Nevreste
cevizli tarcinli kek
Tubismavis
Ve diğerleri
Ne diyordu ezan :
Hadi huzura ( hayyal es-selah)
Hadi kurtuluşa ( hayyal el- felah)
Cok şükür bu sabahta namazımızı kıldık rabbim kabul etsin inş canlarSabah ezanı okundu .
Hayırlı sabahlar herkese.
Kahve __Kokusu
clara
Wilma11
D u t
ASSOSyal
Minnosprenses
Ahtapot Anne
Jou
Otrera
Bonus
Magnifiaque