• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

66e09127071c17f7c0a1c93b551be4be.jpg

Guzel bir hadis eşliğinde

Herkese ;
Günaydın ❤❤❤❤❤❤

Allah kabul etsin canım bende Bismillah deyip başladım 😍
Çok sevindim canım ❤️ önceleri böyle sayfalara yakın değildim. Ama yakın arkadaşlar olunca onlarla aynı heyecanı paylaşmak çok güzel hissettiriyor. Çok şükür Allah 19 yaşından beri kendisine secde ettiriyor. Allah bugunlerimizi aratmasın mis kokulum. :dua:

Çok sevindim canım ❤️ önceleri böyle sayfalara yakın değildim. Ama yakın arkadaşlar olunca onlarla aynı heyecanı paylaşmak çok güzel hissettiriyor. Çok şükür Allah 19 yaşından beri kendisine secde ettiriyor. Allah bugunlerimizi aratmasın mis kokulum. :dua:
Ne güzel canım bunun sırrı ne neler yapmalıyız bizimlede paylasirmisin🤗 benim duzenli daha bir yıl anca olucak kılmaya başlayalı

Taşındığım yerde dağa yakın olunca kendimi az yalniz hissediyorum, biraz darlık var icimde. Careyi Kur'an okumakta arayacağım canlar. Hatim okuyom.
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu
O tür yerler ibadet için daha elverişli. Şehrin gürültüsünden kibrinden uzak daha sakin ve huzurlu olur insan.
Guzel taraflarını görmeye çalış kuzu.
Kuran okumak cok güzel.
Kaçıncı cuzdesin ?

Ne güzel canım bunun sırrı ne neler yapmalıyız bizimlede paylasirmisin🤗 benim duzenli daha bir yıl anca olucak kılmaya başlayalı
Tatlım sırrını inan bilmiyorum. Üniversiteye başladığımda sevdiğim birkac arkadaş yurtta namaz kılmaya inerlerdi mescide. Ben namaz kılanların hep dindar baş örtülü olduğunu zannederdim öyle olmazsan namaz kilamazsin gibi. Benim arkadaşlar örtüsüz makyajlı kızlardi. Onlar vesilesiyle tam zamanlı olmadan başladım...Verdiği huzur sanırım sırrı bu....çok huzurlu hissettim. Bir yıl açık olarak kıldım zamanla beş vakit oldu. Ertesi yıl da bir anda örtündüm. O beni namaza alıştıran arkadaşlarım hala açık . Allah onlardan razı olsun. Özellikle bir tanesi Sibelcim :KK200:
Mis kokulum senin sorunun tam cevabı olmadı bu anlattığım ama namaza ben böyle başlamıştım. :oops:Dindar bir ailem yoktu her şeyi sonradan fark ettim.

Taşındığım yerde dağa yakın olunca kendimi az yalniz hissediyorum, biraz darlık var icimde. Careyi Kur'an okumakta arayacağım canlar. Hatim okuyom.
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu
Kışın heryer öyle canım biraz kısa geldi tasinman ondandır o darlık, bahar gelsin havalar güzellik bak o Zaman cennet gelicek oralar sana ormanın misgibi, Hafasini icinne çektikçe ne tasan kalır ne hüznün as sabır 🤗 kur'an okumayı çok istiyorum bende düzenli namaz gibi.. onada bir el atsak hep beraber ne güzel olur ? i p e k i p e k

Back