- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #5.701
Hayırlı sabahlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı Sabahlar abla güzel bir gün olsun inşaallah hepimiz adına bereketliHayırlı sabahlar
Kıldım Cok şükür canımNamaz vakti Canlar
i p e k
clara
D u t
Minnosprenses
Wilma11
Elhan
Bonus
yorgun anneanne
Cemoos
ASSOSyal
Allah kabul etsin akşam namazini kıldım geldim. Dualarımız kabul olsun. 25 dakika kala kurtardım.Namaz vakti Canlar
i p e k
clara
D u t
Minnosprenses
Wilma11
Elhan
Bonus
yorgun anneanne
Cemoos
ASSOSyal
Allah kabul etsin canım bende Bismillah deyip başladımAllah kabul etsin akşam namazini kıldım geldim. Dualarımız kabul olsun. 25 dakika kala kurtardım.
Allah kabul etsin kirazimmmmKıldım Cok şükür canım
Çok sevindim canım önceleri böyle sayfalara yakın değildim. Ama yakın arkadaşlar olunca onlarla aynı heyecanı paylaşmak çok güzel hissettiriyor. Çok şükür Allah 19 yaşından beri kendisine secde ettiriyor. Allah bugunlerimizi aratmasın mis kokulum.Allah kabul etsin canım bende Bismillah deyip başladım
Ne güzel canım bunun sırrı ne neler yapmalıyız bizimlede paylasirmisin benim duzenli daha bir yıl anca olucak kılmaya başlayalıÇok sevindim canım önceleri böyle sayfalara yakın değildim. Ama yakın arkadaşlar olunca onlarla aynı heyecanı paylaşmak çok güzel hissettiriyor. Çok şükür Allah 19 yaşından beri kendisine secde ettiriyor. Allah bugunlerimizi aratmasın mis kokulum.
Cok şükür, namazımızı kılmak nasip oldu kahvem
Allah kabul etsin şahanem..Cok şükür, namazımızı kılmak nasip oldu kahvem
Amiinn kuzuum cümlemize inşAllah kabul etsin şahanem..
hayırlı bol bereketli dualı günün olsun inşaallah
Ne güzel doğaya yakın olmak gibisi var mı?Taşındığım yerde dağa yakın olunca kendimi az yalniz hissediyorum, biraz darlık var icimde. Careyi Kur'an okumakta arayacağım canlar. Hatim okuyom.
Kahve __Kokusu
O tür yerler ibadet için daha elverişli. Şehrin gürültüsünden kibrinden uzak daha sakin ve huzurlu olur insan.Taşındığım yerde dağa yakın olunca kendimi az yalniz hissediyorum, biraz darlık var icimde. Careyi Kur'an okumakta arayacağım canlar. Hatim okuyom.
Kahve __Kokusu
Tatlım sırrını inan bilmiyorum. Üniversiteye başladığımda sevdiğim birkac arkadaş yurtta namaz kılmaya inerlerdi mescide. Ben namaz kılanların hep dindar baş örtülü olduğunu zannederdim öyle olmazsan namaz kilamazsin gibi. Benim arkadaşlar örtüsüz makyajlı kızlardi. Onlar vesilesiyle tam zamanlı olmadan başladım...Verdiği huzur sanırım sırrı bu....çok huzurlu hissettim. Bir yıl açık olarak kıldım zamanla beş vakit oldu. Ertesi yıl da bir anda örtündüm. O beni namaza alıştıran arkadaşlarım hala açık . Allah onlardan razı olsun. Özellikle bir tanesi SibelcimNe güzel canım bunun sırrı ne neler yapmalıyız bizimlede paylasirmisin benim duzenli daha bir yıl anca olucak kılmaya başlayalı
Kışın heryer öyle canım biraz kısa geldi tasinman ondandır o darlık, bahar gelsin havalar güzellik bak o Zaman cennet gelicek oralar sana ormanın misgibi, Hafasini icinne çektikçe ne tasan kalır ne hüznün as sabır kur'an okumayı çok istiyorum bende düzenli namaz gibi.. onada bir el atsak hep beraber ne güzel olur ? i p e kTaşındığım yerde dağa yakın olunca kendimi az yalniz hissediyorum, biraz darlık var icimde. Careyi Kur'an okumakta arayacağım canlar. Hatim okuyom.
Kahve __Kokusu