- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #5.741
Mastarfit deyim kuzu kaptanım bu ara kilo vermekle uğraşıyorumGörmedim seni merak ettim kuzu bende buralarda işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mastarfit deyim kuzu kaptanım bu ara kilo vermekle uğraşıyorumGörmedim seni merak ettim kuzu bende buralarda işte
Aaa evet kaptan olmuşsun kuzuMastarfit deyim kuzu kaptanım bu ara kilo vermekle uğraşıyorum
Sorma iki günde 500 gram verdimAaa evet kaptan olmuşsun kuzu
Yaaa bn dee bbde kilo vermk istiyomSorma iki günde 500 gram verdim
Gel kuzu sayfaya hemen hem eğlenceli hem motive ediciYaaa bn dee bbde kilo vermk istiyom
Sen istedin mi onu aliyorsun kuzu bilmem miSorma iki günde 500 gram verdim
Dimi yeterki istiyeyim güzel yer gelsene sende takılıriz kilo veririzSen istedin mi onu aliyorsun kuzu bilmem mi
Ayy kuzu Bu havada hiç yapamam ki donuyorum biraz havanın düzelmesi lazım hergün yediklerinixi yazıyorsunuz ya o zor geliyo keşke olmasa öyleDimi yeterki istiyeyim güzel yer gelsene sende takılıriz kilo veririz
Kiz yediğini yazcan işte ne var bunda ertisi gün bile yazan varAyy kuzu Bu havada hiç yapamam ki donuyorum biraz havanın düzelmesi lazım hergün yediklerinixi yazıyorsunuz ya o zor geliyo keşke olmasa öyle
Utanırım ben yaaKiz yediğini yazcan işte ne var bunda ertisi gün bile yazan var
Sen kız niye utancan menü yazmaya Allah seniUtanırım ben yaa
arada tutuyo garip huylarim kahvemSen kız niye utancan menü yazmaya Allah seni
Bence o havada değilsin ondan canımarada tutuyo garip huylarim kahvem
Aynen kahvem çok soğuk yaaa kışın bi uyuşukluk ayı misali,kış uykusuna yatsam kalkmamBence o havada değilsin ondan canım
Asil kışın hareket lazım ama kuzu ki ,Aynen kahvem çok soğuk yaaa kışın bi uyuşukluk ayı misali,kış uykusuna yatsam kalkmam
Allah kabul etsin bitanem ilkbaharda gireyim benAsil kışın hareket lazım ama kuzu ki ,
yaza bomba gibi girelim dimi ben namaz kılmaya gidiyorum kuzu ölüyorum seni
Amin canım bekliyorum o zaman seniAllah kabul etsin bitanem ilkbaharda gireyim ben
Hayırlı sabahlar canimBugünde uyandıran huzuruna vardiran Rabb'ime şükürler olsun.. hayır Sabahlar Namaz Vakti huzur vakti
i p e k
clara
ASSOSyal
D u t
Saliha40
Wilma11
C Capanin Gururu Teyom
Magnifiaque
Tubismavis
Bonus
Cemoos
Nevreste