- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #5.761
Topigi canlandiralım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın
Allah kabul etsin canimBugünde uyandıran huzuruna vardiran Rabb'ime şükürler olsun.. hayır Sabahlar Namaz Vakti huzur vakti
i p e k
clara
@ASSOSyal
@Buralardutluuugdu
Saliha40
Wilma11
@Teyocan
@Magnifiaque
@Onyilsonra_
@Bonus
@Cemoos
@Nevreste
@Busra 17
@Zipzip-
@Elhan
@Cordelia
@60kiloyum
@askrhpozitif
Mefkurem
DeryaOnDiet
Hayirli sabahlar cnmBugünde uyandıran huzuruna vardiran Rabb'ime şükürler olsun.. hayır Sabahlar Namaz Vakti huzur vakti
i p e k
clara
@ASSOSyal
@Buralardutluuugdu
Saliha40
Wilma11
@Teyocan
@Magnifiaque
@Onyilsonra_
@Bonus
@Cemoos
@Nevreste
@Busra 17
@Zipzip-
@Elhan
@Cordelia
@60kiloyum
@askrhpozitif
Mefkurem
DeryaOnDiet
Allahim kabul etsin. Munir derman in youtuba da sohbetleri var . Ben cok etkilendim.tavsiye ederim.Sinir stres bende
Geel vatandaş geel
Reglin son günü bugün
Yarın oruç günü,
Kur'an'ı özledim (nefs şeytan beni bırakırsa).
Namazı oturarak kılmak zorundayim, secdeyi yerde yapamayinca zevk vermiyor inanın... Her yerimde bi rahatsızlık... Buna da şükür.
Amin canimArkadaşlar kimin gönlünde ne isteği varsa Rabbiim en iyilerini versin hepinize
Benide alirmisiniz araniza. Tesviksiz hareket edemeyenlerdenim.Bugünde uyandıran huzuruna vardiran Rabb'ime şükürler olsun.. hayır Sabahlar Namaz Vakti huzur vakti
i p e k
clara
@ASSOSyal
@Buralardutluuugdu
Saliha40
Wilma11
@Teyocan
@Magnifiaque
@Onyilsonra_
@Bonus
@Cemoos
@Nevreste
@Busra 17
@Zipzip-
@Elhan
@Cordelia
@60kiloyum
@askrhpozitif
Mefkurem
DeryaOnDiet
AAradigm sey bu olsa gerek. Daga yakin insana uzak bir yer. Bazen yalnizlik yalnis kisilere maruz kalmaktan cok cok iyiTaşındığım yerde dağa yakın olunca kendimi az yalniz hissediyorum, biraz darlık var icimde. Careyi Kur'an okumakta arayacağım canlar. Hatim okuyom.
Kahve __Kokusu
Tabiii tabii.Benide alirmisiniz araniza. Tesviksiz hareket edemeyenlerdenim.
Allahim namaz kilmakta sebat nasip etsin.namazlarin sunentlerini kilamadigim son vaktin ornegin ogle namazinin farzi diyerek kılıyorum.namaz borcum maalesef cok.Tabiii tabii.
BuRasi bana cok iyi gelecek insaallah.Allahim namaz kilmakta sebat nasip etsin.namazlarin sunentlerini kilamadigim son vaktin ornegin ogle namazinin farzi diyerek kılıyorum.namaz borcum maalesef cok.
Sende istediğin zaman paylaşım yapabilirsin canım yaz buraya günlük gibi kıldığın vakitleri etiketle bizleri ben bu topik sayesinde basladim namaza düzenli kiliyorum şuan öğle vakti mesala kildinmi namazıni ?BuRasi bana cok iyi gelecek insaallah.
Evet kıldım cok şükür.Sende istediğin zaman paylaşım yapabilirsin canım yaz buraya günlük gibi kıldığın vakitleri etiketle bizleri ben bu topik sayesinde basladim namaza düzenli kiliyorum şuan öğle vakti mesala kildinmi namazıni ?
Maaşallah daim olsun namazınız. Devamlılık konusunda sıkıntı yaşıyorum maalesef. Inanıyorum burda cozecegim bu sıkıntıyı.Sende istediğin zaman paylaşım yapabilirsin canım yaz buraya günlük gibi kıldığın vakitleri etiketle bizleri ben bu topik sayesinde basladim namaza düzenli kiliyorum şuan öğle vakti mesala kildinmi namazıni ?