- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #5.661
Bana bildirim gelmiyor günlerdir.
Hayırlı geceler kızlar.
Namazlar kalbimizde daim olsun.
Kalbe giren bir şey de zaten bizi durdurmaz kaldırır önce bir güzel abdest aldırır sonra namaza durdurur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bildirim gelmiyor günlerdir.
Aminnn nurcunHayırlı geceler kızlar.
Namazlar kalbimizde daim olsun.
Kalbe giren bir şey de zaten bizi durdurmaz kaldırır önce bir güzel abdest aldırır sonra namaza durdurur.
Reglken özlüyorum bende çünkü rabbimin yanına olmaya ihtiyacı oluyor insanınÖzlemişim seccademi duygulandım bugün. Şimdi huzura gideceğim.
Mazeretli olunca insan daha da çok anlıyor sanki duaya ne kadar da çok ihtiyacımız olduğunu.
Kapıyı çalıp bak yine ben geldim tertemiz demeyi ne kadar da özlüyor insan.
Bizi onun kadar tanıyan kimse yok çünkü bizi anlayanReglken özlüyorum bende çünkü rabbimin yanına olmaya ihtiyacı oluyor insanın
Regl döneminde maneviyattan uzaklasmamak için ezan okuduğunda namaz kılacakmış gibi hazırlanıp dua etmek,salavat çekmek de tavsiye ediliyor. Ruhumuzun manevi beslenmeye ihtiyacı için de bu önemli. Bu şekilde yapabilirsiniz bazenÖzlemişim seccademi duygulandım bugün. Şimdi huzura gideceğim.
Mazeretli olunca insan daha da çok anlıyor sanki duaya ne kadar da çok ihtiyacımız olduğunu.
Kapıyı çalıp bak yine ben geldim tertemiz demeyi ne kadar da özlüyor insan.
Regl döneminde maneviyattan uzaklasmamak için ezan okuduğunda namaz kılacakmış gibi hazırlanıp dua etmek,salavat çekmek de tavsiye ediliyor. Ruhumuzun manevi beslenmeye ihtiyacı için de bu önemli. Bu şekilde yapabilirsiniz bazenReglken özlüyorum bende çünkü rabbimin yanına olmaya ihtiyacı oluyor insanın
Çok güzelmiş bu hiç denemedim olabilir aslında.Regl döneminde maneviyattan uzaklasmamak için ezan okuduğunda namaz kılacakmış gibi hazırlanıp dua etmek,salavat çekmek de tavsiye ediliyor. Ruhumuzun manevi beslenmeye ihtiyacı için de bu önemli. Bu şekilde yapabilirsiniz bazen
Evet. O tarz zamanlarda da cok uzaklasmayıp abdest gerektirmeyecek ibadetleri yapabiliyoruzÇok güzelmiş bu hiç denemedim olabilir aslında.
Rabb'im bağışlasın acısın bize ölmeden amel defterimiz kapandan dünyada doğru yollarına iletsin, sevdiği razı oldu kullarından olma çabasını bizlere içimize versin inşaallah ki uyanalim gaflet uykusundan. ibadetlerde yarışalım iyilikte yarışalım ,önce içimizi sonra yaşadığımız dünyamızı guzellestirelim inşallah. Amin Ecmain...Eki Görüntüle 2968376
Her şeye zamanın var da zamanı sana verene ( Allah ' a ) ayıracak zamanın yok mu?
Herkese koşarak gidiyorsun da
Sana koşmayı veren Allah a koşacak dermanın yok mu?
Birileri seni yemeğe davet ettiğinde, kahveye çağırdığında düğün parti olduğunda o an ki işlerini aman sonra yaparım deyip kalkıyorsun da
Seni huzuruna ve cennetine davet edene cevabın
Daha önemli işlerim var gelemem mi ?
O zaman biz gerçekten kendimize zulmedenlerden olduk
Allah kabul etsin canım iyisin dimi önemli olan oSelam Kizlar bu aralar kafam cok daginik o yuzden cok giremiyorum buraya
Ama namaz ve oruca dévam 14 gun daha kaldi sukur
Cok sukur her halimize kahvemAllah kabul etsin canım iyisin dimi önemli olan o
Çok şükür iyiyim canım Rabb'imin vardır bildiği canım sabır en güzel tevekkül Rabb'im den sana çokça tevekkül sabır diliyorum canımCok sukur her halimize kahvem
Biseyler gene olmadi ama sukur
Sen nasilsin
Çok şükür iyiyim canım Rabb'imin vardır bildiği canım sabır en güzel tevekkül Rabb'im den sana çokça tevekkül sabır diliyorum canım
Nasılsın canım