• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Özlemişim seccademi duygulandım bugün. Şimdi huzura gideceğim.
Mazeretli olunca insan daha da çok anlıyor sanki duaya ne kadar da çok ihtiyacımız olduğunu.
Kapıyı çalıp bak yine ben geldim tertemiz demeyi ne kadar da özlüyor insan.

Mazeretli olunca insan daha da çok anlıyor sanki duaya ne kadar da çok ihtiyacımız olduğunu.
Reglken özlüyorum bende çünkü rabbimin yanına olmaya ihtiyacı oluyor insanın

Regl döneminde maneviyattan uzaklasmamak için ezan okuduğunda namaz kılacakmış gibi hazırlanıp dua etmek,salavat çekmek de tavsiye ediliyor. Ruhumuzun manevi beslenmeye ihtiyacı için de bu önemli. Bu şekilde yapabilirsiniz bazen 🌸

Reglken özlüyorum bende çünkü rabbimin yanına olmaya ihtiyacı oluyor insanın
Regl döneminde maneviyattan uzaklasmamak için ezan okuduğunda namaz kılacakmış gibi hazırlanıp dua etmek,salavat çekmek de tavsiye ediliyor. Ruhumuzun manevi beslenmeye ihtiyacı için de bu önemli. Bu şekilde yapabilirsiniz bazen 🌸

Çok güzelmiş bu hiç denemedim olabilir aslında.

D9YoKpKXYAAt-47.jpg

Her şeye zamanın var da zamanı sana verene ( Allah ' a ) ayıracak zamanın yok mu?
Herkese koşarak gidiyorsun da
Sana koşmayı veren Allah a koşacak dermanın yok mu?
Birileri seni yemeğe davet ettiğinde, kahveye çağırdığında düğün parti olduğunda o an ki işlerini aman sonra yaparım deyip kalkıyorsun da
Seni huzuruna ve cennetine davet edene cevabın
Daha önemli işlerim var gelemem mi ?

O zaman biz gerçekten kendimize zulmedenlerden olduk 😔

Eki Görüntüle 2968376

Her şeye zamanın var da zamanı sana verene ( Allah ' a ) ayıracak zamanın yok mu?
Herkese koşarak gidiyorsun da
Sana koşmayı veren Allah a koşacak dermanın yok mu?
Birileri seni yemeğe davet ettiğinde, kahveye çağırdığında düğün parti olduğunda o an ki işlerini aman sonra yaparım deyip kalkıyorsun da
Seni huzuruna ve cennetine davet edene cevabın
Daha önemli işlerim var gelemem mi ?

O zaman biz gerçekten kendimize zulmedenlerden olduk 😔
Rabb'im bağışlasın acısın bize 😔 ölmeden amel defterimiz kapandan dünyada doğru yollarına iletsin, sevdiği razı oldu kullarından olma çabasını bizlere içimize versin inşaallah ki uyanalim gaflet uykusundan. ibadetlerde yarışalım iyilikte yarışalım ,önce içimizi sonra yaşadığımız dünyamızı guzellestirelim inşallah. Amin Ecmain...

Biz gerçekten Allah' in kurallarını cok hafife aldık.
Hiç bir şey gereksiz değil.
Allah yarattiklarindan gereksiz hiç bir şey istemez ki.
Örnek veriyorum.
Bir okula gidiyorsun o okulun kuralları var
Kuralları cignediginde ya ceza alırsın ya da okuldan atılırsin.
Birine misafirliğe gittiğinde adap görgü kuralları var.
Dikkat etmediğinde bir daha o kapı sana açılmaz.
Damsiz girilmez denilen yine kurallı alanlar var.
Evliliğin de kuralları var. Sadık kalmak saygı göstermek anlayış vs.
Bakın kk da bile kurallar var. O kuralları çiğneyen ya banlaniyor ya siteden uzaklastiriliyor.
Hani biz diyoruz ya ben özgürüm.
Her yer kurallı onlara cok guzel uyum sağlıyoruz ama Allah in kurallarına geldiğinde sıra ama ben özgürüm 🤭
Komik değil mi?
Aslında biz özgür falan değiliz.
Gerçek özgürlük cennette var.
Onu kazanabilmek için de biz bu dunya için Allah in uyguladığı kurallara hepsine uyamasak bile en azından saygı duyup uymaya çalışsak.
Hem dünyamız daha bir güzellesecek hem mutlu olacağız.
İnsanın insana yaptığı en büyük kötülük kendisine yaptığı kötülüktür.
Biz kendimizi sevelim sevdiğimizi de bizi bize vereni( Allah "ı) severek gösterelim .

Back