Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

kızlar ben de inanılmaz istiyorum beş vakit kılmak ama devamlı bi üşengeçlik devamlı bi canım istemiyo halleri nolur yardım edin yok mu istetecek bir yol
Olmazmi canım.. hemen istek geldiği anda abdest al o anki vakit namazını kıl şöyle düşün hasta olduğumuzda bile canımız istemese yemek yiyoruz, güçlü olmak için. neden bize rızık veren can kan veren en güzel şekilde yaradan Rabbimiz için 5 vakit namaz zor gelsin.. bismillah de kalk hadi ilkindin namazını kıl şükret rabbine kulun en güzel hitap şeklidir namaz rabbine. beş vakit Rabbini anmak

Allah daim etsin, sevabınızı arttırsın.
Okunan sure, dua, tesbihlerin Türkçesini öğrenip ezberleyip namazda, okuma sırasında Türkçe anlamlarını düşünerek odaklanmaya çalışıyorum ben.
Ayy valla daha dün aklıma geldi bu da benim acaba anlamlarını öğrensem daha iyi odaklanabilir miyim demiştim teşekkürler

Haklısın. Duymamaya çalışmak en iyisi

Bilinçaltında böyle düşündüğünüz için kalkamiyorsunuz gece yatarken sabah namazina uyanmaya uyarlarsaniz beyninizi uyanacaksinizdir çünkü bende de böyle olmuştu şükür şimdi 5 vakit kalabiliyorum

Son düzenleme:
Akşam namazı kılındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…