Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Öyle öğrenmiş söylediğimde arastiracagini söyledi
Subhaneke'yi okumak sünnet.
Safiler okumazmis, onun yerine sünnet olan baska bir duayi okurmus.
Esiniz Hanefi olduysa Sübhaneke'yi okusa daha iyi olur. Eksikligini bilmiyorum ama sünnet sevabı eksik kalır.

Subhaneke'yi okumak sünnet.
Safiler okumazmis, onun yerine sünnet olan baska bir duayi okurmus.
Esiniz Hanefi olduysa Sübhaneke'yi okusa daha iyi olur. Eksikligini bilmiyorum ama sünnet sevabı eksik kalır.
Aynen hanefi olduysa subhaneke yi okumalı ki tam olsun

Allah kabul etsin
Hepimizin az çok eksikleri oluyor maalesef

Namaz kalıyorlar. Sadece farzlari. Biliyor ama öyle öğrenmiş galiba.

Bi tane namaz sonrasi okunan dua yazayım mı?
Peygamberimiz'in (sav) okuduğu, hadiste geçen hoş bi dua.

Bizim için bazı şeylerin olmaması da bazen bizim için hayırlıdır kuzumm doğru zamanda doğru insanla Allah gönlüne göre vericem ben inanıyorum dualarimdasin
Bu söylediğin cok doğru canım benim, hani her seyin hayırlısı deriz ya. İman olgunluğu.

kızlar ben de inanılmaz istiyorum beş vakit kılmak ama devamlı bi üşengeçlik devamlı bi canım istemiyo halleri nolur yardım edin yok mu istetecek bir yol
Şöyle düşünmek işe yarar mı bilmiyorum, bi deneyelim.
Namaz kilmak, Allah icin degil bizim icin gerekli olan bir sey. Normalde şükrederiz, dua ederiz ama Allah bir de namaz kilmamizi istemiş ek olarak. Sahip oldugumuz (/olmadığımız) nimetlere şükretmek, daha iyi bir kul olmak istegiyle namazi kılmak kendimiz icin gerekli.
Kalbi bir hoş olanlar, ici huzur dolanlar, dünyalık işleri kolaylaşanlar vb. var. Bunlar düşünülebilir belki.
Bugün kalemim cok iyi degil, düzenli düşünemiyorum:) Bu kadar çıktı:)

Amin canım..Burada birbirimizi etiketleyip düzen kurmaya çalışıyoruz seninde etiketliye bildirim istersen birbirimize vesile oluruz
Canım uzun süre devam ediyorum ama öyle bir ara oluyor ki bırakıyorum. Ama hem tesbihletimi hem namazımı bıraktuğımda kendimi depresyondaymış gibi hissediyorum

Bi tane namaz sonrasi okunan dua yazayım mı?
Peygamberimiz'in (sav) okuduğu, hadiste geçen hoş bi dua.
"Allah'ım seni zikretmemde, sana şükretmemde ve sana en güzel kulluğu yerine getirebilmem hususunda bana yardım et."

Kısa günün kârı, 1 hadis de öğrenmiş olduk kızlar
deneyselyazar Bu sekilde dua edersen belki zamanla başlaman kolaylaşır arkadaşım.

Canım uzun süre devam ediyorum ama öyle bir ara oluyor ki bırakıyorum. Ama hem tesbihletimi hem namazımı bıraktuğımda kendimi depresyondaymış gibi hissediyorum
Boşluğa düşüyorsun çünkü..ne güzel yaradan seni ibadetinden vazgectikten sonra dünyaya daldırıp kendini unutturmuyor..bu durumu lehine çeviririp hemen namaza başlarsan tekrar çok güzel olur canım

Ağzına sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…