- 20 Eylül 2013
- 7.433
- 16.206
- 41
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Allah daim etsin, sevabınızı arttırsın.Ben de 3-5 gün oluyor başlayalıvaktinde kılmaya çok üşensem bile sadece farzını kılıyorum bazen. Benim problemim namaz kılarken aklıma binlerce düşünce gelmesi. Daha kendimi vererek kılmak istiyorum. Siz ne yapıyorsunuz bu konuda?
Yok secdeye varınca farkettimAhah evett biran kendini instagramda sandın dimi
Ahaha evet yaa hadi kılayımda uyuyım derken
Ahahaha buda güzelmiş farkediyomuydun baribereket niyet ederken daha farkeettim
Neyse yoldan dönmüşüz ikimizdeYok secdeye varınca farkettim
Çok şükürNeyse yoldan dönmüşüz ikimizde
Gözlerimi kapatarak kendimi çok huzurlu bi yerde Rabbimin karşısında hayal etmeye çalışıyorum.Gül bahçesi gibi,gök yüzü gibi yoksa beyin o kadar meşgul ki iş,güç bende de aklım kayıyorBen de 3-5 gün oluyor başlayalıvaktinde kılmaya çok üşensem bile sadece farzını kılıyorum bazen. Benim problemim namaz kılarken aklıma binlerce düşünce gelmesi. Daha kendimi vererek kılmak istiyorum. Siz ne yapıyorsunuz bu konuda?
Bende de durumlar aynı cnm. Adetten sonra kontrolden çıkıyor. Allahım ebedi nasip etsin, kalbimizede bedenimizede bağlılık versin inşallahMerhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah
Amin canım benim uykum abdest alınca gittiCanım kızlarr iyi uykular diliyorum herkese. Uyandığımızda çok güzel bir gün geçirelim hepimiz
Amin canım..Burada birbirimizi etiketleyip düzen kurmaya çalışıyoruz seninde etiketliye bildirim istersen birbirimize vesile oluruzBende de durumlar aynı cnm. Adetten sonra kontrolden çıkıyor. Allahım ebedi nasip etsin, kalbimizede bedenimizede bağlılık versin inşallah
Evet canım cok şükür geçen yıl birbirimize cok güzel dua etmiştik .Hepinizden Allah razı olsun .Rabbim seninde gönlünden gecen ne varsa versin magnim sana da sağlıklı bir bebiş nasip etsin .yine dua edelim birlikte senle olur mu ( : yerin bende ayrıKonu disi belki ama gecen sene seninle enbiya suresi okumustuk tedavin vardi simdi gununun az kaldigini gorunce huzun basti cok guzel bir duygu insallah sag salim kucagina alirsin rabbim yardimcin olsun zaman su misali
Günaydın canım nasip değilmiş istiyerek terk etmedin kazasını kılarsingünaydın kızlar
hayırlı haftalar gece sahura kalktım yemeğimi yedim buraya takıldim az biraz abdestini aldım ezana 15 dk vardı ezanı beklerken kuran mi okusam ne yapsam söyle iki dakka uzmanıyım bari dedim yeni kalktım
uyumuş kalmışım ne ezanı duydum ne namaz kıldım
Insan huzursuz oluyor suç işlemiş gibi hisettim kahvecim yaGünaydın canım nasip değilmiş istiyerek terk etmedin kazasını kılarsin
Nurcum.. ben bu topikte herkezin aktif olmasini istiyorum çok güzel düşünmüşsünGünaydın ibadet ehli arkadaşlarım.
Namaz konusunda namaz kılarken aklımıza dünya mesgaleleri gelmesi ya da bizi rahatsız eden düşüncelerle beynimizin meşgul olması çok normal.
Ama istersek bu durumdan bir nevi kurtulabiliriz.
Namaz sure ve dualarının anlamını ezberlemeye çalışalım.
Onları düşünerek okuduğumuz da daha huzurlu hissederiz.
Kahve __Kokusu
Cok güzel bir topik bir fikrim var eger açıksan.
Haftada bir gün bir dua ya da sure belirlesen onun anlamını ezberlesek nasıl olur?
Kendi başımıza da yapabiliriz ama burda uyaran biri yapan biri olunca insan daha motive ve istekli oluyor.
Evet canım insan utanıyor daim kılmaya başlayınca. yatağa girme bundan sonra ayakta oyalanInsan huzursuz oluyor suç işlemiş gibi hisettim kahvecim ya
Sübhaneke den başlayalım.Nurcum.. ben bu topikte herkezin aktif olmasini istiyorum çok güzel düşünmüşsünbu güzel düşünceyi de senin hayata geçirmeni isterim...her hafta sen bize bir süre seç biz onu ezberleyelim olurmu