Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Merhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah 😊
Ben de 3-5 gün oluyor başlayalı 🙈 vaktinde kılmaya çok üşensem bile sadece farzını kılıyorum bazen. Benim problemim namaz kılarken aklıma binlerce düşünce gelmesi. Daha kendimi vererek kılmak istiyorum. Siz ne yapıyorsunuz bu konuda?

Ben de 3-5 gün oluyor başlayalı 🙈 vaktinde kılmaya çok üşensem bile sadece farzını kılıyorum bazen. Benim problemim namaz kılarken aklıma binlerce düşünce gelmesi. Daha kendimi vererek kılmak istiyorum. Siz ne yapıyorsunuz bu konuda?
Hayır olsun canım Allah daim etsin namazlarını 🤗 aklına gelen düşünceler şeytandan seni yıldırma ya çalışıyor.. için deki ses kabul olmaz kılma diyor dimi ? Aynı şeyleri herkez yaşıyor hemen hemen namazda 10 sene önceki konu aklıma geliyor urassam hatirlayamam 😊 bunun şeytandan geldiğini seni yıldırma ya çalıştığını bilerek kıl namazlarını canım

Screenshot_20210426-040314~2.jpeg

Cookiie Cookiie Cemoos Cemoos Magnifiaque Magnifiaque Carinanebulasi Carinanebulasi cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek MssPARE MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Ayca_06 Niloyatospikk Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Aktif Lora Hifaa Hifaa Minnosprenses Minnosprenses memurhanim memurhanim NilMeSeKer NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Drderdimderin Keira- Keira- clara clara @buralardutluuugu Amazing family Amazing family @Bidar Sultan i p e k i p e k sevgitek sevgitek hayırlı sabahlar arkadaşlar Allah namazlarimizi kabul etsin📿🛐

X