- 8 Ekim 2019
- 3.056
- 1.406
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Ben de 3-5 gün oluyor başlayalıMerhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah
Hayır olsun canım Allah daim etsin namazlarınıBen de 3-5 gün oluyor başlayalıvaktinde kılmaya çok üşensem bile sadece farzını kılıyorum bazen. Benim problemim namaz kılarken aklıma binlerce düşünce gelmesi. Daha kendimi vererek kılmak istiyorum. Siz ne yapıyorsunuz bu konuda?
Pazartesine giriş yapıyoruz ya ondan olabilirBu gece uyanık yoktu tek bendim sanırım
Aynen canım olabilir bende bayilacam artık ezanı bekliyorumPazartesine giriş yapıyoruz ya ondan olabilir
Ne kadar kaldı canım 5 dk falan bizim burda. Sizin daga geçti galibaAynen canım olabilir bende bayilacam artık ezanı bekliyorum
20 dakika var canım .nasıl dayaniyorsun yemeden ben iftarda az yediğim için sahurda acikiyorumNe kadar kaldı canım 5 dk falan bizim burda. Sizin daga geçti galiba
bişey yemeden sadece su içeyim diye kalktığım sahurda yine 2 dlm tam buğday ekmeği 1 armut yemiş bulunuyorum
Birkaç kez kalkıp bi su içip geri yattım canım hiçte Zorlanmamıştım ama bugün uykm açılınca yedim yine20 dakika var canım .nasıl dayaniyorsun yemeden ben iftarda az yediğim için sahurda acikiyorum
Ben gibi resmi sağa kaydırmaya çalışan oldu mu?Eki Görüntüle 2834450
sahuru bekliyen kaç kişiyiz kızlar haydi sohbete
Cookiie Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora @hifaa@minnosmelis@memurhanim NilMeSeKer @Hanimpazari@Drderdimderin Keira- clara @buralardutluuudu Amazing family @Bidar Sultan i p e k
Olsun ye birşey olmaz can boğazdan gelir demişler canım ..Allah kabul etsin şimdiden ben de abdest almaya gidiyorum yaklaştı zamanBirkaç kez kalkıp bi su içip geri yattım canım hiçte Zorlanmamıştım ama bugün uykm açılınca yedim yine
Bizim okunuyor ezan
Sağolasınncanımm Allah hepimizin kabul etsin inşallahOlsun ye birşey olmaz can boğazdan gelir demişler canım ..Allah kabul etsin şimdiden ben de abdest almaya gidiyorum yaklaştı zaman
Kuzummm silemedim o yazıyıBen gibi resmi sağa kaydırmaya çalışan oldu mu?
Ahaha ben farketmemiştim bile o ksıımlarıBen gibi resmi sağa kaydırmaya çalışan oldu mu?
İnstagramda sağa kaydırılıyor ya elim sağa kaydır yaptıAhaha ben farketmemiştim bile o ksıımları
Allah seni uykuyu çok sevmekten bunlar hepAy kızlar başımı kapatmadan namaza durdum tövbeler olsun
Ben de etek giymeden dururdum toto tövbe YarabbimAy kızlar başımı kapatmadan namaza durdum tövbeler olsun
Ahah evett biran kendini instagramda sandın dimiİnstagramda sağa kaydırılıyor ya elim sağa kaydır yaptı
Ahaha evet yaa hadi kılayımda uyuyım derkenAllah seni uykuyu çok sevmekten bunlar hep
Ahahaha buda güzelmiş farkediyomuydun bariBen de etek giymeden dururdum toto tövbe Yarabbim