- 2 Mart 2021
- 6.793
- 34.149
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Tamam canım haydi bismillah pazartesi bereketi olsun inşaallahSübhaneke den başlayalım.
Pazartesi günü başlangıç olsun.
Pazara kadar sure tanıyalım.
Ezberledikten sonra o duanin anlamini düşünerek namaz kılalım.
Bir hafta dememin sebebi namazda yeni düzene ve düşünceye alışmak.
Tamam canımSen arkadaşları etiketle davet edelim meal ezberlemeye.
Ne güzel bir şeye vesile olunmuş olur.
Ne okuduğumuz bilmedigimizden zihin başka şeylere gidiyor.
Etiket konusunda çok iyi sayılmamKahve __Kokusu Sen herkesi etiketle.
Duayi da etiket altına ekle erinmeden okur
Herkes
Anlaştıkbunu ben yapayım diğerlerini sen yaparsın canım...Telefonun not kısmına herkezi etiketle..onra kopyala yapıştır yap canım çok kolay oluyor bende zorlanıyordumCookiie yapmış saolsun çok kolay oluyor
Sağolasın canım çok etkilendimCookiie Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- clara @buralardutluuugu Amazing family @Bidar Sultan i p e k sevgitek
Eki Görüntüle 2834572 Eki Görüntüle 2834573 Eki Görüntüle 2834574 Eki Görüntüle 2834575 Eki Görüntüle 2834576 Eki Görüntüle 2834577 Eki Görüntüle 2834579 Eki Görüntüle 2834580
o kadargüzel açıklamışsınız kiCookiie Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- clara @buralardutluuugu Amazing family @Bidar Sultan i p e k sevgitek
Eki Görüntüle 2834572 Eki Görüntüle 2834573 Eki Görüntüle 2834574 Eki Görüntüle 2834575 Eki Görüntüle 2834576 Eki Görüntüle 2834577 Eki Görüntüle 2834579 Eki Görüntüle 2834580
çok güzel olurCookiie Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- clara Migrenben Amazing family @Bidar Sultan i p e k sevgitek
Arkadaşlar her hafta bir dua ezberleyip anlamını öğrenip namazlarimizi kılalım ne söylediğinizi bilip huşu içinde kılmış oluruz namazlarımizi Sübhanekeden başlayalım Allah'ın izniyle
Ay inşallah canım tamamCookiie Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- clara Migrenben Amazing family @Bidar Sultan i p e k sevgitek
Arkadaşlar her hafta bir dua ezberleyip anlamını öğrenip namazlarimizi kılalım ne söylediğinizi bilip huşu içinde kılmış oluruz namazlarımizi Sübhanekeden başlayalım Allah'ın izniyle
Sendende Allah razı olsun kuzumm birbirimize vesile olalım yeter banaSağolasın canım çok etkilendim
Ne kadar da doğru Allah razı olsun yaptığın etiketin hakkını ödeyemem
günaydınnnnn canımmmGünaydın Meliscim
Çok etkilendim okuyuncao kadargüzel açıklamışsınız ki
Ben de etkilendim sağol paylaştığın içinÇok etkilendim okuyunca
Her pazartesi yoklama alicak sevgili.çok güzel olur
Cookiie Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- clara Migrenben Amazing family @Bidar Sultan i p e k sevgitek
Cookiie Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- clara Migrenben Amazing family @Bidar Sultan i p e k sevgitek