- 16 Aralık 2019
- 20.522
- 1
- 82.183
- 598
- 32
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.961
Oyyy üzülme sennnnnick değiştirilmiş sin kuzum haber etseydin keşke ozurdilerim farketmezdim
Hemen ilk başa tutturuyorum kuzu nickiniOyyy üzülme sennnneski nicki yaptım geri yav bende bi başlayıp bi kılıyom en azından bildirim gelince kalkıyorum
Allah kabul etsin ablamKalkıyorum şimdi . Allah kabul etsin kızlar öpüyorum
Yok artık değişmemHemen ilk başa tutturuyorum kuzu nickiniarada yollayacağım seni nick degistirdimi bu hatun diye
BencedeYok artık değişmem
Ya zeytin son zamanlarda çok huysuz kahvem uyku saatinde uyuyor. Bu saate geri uyanıyor sabaha kadar swbepsiz ağlıyor. Mama yemiyo su içmiyo ayakta salloyom susmuyo kucağımda susmuyo yatağında susmuyo . Susturamıyorum . Şu an da o atakları yaşıyoruz . Bitik durumdayım. Gğnde 3 saat uyuyorum sadeceBencedezeytin napıyor uyudumu
Doktora götürdün mu canim geçen bana dış çıkarıyor huysuzlugu ondandır dediler durdular meğerse mikrop kapmış yara olmuş hep ağzı kaç gün yemek yiyemedi belki bir sorunu vardı niyetim acıyor diyor muYa zeytin son zamanlarda çok huysuz kahvem uyku saatinde uyuyor. Bu saate geri uyanıyor sabaha kadar swbepsiz ağlıyor. Mama yemiyo su içmiyo ayakta salloyom susmuyo kucağımda susmuyo yatağında susmuyo . Susturamıyorum . Şu an da o atakları yaşıyoruz . Bitik durumdayım. Gğnde 3 saat uyuyorum sadece
Yok kuzum şükür yarası ateşi falan yok yürümeye başladı . Ondan beri böyle. Gündüz bi sıkıntısı yok. Ama gece oldumu susturamıyorum. Yeöek yemesi falan normalDoktora götürdün mu canim geçen bana dış çıkarıyor huysuzlugu ondandır dediler durdular meğerse mikrop kapmış yara olmuş hep ağzı kaç gün yemek yiyemedi belki bir sorunu vardı niyetim acıyor diyor mu
Ben normalde ayakta sallamam. Uyku saatleri belli. Yatağına götürür koyarım kendi kendine uyur. Ama gece uyanınca öecbur ayağımda sallıyprum . Ona alışır diye de kprkuyorum. Susarsa ayağımda kalıyo yoksa cebelleşiyomDoktora götürdün mu canim geçen bana dış çıkarıyor huysuzlugu ondandır dediler durdular meğerse mikrop kapmış yara olmuş hep ağzı kaç gün yemek yiyemedi belki bir sorunu vardı niyetim acıyor diyor mu
Nazarda olabilir kuzu oku bol bol ..çocuklar çok değişik yaaa buyuselerde bir an önce dertlerini anlatsalarYok kuzum şükür yarası ateşi falan yok yürümeye başladı . Ondan beri böyle. Gündüz bi sıkıntısı yok. Ama gece oldumu susturamıyorum. Yeöek yemesi falan normal
Okuyorum canım okuyorum. Mama veriyom yemio su veriyom içmiyo bi yeri ağrıyo diye şurup veriyom gene susmuyo. Vallahi gücüm kalmadı artık. Denemediğim kalmadıNazarda olabilir kuzu oku bol bol ..çocuklar çok değişik yaaa buyuselerde bir an önce dertlerini anlatsalar
Alismaz kuzu uyku sersemi farketmez onu bu durum geçene kadar salla artık sonra eski düzene dönersin..Ben normalde ayakta sallamam. Uyku saatleri belli. Yatağına götürür koyarım kendi kendine uyur. Ama gece uyanınca öecbur ayağımda sallıyprum . Ona alışır diye de kprkuyorum. Susarsa ayağımda kalıyo yoksa cebelleşiyom
Yemesi iyi demiştin kuzu az önce sanki benmi yanlış anladımOkuyorum canım okuyorum. Mama veriyom yemio su veriyom içmiyo bi yeri ağrıyo diye şurup veriyom gene susmuyo. Vallahi gücüm kalmadı artık. Denemediğim kalmadı
Gündüz istrmiyo akşam yatarken de istemiyor. Ama böyle kriz anında orda sakinleşiyorAlismaz kuzu uyku sersemi farketmez onu bu durum geçene kadar salla artık sonra eski düzene dönersin..
Gündüz normal canım. Gece beslenmez normaldede. 5 aylıkken memeyi bıraktı gece beslenmesi ile birlikte. Ben evham yapıyorum acaba aç mı diyeYemesi iyi demiştin kuzu az önce sanki benmi yanlış anladım
Salla kuzu o rahatlatıyor demekkiGündüz istrmiyo akşam yatarken de istemiyor. Ama böyle kriz anında orda sakinleşiyor
Sabaha kadar ayağımda kalıyor. Yatağa koyınca geri uyanıyor bu sefer ben bitiyorumSalla kuzu o rahatlatıyor demekki
Bilemedim ki kuzu niye ağlar bir çocuk bir yeri agrimiyorsa acaba senin kokunami alıştı yatınca senimi arıyorGündüz normal canım. Gece beslenmez normaldede. 5 aylıkken memeyi bıraktı gece beslenmesi ile birlikte. Ben evham yapıyorum acaba aç mı diye
Beşiği yokmu kuzu onda salla ayakmi dayanırSabaha kadar ayağımda kalıyor. Yatağa koyınca geri uyanıyor bu sefer ben bitiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?