• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Bencede 🤣 zeytin napıyor uyudumu
Ya zeytin son zamanlarda çok huysuz kahvem uyku saatinde uyuyor. Bu saate geri uyanıyor sabaha kadar swbepsiz ağlıyor. Mama yemiyo su içmiyo ayakta salloyom susmuyo kucağımda susmuyo yatağında susmuyo . Susturamıyorum . Şu an da o atakları yaşıyoruz . Bitik durumdayım. Gğnde 3 saat uyuyorum sadece

Ya zeytin son zamanlarda çok huysuz kahvem uyku saatinde uyuyor. Bu saate geri uyanıyor sabaha kadar swbepsiz ağlıyor. Mama yemiyo su içmiyo ayakta salloyom susmuyo kucağımda susmuyo yatağında susmuyo . Susturamıyorum . Şu an da o atakları yaşıyoruz . Bitik durumdayım. Gğnde 3 saat uyuyorum sadece
Doktora götürdün mu canim geçen bana dış çıkarıyor huysuzlugu ondandır dediler durdular meğerse mikrop kapmış yara olmuş hep ağzı kaç gün yemek yiyemedi belki bir sorunu vardı niyetim acıyor diyor mu

Doktora götürdün mu canim geçen bana dış çıkarıyor huysuzlugu ondandır dediler durdular meğerse mikrop kapmış yara olmuş hep ağzı kaç gün yemek yiyemedi belki bir sorunu vardı niyetim acıyor diyor mu
Yok kuzum şükür yarası ateşi falan yok yürümeye başladı . Ondan beri böyle. Gündüz bi sıkıntısı yok. Ama gece oldumu susturamıyorum. Yeöek yemesi falan normal 😞

Ben normalde ayakta sallamam. Uyku saatleri belli. Yatağına götürür koyarım kendi kendine uyur. Ama gece uyanınca öecbur ayağımda sallıyprum . Ona alışır diye de kprkuyorum. Susarsa ayağımda kalıyo yoksa cebelleşiyom

Nazarda olabilir kuzu oku bol bol ..çocuklar çok değişik yaaa buyuselerde bir an önce dertlerini anlatsalar 🤷
Okuyorum canım okuyorum. Mama veriyom yemio su veriyom içmiyo bi yeri ağrıyo diye şurup veriyom gene susmuyo. Vallahi gücüm kalmadı artık. Denemediğim kalmadı

Ben normalde ayakta sallamam. Uyku saatleri belli. Yatağına götürür koyarım kendi kendine uyur. Ama gece uyanınca öecbur ayağımda sallıyprum . Ona alışır diye de kprkuyorum. Susarsa ayağımda kalıyo yoksa cebelleşiyom
Alismaz kuzu uyku sersemi farketmez onu bu durum geçene kadar salla artık sonra eski düzene dönersin..

Back